Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 221

Thread: Max Payne 3

1. #161 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    @AndyZ: Zi-mi ce nickname ai pe Social Club ca sa iti pot da invite.
    Cred ca tot z4ndy88, la fel ca id-ul de XBL.
    Tu nu esti pe PS3? Sau crew-ul e la comun pentru toate platformele?

2. #162 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Cred ca tot z4ndy88, la fel ca id-ul de XBL.
    Tu nu esti pe PS3? Sau crew-ul e la comun pentru toate platformele?
    Crew-ul este crossplatform. Nu te-am gasit dupa id-ul ala.

3. #163 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Crew-ul este crossplatform. Nu te-am gasit dupa id-ul ala.
    Nu ma mai logasem pe Rockstar Social Club in browser, acum mi-am updatat datele si am nick-ul z4ndy88
    http://socialclub.rockstargames.com/member/z4ndy88

4. #164 SP
    Member Hazer's Avatar
    Oh wow!

5. #165 SP
    Member Ares's Avatar
    de doua zile am si eu jocul,dupa parerea mea este f reusit si chiar este o continuare a seriei,are tot,grafica,poveste,feeling. poate ma grabesc,dar este un candidat serios la GOTY.

cele bune....

6. #166 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

7. #167 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Astazi mi-a ajuns si mie si ...ce pot sa zic ? ... A meritat fiecare secunda de asteptare din momentul in care a fost anuntat si pana azi !

8. #168 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Nimeni nu zice nimic de mp?

9. #169 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Jocul este foarte bun, s-au zis sus o multime de plusuri si sunt deacord cu ele si inca (dar nu le voi enumera acum)

Ce nu-mi place (inafara faptului ca nu am decat app 30 de min, max 1h pe zi sa ma joc, din cauza muncii ) e ca :

In principiu, cred ca alea 10-12h de poveste, pentru mine vor insemna app 1 luna de joc

Fara nici o urma de indoiala, jocul este superb. Este o continuare demna de numele Max Payne.

10. #170 SP
    O sa zic eu cateva vorbe despre multiplayer. Il joc de 2 zile incoace si ma distrez de minune cu el (posibil si pentru ca domin in mai toate meciurile datorita prezentei foarte multor noobi ). Nu este multiplayerul perfect, are ceva probleme, insa mie imi place. Poate nu la fel de bun ca cel din Uncharted dar, cu siguranta, cu mult mai bun decat cel din Red Dead Redemption.

In primul rand, multiplayerul este foarte vast pe partea de personalizare a caracterelor si loadout-urilor. Iti poti schimba personajul cum doresti, orice aspect al lui fiind modificabil: fata, parul, hainele, ii poti pune palarie, ochelari, bijuterii, tatuaje.

Dupa ce ti-ai personalizat caracterele, urmeaza loadout-urile:
    • Iti poti pune 2 arme single-handed (pistoale, SMG-uri, shotgun-uri de mici dimensiuni), ce pot fi folosite si simultan, si o arma two-handed (mitraliere, pusti, shotgun-uri, snipere, RPG, lansator de grenade), iar acestea pot fi modificate aplicandu-le diverse atasamente. Avem slot si pentru grenade (explosive, smoke, flash, tear gas).
    • Urmeaza alegerea burst-ului, abilitate ce ne va oferi avantaje pe parcursul meciului (incetinirea timpului, vederea inamicilor prin pereti, deghizarea precum inamicii, armour piercing ammo etc.). Fiecare burst are 3 nivele. Pe masura ce omori inamici creste adrenalina si cand treci de anumite praguri poti activa burst-ul. Cu cat ai mai multa adrenalina, cu atat va fi mai eficient burst-ul.
    • Avem apoi echipamentul pentru cap si trunchi. Pe cap poti pune casca, masca de gaze, cagula, ochelari de protectie, iar pentru trunchi ai haina de camuflaj sau armuri de diferite greutati.
    • In continuare sunt cele 3 sloturi pentru perk-uri, insa doar unul este deblocat de la inceput, celelalte doua fiind disponibile de la anumite levele. Aici iti poti alege sa primesti munitie suplimentara la inceputul meciului, sa iti regenerezi viata mai repede, sa primesti mai multi bani cand omori pe cineva, sa iti apara pe radar inamicii vazuti de coechipieri, sa primesti mai multa adrenalina, sa nu faci zgomot etc.

Toate cele precizate mai sus se deblocheaza crescand in rank si apoi cumparandu-le cu banii castigati in-game. Ai mereu un motiv pentru care sa cresti in level. De asemenea, tot ce echipezi pe tine are o anumita greutate ce afecteaza viteza de refacere a vietii si staminei, de aceea trebuie creat un anumit echilibru in functie de stilul de joc al fiecaruia.

Sa trecem acum la multiplayerul propriu-zis. Inainte de alege modul de joc dorit, o sa trebuiasca sa alegeti modalitatea de tintire: Soft Lock vs Free Aim. In functie de aceasta optiune, la matchmaking veti fi repartizati cu jucatori ce au ales acelasi lucru ca si voi, pentru a nu fi probleme de balansare. Cred ca ar fi fost mai bine daca cei de la Rockstar aveau sange in instalatie si lasau doar Free Aim pentru mutliplayer, sa nu divizeze aiurea comunitatea de jucatori.

Acum, modurile de joc:
    • Clasicele Deathmatch si Team Deathmatch (fie de 8 playeri, fie de 16)
    • Gang Wars (8vs8 playeri, unul dintre cele mai dinamice si distractive moduri de joc pe care le-am jucat; 5 runde, in primele 4 jucatorii trebuie sa indeplineasca obiective ce pica la intamplare, iar in ultima runda are loc un team deathmatch in care echipele sunt avantajate pe baza rundelor castigate anterior)
    • Payne Killer (4vs4 playeri, cei care fac primul si al doilea kill in meci devin Max Payne, respectiv Raul Passos, avand fiecare arme specifice; in momentul in care devii unul din cei 2 toti ceilalti jucatori iti sunt inamici, iar castigatorul este cel care strange cele mai multe puncte la sfarsit).

Hartile disponibile sunt destul de putine la numar, fiind doar 6; insa sunt foarte largi. In modurile de joc cu mai putin playeri se folosesc doar anumite portiuni din ele. De asemenea, in Gang Wars, sunt disponibile doar 4 din aceste 6 harti. Asta, combinata si cu impartirea jucatorilor in doua in functie de modalitatea de tintire, ar putea afecta pe termen lung "viata" acestei componente multiplayer.

Ce ma deranjeaza la multiplayer:
    • sistemul de aruncare a grenadelor e stricat complet, are un delay imens si este foarte imprecis (probabil de aceea au decis sa nu ai la dispozitie grenade in singleplayer).
    • cand te apropii de o balustrada tintind in jos arma o ia razna si nu poti trage cum trebuie.
    • faptul ca atunci cand inamicii iti intra in campul viziual le poti vedea imediat numele si bara de viata deasupra capului (in felul asta esti foarte usor vazut de inamici chiar si daca flanchezi).
    • melee-ul este cam overpowered, un singur pumn si esti mort. La fel si cu armele dual-wielded folosite de la apropiere, nu prea apuci sa reactionezi.

In rest, jocul este fluid, nu scade framerateul cand sunt multi jucatori pe ecran. Matchmakingul este rapid si destul de echilibrat. Cu lagul nu par sa fie probleme prea mari. Trebuie sa-l incercati ca sa va lamuriti singuri, cred ca e genul de experienta "love it or hate it". Eu cred ca merita cumparat, daca nu pentru multiplayer, macar pentru campania superba. Avand in vedere ca nu are Online Pass puteti juca si cateva meciuri de multiplayer si nu veti avea probleme sa-l vindeti mai departe la un pret bun; nu vad de ce nu i-ati acorda o sansa.

Mda, iar am scris mult. Nu au fost doar "cateva vorbe". Imi cer scuze.

11. #171 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Renegade saves the day,asta si cu primul wall of text despre single player si ai facut deja review-ul la joc,ms de impresii,cred ca am sa-l cumpar si eu pana la urma ca prea e seceta de jocuri noi si bune(excluzand Diablo3 pe care nu am cum sa-l joc ).

12. #172 SP
    Take-Two financials � revenue hits $825.8 million, Max 3 sells-in nearly 3 million units | VG247

�Fiscal 2013 kicked off with the successful launch of Max Payne 3, which received outstanding reviews and promises to be another hit for Rockstar Games. We have a fantastic lineup of upcoming releases for the balance of the year and the strongest development pipeline in the company�s history.�

Max Payne sold-in approximately 3 million units during its initial launch on consoles, according to the firm, which also reiterated the launch of the game on PC, which is June 1.

13. #173 SP
    O zi obisnuita in multiplayer...
    Attached Images Attached Images max-payne-3-7-.jpg max-payne-3-8-.jpg

14. #174 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    O zi obisnuita in multiplayer...

Ce rau imi pare ca am anulat precomanda

15. #175 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    ce nubulache is aia,se vede ca hardcoristii nu joaca MP3 mp

16. #176 SP
    Defapt, cred sunt eu prea bun.

killstreak de 34
    Attached Images Attached Images max-payne-3-9-.jpg

17. #177 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    pune pe youtube meciurile sa ne diCstram

Apropos, l-am terminat aseara a 2-a oara pe hard, urmeaza sa joc modul arcade si New York minute care par super fun.

18. #178 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Genial arata skinul din Max Payne 1.

19. #179 SP
    Member Hazer's Avatar
    Are cineva preorder la MP3 pe PC de la ShopTo? V-au făcut dispatch?

20. #180 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Renegade, e vreo arma anume pe care o folosesti? Eu cu orice as juca de abia imi mentin un KD de 1. Ceva tips pt un noob?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast