Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
Tavitzu, ai o impresie total gresita fata de comunitatea 360. Te va mira dar, majoritatea oamenilor cu care ma joc eu sunt trecuti de 20+ de ani si nu se joaca pirate, isi cumpara jocurile. Se pare ca ai o parere preconceputa in ceea ce priveste consola asta, simt o falsa superioritate in cuvintele tale, falsa pentru ca esti prost informat. Pot pune asta pe seama varstei, varsta ce se face simtita din exhuberanta cu care postezi, cateodata neinteligibil.

Hai ca ajunge cu offtopic-ul pe thread-ul de Killzone 2.
Last last offtopic

Nu am o parere preconceputa, eu iti zic din ce vad in timisoara, voi aveti un groupe anume cu care jucati online cod/geow/etc la fel cum am si eu , majoritatea din ce am vazut si daca cauti mai bine nu pe forumu asta ci pe computergames/ level sau si in real life bucuresti o sa vezi ca am dreptate pirateria pe 360 este un motiv de purchase pentru multi romani si nu poti nega asta si multi romani is hardcore online In fine.

On-Topic: Istrategie sper ca pe mine joinezi si nu trebuie sa te enervezi cu treaba asta cu clanu oricine vrea ceva hardcore sunt mii si mii de situri ce recruteaza si fac turnee zilnic, un singur turneu o avut clanu asta si o pierdut jumatete din puncte