Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 221

Thread: Max Payne 3

1. #141 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by DrMengele View Post
    De obicei, jocurile facute de echipa de la Rockstar (RDR, GTA4) au fost in dezavantaj pe PS 3 - framerate, rezolutie, loading time.
    Nu pot să infirm sau să confirm �n cazul lui GTA IV, pentru că nu l-am jucat pe PS3, dar �n cazul RDR nu am avut absolut nici-o problemă cu framerate-ul sau loading time-ul. Și tu cumperi de obicei jocurile �n două exemplare, unul pentru PS3 și unul pentru Xbox360, ca să vezi care versiune e mai bună, sau doar spui "din auzite"?

2. #142 SP
    Member Iarba's Avatar
    Trimis jocul de la Zavvi (sa nu mi-l trimita din ungaria )

3. #143 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Iarba View Post
    Trimis jocul de la Zavvi (sa nu mi-l trimita din ungaria )
    De ce ? il primesti mai tarziu ?

4. #144 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    Nu pot să infirm sau să confirm �n cazul lui GTA IV, pentru că nu l-am jucat pe PS3, dar �n cazul RDR nu am avut absolut nici-o problemă cu framerate-ul sau loading time-ul. Și tu cumperi de obicei jocurile �n două exemplare, unul pentru PS3 și unul pentru Xbox360, ca să vezi care versiune e mai bună, sau doar spui "din auzite"?
    GTA 4 l-am avut pe xbox, pe care l-am inlocuit dupa rrod cu un PS3 si am vazut diferente. La RDR se vedea foarte bine pe ambele versiuni, cu un plus la rezolutie pe xbox, dupa ce am vazut mai multe comparatii pe site-uri. Oricum, nici n-am spus ca au fost probleme cu versiunile, doar ca au existat diferente, deci nu aveai ce mare problema sa ai. Oricum, nu cred ca afecteaza pe foarte multa lume ...

5. #145 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    slaba nota 7.6 multa reclama

6. #146 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Pe ign si pe gamespot a primit nota 9 ... Deci ar trebui sa fie bun de ceva ...

7. #147 SP
    Member Iarba's Avatar
    O saptamana mai mult decat din anglia

8. #148 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am primit jocul cu un fluturas care contine "silent killer DLC pack". Stie cineva ce anume reprezinta?

9. #149 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am primit jocul cu un fluturas care contine "silent killer DLC pack". Stie cineva ce anume reprezinta?
    The Silent Killer DLC is a Multiplayer loadout pack that includes three unique additions to your loadout in multiplayer.. The first is a Light Anti-Tank weapon; the Slippery Character Burst lets you quickly escape even the most harrowing situations, and the Listening Device lets you hear player footsteps even from afar.

10. #150 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Primele impresii dupa ce am terminat aproape jumatate din joc (SPOILER FREE):

Wall of text incoming

In primul rand vreau sa precizez ca acest joc ii va dezamagi pe cei care se asteapta sa fie complet aceeasi experienta precum cea din primele jocuri alea seriei. Atmosfera si prezentarea generala a jocului sunt total diferite. De asemenea, exista destul de putine legaturi cu Max Payne 1 si 2 in ceea ce priveste povestea.

Celelalte elemente ce definesc o experienta Max Payne sunt in continuare prezente. Gameplayul antrenant ce te tine continuu in priza, actiunea exploziva, Max Payne este acelasi Max Payne, aceeasi personalitate, aceleasi monologuri interioare si umor sec, iar Bullet Time-ul si Killcam-urile sunt neasteptat de savuroase. Jocul prezinta un nivel calitativ foarte ridicat.

Gameplayul a fost modernizat prin introducerea sistemului de cover ce este foarte folositor, insa nu decisiv impotriva inamicilor deoarece, daca stai mult timp in acelasi loc, vei fi ucis fie de grenadele aruncate, fie de inamicii ce te flancheaza. Grafic jocul arata foarte bine, fara probleme tehnice majore. Voice acting excelent. Povestea este destul de simplista, la prima vedere, insa pare sa se complice o data cu trecerea capitolelor si devine tot mai interesanta. Tranzitia de la gameplay la cutscenes, si invers, este superb realizata, oferind continuitate actiunii.

Doza de realism a jocului este marita. In plus fata de folosirea analgezicelor pentru refacerea vietii si lipsa regenerarii, acum jucatorul nu mai poate cara un arsenal intreg dupa el si trebuie sa se limiteze la o singura arma principala si doua pistoale, insa inamicii pot fi ucisi cu usurinta (chiar si cu un glont) daca sunt impuscati in zone vitale. De asemenea, prezenta foarte rara a peretilor invizibili si faptul ca poti impusca orice NPC iti da o senzatie de libertate.

Problemele pe care le-am sesizat pana acum sunt minore si pot fi usor trecute cu vederea. La inceput controlul va parea putin greoi insa pe parcurs va veti obisnui. Daca in timpul Bullet Dodge-ului te lovesti de obiecte din mediu acesta se intrerupe si te lasa cam fara aparare o scurta perioada de timp. Lipsa tintei atunci cand te afli in cover, astfel nestiind exact unde va fi aceasta pana nu scoti capul din ascunzatoare. Uneori par sa fie niste probleme la pozitionarea personajului in crouch/prone.

Sper ca ceea ce am scris eu mai sus sa fie de ajutor celor care sunt indecisi in privinta jocului si sa-i lamureasca daca Max Payne 3 este un joc pentru ei sau nu. Voi reveni si cu impresii asupra multiplayerului, dupa terminarea campaniei.

11. #151 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    In mare parte de acord cu Renegade, as adauga ca este un third person shooter action adventure extrem de atmosferic si te introduce aproape instant in lumea lui Max asa cum mi-o amintesc din primele jocuri si asta probabil se datoreaza foarte tare monologurilor. Controlul mi se pare foaaaarte mult imbunatatit fata de Red Dead Redemption ca sa nu mai zic de GTA 4, fata de care diferentele sunt deja uriase.
    As dori sa evidentiez inca o data ignoranta si imbecilitatea celor care fac reviewuri pentru siteuri gigant precum gametrailers. Acestia se plangeau in reviewul lor extrem de elaborat ca unul dintre inconvenientele jocului este acela ca Max se ridica in picioare automat si devine vulnerabil dupa bullet time. Nimic mai NEADAVARAT!! Personajul se ridica de pe jos doar daca se atinge left stickul controlerului. Daca nu incerci sa misti personajul, acesta ramane culcat si trage din acea pozitie, putand roti aimingul cu right stick. Sa vezi cine da note si decid soarta unor jocuri precum acesta, niste handicapati care nu stiu sa tina controlerul in mana...

12. #152 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Nu ar trebui să luăm prea mult �n considerare un review. P�nă la urmă e opinia autorului respectiv. Da, sunt și eu de acord că GT sunt bătuți �n cap, dar nu pentru că au avut o opinie diferită, ci pentru că au dat acolo o notă și au spus că jocul e prea lung și prea dificil. �n viața mea n-am auzit ca cineva să se pl�ngă de un joc că e prea lung... păi nu asta e și ideea? Mi se pare normal ca după ce dai 200 și de lei să aibă conținut, nu joci doar 3 ore, apoi �ncă c�teva ore pe multiplayer și gata, ai terminat cu el. Iar despre dificultate, nu știu ce credeți voi, dar nu aș vrea să fiu tratat ca un debil mintal, să mi se spună din două �n două secunde să trag �ntr-un AI imbecil, și orb pe de-asupra, ca după aia să mi se dea și un achievment pentru asta, doar ca să fiu felicitat și să mă facă să par "dăștept". Just sayin'.

Iar celor care spun cuvinte precum "slaba nota 7.6 multa reclama" le transmit că dacă hotărăști că un joc e slab după nota sa, și nu după experiența de joc, �nseamnă că trebuie să �și găsească un alt hobby. Totuși, cei mai buni revieweri suntem noi �nșiși, noi trebuie să hotăr�m ce ne place și ce nu.

13. #153 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    Nu ar trebui să luăm prea mult �n considerare un review.
    Atunci ia asta in considerare :

Stranglehold (2007) -> Max Payne 3 (2012)

...da, sunt om rau si afurisit!

14. #154 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

Ăsta nu e un review... Dar e părerea ta și �ți respect opinia, deși nu am jucat Stranglehold. Might consider it now.

Oricum eu nu �mi schimb părerea despre Max Payne 3. Mi se pare un joc ce merită și cu prima ocazie am să �l iau, apoi văd dacă e un joc genial/bun/mediocru/de rahat. Iar eu mă refeream la review-urile făcute de "specialiști", cei ce fac asta toată ziua. Acele lucruri nu ar trebui luate �n considerare. Mulți dintre ei sunt ori plătiți de developeri, ori fanboys, ori total pe l�ngă subiect. E extraordinar de greu să găsești un reviewer non-biased �n zilele astea și de aceea, uneori, respect mai mult review-urile făcute de gameri de pe net, care nu sunt profesioniști. Tind să spună lucrurilor pe nume, neav�nd frica aceea de a nu mai primi jocuri de la un publisher pentru că nu au dat un review favorabil (vezi scandalul despre Duke Nukem Forever, c�nd Jim Redner a insinuat că cei ce nu au dat o notă bună jocului nu vor mai primi jocuri pentru testare).

15. #155 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    E enervant aiming-ul AI-ului, mi se intampla si cand apar in bulletdodge de dupa un colt sa ma nimereasca inamicul, de parca ar avea reflexe supraomenesti... Sa nu mai zic ca de multe ori nici nu apuci sa vezi pe unde a aparut inamicul, ca el deja a tras spre tine si cel mai probabil te-a si nimerit.

16. #156 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

Justificare pentru review-ul facut de GT.com.
    Incepe pe la minutul 9.

17. #157 SP
    Member Swift's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

Pun pariu ca nu ai jucat Max Payne 3.

18. #158 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Dati-mi si mie invite la crew-ul ConsoleGames din multiplayer pls (Xbox)

19. #159 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @AndyZ: Zi-mi ce nickname ai pe Social Club ca sa iti pot da invite.

20. #160 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Swift View Post
    Pun pariu ca nu ai jucat Max Payne 3.
    Ai pierdut.

Pun pariu ca nu ai jucat Stranglehold.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast