Va multumesc ca m-ati sters din clan. M-ati scutit de efortul de a da leave! Acesta este ultimul meu post in acest thread pentru ca nu exista comunitate unita. Sa nu imi dati mesaje sa dau join la server pentru ca nu ma voi uita la ele. Time to talk with remuzzt!

vai ... dupa ce vad ori foccus e plictisit si isi bate joc de noi sau pur si simplu se dizolva clanu,fratilor dupa mine si am vazut si alte clanuri de K2 un clan este alcatuit din 3 tipuri de jucatori si nu trebuie sa tot scoatem jucatori din clan i tinem pe toti deci : 1.jucatori ocazionali care joaca doar de fun nu sunt competitori, joaca si ei la intruniri,2. semi-ocazionali mai seriosi si au sanse de a participa la meciuri si 3. cei hardcore sa le zic asa cei care sunt foarte seriosi si prezenti oricand la un meci ,asa e alcatuit un clan in opinia mea

). Mai lasati de la voi, mai veniti cu o idee salvatoare... E totusi vorba de un joc, de relaxare, de prieteni si glume porcoase noaptea. Cine nu poate rezista in comunitatea CG, sa ne spuna si il ajutam sa ne paraseasca. Nu are rost sa stressam pe nimeni. Suntem consolisti, ce Dzeu ?

Bookmarks