Quote Originally Posted by Downshifting View Post
Renegade, e vreo arma anume pe care o folosesti? Eu cu orice as juca de abia imi mentin un KD de 1. Ceva tips pt un noob?
MINI-30 este arma cu care joc. Mie mi se pare ca e cea mai buna. Este atat de puternica incat cred chiar ca e overpowered si nu m-ar mira ca intr-un patch viitor sa o nerfeze. Este adevarat e putin deranjant sa tragi glont cu glont, dar din 2-3 focuri la corp omori un inamic, iar daca tragi in cap este cam 1 shot kill in cele mai multe cazuri.

Asta e loadout-ul meu cu care fac ravagii:
  • pistol: PT92
  • arma: MINI-30 (atasamente: Compensator - mareste acuratetea, Extended Mag - mareste numarul total de gloante si pe al celor din incarcator, Gas Block - micsoreaza greutatea armei)
  • grenada: nu folosesc
  • burst: Sneaky (inamicii ma vad ca si coechipier)
  • head item: Military Goggles (nu esti orbit de flashbang si vezi cadavrele capcana)
  • chest item: Medium Body Armor
  • gear item #1: Ammunition Pouch (primesti 50% mai multa munitie - combinat cu atasamentul Extended Mag ajungi sa ai un total de 180 de gloante, cu 30 posibile in incarcator)
  • gear item #2: Field Bandages (te regenerezi mai repede)
  • gear item #3: Autoinjector (primesti mai multa adrenalina pentru fiecare kill)

In celelalte loadout-uri am urmatoarele arme: MD-97L, FAL, RPD. Sunt arme bune, insa nu fac aceeasi performanta cu ele cum fac cu MINI-30. Le folosesc destul de rar, cand vreau sa mai diversific gameplay-ul.

Sa-mi dai add pe PSN daca vrei sa jucam impreuna online.