Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gameri, ni se pregateste o revolutie?!?
-
Senior Member

Originally Posted by
Mazzaxx
Un simplu exemplu al sistemului ar fi in momentul de fata Quake Live, adica pentru cei care nu stiu joci Quake 3 in browser, dai alt+enter si ai full screen. Grafica este exact ca si a jocului original numai ca il joci in browser si nu-ti trebuie cine stie ce calculator, de ex. l-am jucat pe un Netbook a unui prieten si merge la fel ca si pe PC-ul meu de acasa.
Sper sa iasa ceva din proiectul asta, dar ma indoiesc ca va fi operational la noi

. Daca nici Live/PSN/Wiistore nu avem la noi, Onlive in nici un caz, sau poate ma insel! Cel mai interesant mi se pare sistemul de Rent, joci 5 zile vezi daca-ti place si daca da il cumperi.
Ideea geniala este de ex. cand mergi in concediu, iei laptop-ul cu tine si ai toata colectia de jocuri cu tine, nu cari o valiza de umd-uri sau altceva

bineinteles daca ai un wireless bun la hotel sau in zona!
Exemplul cu quake e gresit pt. ca chit ca se ruleaza din browser tot foloseste resursele calculatorului tau , pe cand aici practic tu te joci vizualizand un stream video.