Single post: Bioshock 2 nu se mai cheama Sea of Dreams
-
is the man!
Numele este foarte important. Daca acum ar decide sa il numeasca "Bioshock: the broken sausage" ar mai cumpara vre'un fan jocul? Eu personal m'as da cu capul de pereti...
Sea of dreams era un nume foarte interesant care anunta clar partea de prequel. Din cate am observat eu, se cam renunta la partea de prequel... Am cateva teorii dar nu le enunt ca nu e threadul potrivit.
Sper doar sa mearga si pe partea de prequel intr'un joc viitor. Din cate am inteles, exista si posibilitatea unui bioshock 5, 6, momentan fiind confirmate oficial 3 parti (pana la Bioshock 3, care apare simultan cu Bioshock the movie) asa ca avem spatiu. Rapture incepe sa se distruga din ce in ce mai mult, sunt sigur ca vreti sa il vedeti si inainte de declin: o scena gen titanic, in care se simte acel moment de glorie al epocii ca apoi sa realizezi efemeritatea acelei clipe... poate un timeline alternativ... vise vise :X
Morala: la Bioshock, problema nu se pune " ah, nu conteaza daca au scos ceva sau nu". Oamenii din spatele jocului sunt nebuni cu detaliile. Daca vezi un fluturas in plus pe poster, asta zice ceva. Daca a disparut ceva din nume, e clar un semn important pentru story...