Single post: Channel de playtroughs cu , comentarii incluse. Romania
-
Senior Member
nu vreau sa iti tai elanul, dar sfatul meu e simplu: ori schimbi stilul ori te lasi. De ce? Dupa ce m-am uitat la partea 1 si 3 de la video-urile tale, m-am simtit jignit vazand cum joci (eu sunt un fan imens Amnesia si tu nu ai facut decat sa il insulti). Dar eu de obicei nu sunt genul de om care sa naruie visele, asa ca uite cateva sfarturi:
1. Mai putina vorba... (e un joc horror si voi 2 vorbiti atat de mult fara rost ca distrugeti atmosfera complet)
2...mai multa actiune (joaca jocul cu adevarat (stiu ca suna ciudat): nu mai tot arunca scaune peste tot, nu mai sparge sticle si dupaia sa le culegi cioburile, nu mai deschide fiecare dulap dupa care sa il golesti de continut, nu te mai juca cu matura sau alte chestii. Tu defapt faci un playthrough, NU testezi engine-ul celor de la Frictional Games). Daca avansezi asa incet la Amnesia (primele 3 parti ale tale pot fi parcurse in 10 minute, nu 45), atunci iti recomand sa joci platformere (Mario, Limbo, Sonic etc)...si nu o zic la misto.
3.Cum a spus si GS0Ls: lasa engleza pe mana altora (inafara de WTF si Amnishia da darc desant, nu am auzit mai nimic).
4.Testeaza un pic jocul chiar inainte sa filmezi pentru prima data (tu te plangeai de gameplay din primele minute (desi e foarte bine facut), ca sa nu mai spun ca nu stiai care e faza cu tinderbox-ul si toate cele)
5.Asta e optional, dar as scoate de la descrierea faza cu "versiunea crack-uita"...din respect pentru developeri.
Daca imi mai vine cateva idei, atunci o sa postez (daca vrei sa le primesti bine-nteles
). Spor la munca.