Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 127

Thread: Gameri, ni se pregateste o revolutie?!?

1. #61 SP
    Member Witchalok's Avatar
    @h0stile: pai dap, momentan nu sunt vizate jocurile de console, pentru ca nu se poate face asa ceva cu ele (cloud computing intre console, cel putin nu in jocuri)

Insa gandeste-te in felul urmator, de ce cumpara multi console? Ca sa aiba siguranta ca jocul cumparat le va merge fara nici o problema si ca vor juca intotdeauna jocurile aparute la setarile maxime, fara sa trebuiasca sa reinvesteasca anual sume mari in hardware (cum e cazul PC-ului). Eu unul tocmai de asta mi-am luat consola.
    Drept urmare le va fi usor sa convinga o mare (zic eu) parte din detinatorii de console sa treaca pe sistemul lor. Cu un install base destul de mare, plus faptul ca jocul va fi identic cu cel vandut retail pt PC... va determina multi publisheri sa migreze de la console.

Pana la urma totul se rezuma la cat de multi utilizatori vor reusi sa atraga. Eu unul m-as abona numai pentru optiunea de rent.

Just my 2c

2. #62 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    GreyhounD, ce postezi tu e c/p din alta parte? ca prea e impersonala formularea....
    Nu cred ca m-ai nimerit, nu e copy / paste din alta parte, este expunerea ideilor preluat de pe site-urile de specialitate, intr-o forma cat mai impersonala pentru a o pricepe toata lumea. In primul post ai vazut parerea mea personala, aceea cum ca OnLive este ceva de viitor si nu neaparat in forma expusa de ei acum.

3. #63 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Stirea e interesanta ...

... pentru americani pentru ca ei vor avea acces
    ... pentru japonezi pentru ca ei se vor juca in masa in 720p datorita boom ului pe care il are internetul acolo
    ... pentru romani doar ca stire pentru ca (prin analogie) noi nici macar nu avem Xbox live, PSN sau Wiishop - noi nu existam. (si aceste servicii exista de ani de zile implementate, nu sunt proiecte care "sa rupa tzava in 2" ... ca sa zic asa)

Oricum interesant si se vede clar trendul de a se renunta la tot felul de firme capusa, al marilor companii si de a maximiza profitul prin implementarea serviciilor de D2D/online.

4. #64 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Ce discutii picante si foarte irelevante. Voi credeti ca-i pasa cuiva de Microsoft sau de Wii sau de Sony ? ... I dont care.
    Voi v-ati uitat pe cine are OnLive ca parteneri ? ... Ce dracului este atat de simplu sa intelegeti?! ... Este o consola hibrid. Care va functiona, fie acum fie peste 4-5 ani mult mai bine ca orice altceva. And i like the ideea of all included. Oamenii clar stiu ce fac si stiu incotro se indreapta si targetul lor. Avand in vedere ca au o tehnologie muncita de ani de zile si milioane de dolari investitie ... Ei sunt bazati pe un reasearch foarte clar. Se stia deja de ceva vreme ca gaming-ul se muta pe console. E uite ca ei asta fac acum, iau jocurile de PC si le transforma intr-un format nou. Mai genial, as putea spune. Online-ul este la putere, asta este viitorul. Nu mai fiti carcotasi ca nu va sta bine.

5. #65 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    OnLive nu este o consola! Poate fi accesat si jucat de pe PC!

6. #66 SP
    Ideea este sa ma joc de la TV , nu de pe PC , in caz ca citeai acolo sau te-ai uitat la prezentarea de pe gametrailers ... observai ca oamenii iti vand un device cu care te conectezi la TV ... sau la oricare alta sursa. Are si un controller ... Deci, pentru mine arata a consola indiferenta daca are sau nu discuri Este o platforma hibrid.

Gametrailers.com - Onlive - GDC 09: Debut Tech Interview Part 1 HD
    Gametrailers.com - Onlive - GDC 09: Debut Tech Interview Part 2 HD

7. #67 SP
    Pai aia e daca vrei sa te conectezi la TV. Pentru PC nu mai trebuie sa dai banii si pe aia pentru ca, probabil, va fi ceva gen Steam sau D2D!

8. #68 SP
    Dude, suntem pe un site de console , unde baza consolelor este sa scapi de PC, iar tu imi vorbesti de PC? ... eu de ce imi tot usuc gura pe forumul asta?! ... Ideea este sa existe un diferentiator ... Iar daca voi spuneti ca acest ONLIVE nu are asa ceva, deci clar sunteti foarte pe langa conceptul entertaining - new media.

9. #69 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eXist, ai facut fff bine cind ai spus ca si citez "iau jocurile de PC si le transforma intr-un format nou". da, din punctul asta de vedere poti sa spui ca este o 'consola' care ruleaza jocuri de PC. cine va dori sa le joace in fata unui tv, va avea de acum inainte optiunea asta. dar sa nu crezi ca ei nu stiu la ce concurenta trebuie sa se astepte. cui ii pasa de MS, Sony si Nintendo? lol, nu, sorry, LOL. cind vorbesti de entertainment, mai ales daca vorbim de gaming, Sony si Nintendo au totusi o istorie si o experienta in domeniu. cine sunt astia? niste 'nimeni' care au pompat bani cu circa intr-un concept, i-au pus pe aia de la marketing sa-i dea o forma care a dat pe spate multi si acum au pretentii ca vor revolutiona lumea gamingului? stai asa, sa se dea drumul la serviciu macar in closed beta, sa vedem cum functioneaza, cit de stabil e, cit costa, etc. sunt n variabile care pot duce la succesul sau insuccesul acestui serviciu. nu zic sa nu fiti entuziasti, dar parca prea va ambalati ca...cum era aia cu maritatu ca am un lapsus acu. eu zic sa asteptam pina la vara, sa se dea drumul la beta si vedem atunci ce si cum. momentan faze de genul 'va revolutiona lumea gamingului' sunt afirmatii mult prea ambitioase, iar cind stii cum se lucreaza in marketing, parca iti vine greu sa mai inghiti asemenea gogosi.

ce mi se pare mie mai periculos este altceva. hai sa fast forward 10 ani. in eventualitatea in care MS, Sony si Nintendo se decid sa aplice acelasi trend SI in eventualitatea in care noi nu avem Live, PSN, Wiishop, ce te faci daca iti cumperi 'consola' si tre sa te conectezi la nu stiu ce server care e peste X hopuri? asta in eventualitatea in care o sa te poti conecta. o sa ziceti ca pina atunci trecem la gigabit sau mai stiu eu ce. ok, dar si traficul creste proportional cu asta ca doar nu sunteti singurii care acceseaza aceste servicii si peste 10 ani cu siguranta nu o sa mai fie 1080p, poate 2160p unde sunt de 4 ori mai multi pixeli. da, poate ca asta este evolutia normala a lucrurilor, poate ca nu. indiferent de ceea ce cred unii si altii, stati linistiti, concurenta nu doarme.

Witchalok, nu cred ca nu se poate face, poate merge, nu stiu, insa Sony (si nici MS sau Nintendo) nu ar accepta VREODATA un serviciu comercial, ALTUL decit PSN/LIVE. Deci, sa nu traiti vreodata cu impresia ca veti vedea jocuri dezvoltate exclusiv pentru console pe OnLive, caci asa ceva nu se va intimpla. da, poate Sony, MS is Nintendo se decid ca si ei vor un asemenea serviciu si atunci investesc in asta. o sa ziceti ca e mult mai simplu sa apeleze la OnLive care are deja tehnologia si functioneaza. da, de acord, insa uitati un amanunt extrem de important. Sony si Nintendo sunt japonezi. cine crede ca un japonez ar face asta, se insala amarnic. ce fac ei in cazul asta, nu stiu, vedem, dar nu ma indoiesc niciodata de creativitatea si ambitia japonezilor. iar MS, well, MS are destui bani, are cercetare, deci isi vor dezvolta si singuri asa ceva daca si cind va fi cazul.

10. #70 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Sincer cred ca cea mai mare problema pt. proiectul asta e tocmai tehnologia pe care se bazeaza , dupa cum v-ati dat seama practic "jocul" este un stream video , tinand cont ca la majoritatea jocurilor ( excluzand sah si alte chestii de genul ) miscarile se calculeaza la milisecunda imi vine foarte greu sa cred ca totul va fi seamless , cine are idee cat de cat de latente si a mai jucat fps-uri online de ex stie exact la ce ma refer..caz in care prefer metoda "veche" mai degraba , cu jocul "la mine" si conexiunea libera doar pt. transferul de pachete intre peers sau intre mine si server.

ps. lasand la o parte chestia tehnica complet de acord cu h0stile in ce priveste restul aspectelor

11. #71 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Un simplu exemplu al sistemului ar fi in momentul de fata Quake Live, adica pentru cei care nu stiu joci Quake 3 in browser, dai alt+enter si ai full screen. Grafica este exact ca si a jocului original numai ca il joci in browser si nu-ti trebuie cine stie ce calculator, de ex. l-am jucat pe un Netbook a unui prieten si merge la fel ca si pe PC-ul meu de acasa.
    Sper sa iasa ceva din proiectul asta, dar ma indoiesc ca va fi operational la noi . Daca nici Live/PSN/Wiistore nu avem la noi, Onlive in nici un caz, sau poate ma insel! Cel mai interesant mi se pare sistemul de Rent, joci 5 zile vezi daca-ti place si daca da il cumperi.
    Ideea geniala este de ex. cand mergi in concediu, iei laptop-ul cu tine si ai toata colectia de jocuri cu tine, nu cari o valiza de umd-uri sau altceva bineinteles daca ai un wireless bun la hotel sau in zona!

12. #72 SP
    Admin MonkY's Avatar
    GameSpot Event Series :: On the Spot

La conferinta de presa s-a spus clar "Aceasta este consola cea mai puternica existenta pe piata si totodata cea mai ieftina". In plus e mentionat ca "nu are nevoie sa fie upgradata" si "poate fi achizitionata contra unei sume mici sau inclusa intr-un anumit pachet". Mai mult, se spune acolo cum ca mova este subsidiara OnLive (mova fiind un nume in industria cinematografica). Imi place cand trece la cele 2 laptopuri ca spune clar "I gave up PC gaming, long time ago. Couldn't keep up with the graphic cards"

Oricum, partea cea mai impresionanta dupa parerea mea, este cea legata de spectate. Vrei sa vezi pe altii jucand, pur si simplu intri si vezi cum se joaca... E mai tare decat orice available right now on. Bate orice review, orice trailer, orice prezentare. E ceea ce-mi doresc dintotdeauna, in multe cazuri pentru titlurile mari ne-existand demo-uri, sau doar demo-uri care nu au legatura cu jocul, sau sunt prea scurte...

Sa nu mai vorbim ce inseamna asta pt. cei cu Mac-uri. Pur si simplu se pot juca orice pe Mac (visul oricarui fan Apple)

Pe de alta parte... cred ca multi de-aici sunt stressati de faptul ca pt. OnLive pirateria = ZERO ! Sorry guys, no piracy for OnLive gaming

Acum e timpul sa cautam reports si reviews de la cei care sunt inscrisi in Beta. Ar fi fost superb sa avem si romani de-ai nostrii in Beta, sa vedem cat de "grav" este pentru o tara atat de "far far away" cum e Romania... nu de alta, dar va asigur ca e grav. Adica, ei acolo isi pun probleme in 15-25 mile distanta intre servere, daramite la mii de mile distanta...

P.S. E greu ceea ce doresc ei sa realizeze. Imi dau seama acum, ca un frecvent "vizitator" in diverse datancentere, ca ei isi pun probleme in microsecunde, in timp ce eu sunt fericit sa vad timp de raspuns in milisecunde. Insa cel mai mult ma intreb care e ideea cu randarea. Oare ce GPU-uri au ei in serverele acelea capabile sa ruleze instant n copiii ale jocului ?

Anyway, au fost 53:44 de minute well spent... Le urez multa bafta ! Vor avea nevoie !

13. #73 SP
    Sa nu mai vorbim ce inseamna asta pt. cei cu Mac-uri. Pur si simplu se pot juca orice pe Mac (visul oricarui fan Apple)
    Fair enough

daca ti se pare normal ce ai scris, noua sigur nu ne-a placut ce am vazut

14. #74 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by Mazzaxx View Post
    Un simplu exemplu al sistemului ar fi in momentul de fata Quake Live, adica pentru cei care nu stiu joci Quake 3 in browser, dai alt+enter si ai full screen. Grafica este exact ca si a jocului original numai ca il joci in browser si nu-ti trebuie cine stie ce calculator, de ex. l-am jucat pe un Netbook a unui prieten si merge la fel ca si pe PC-ul meu de acasa.
    Sper sa iasa ceva din proiectul asta, dar ma indoiesc ca va fi operational la noi . Daca nici Live/PSN/Wiistore nu avem la noi, Onlive in nici un caz, sau poate ma insel! Cel mai interesant mi se pare sistemul de Rent, joci 5 zile vezi daca-ti place si daca da il cumperi.
    Ideea geniala este de ex. cand mergi in concediu, iei laptop-ul cu tine si ai toata colectia de jocuri cu tine, nu cari o valiza de umd-uri sau altceva bineinteles daca ai un wireless bun la hotel sau in zona!
    Exemplul cu quake e gresit pt. ca chit ca se ruleaza din browser tot foloseste resursele calculatorului tau , pe cand aici practic tu te joci vizualizand un stream video.

15. #75 SP
    Banned HeatoN's Avatar
    si cum vine asta? si jocurile exclusive de ps3 o sa fie bagate si pe pc?( nu se poate asa ceva( inebunesc

16. #76 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by HeatoN View Post
    si cum vine asta? si jocurile exclusive de ps3 o sa fie bagate si pe pc?( nu se poate asa ceva( inebunesc
    Mai mult ca sigur ca jocurile exclusive PS3, Xbox360 sau Wii nu vor putea fi jucate sau cel putin asa consider ca e logic. Acest serviciu iti permite sa joci jocurile noi care cer multe resurse pe o configuratie mai slaba

17. #77 SP
    Banned HeatoN's Avatar
    si acest serviciu e numai pentru ca sa joci jocurile care cer resurse nesimtite pe o configuratie mai slaba? doar atat s-au mai face si altceva?

18. #78 SP
    Jocurile lansate pe OnLive vor fi jocurile lansate pe PC! Va fi ca la Steam, doar ca nu o sa ne mai doara capul de System Reqs sau spatiul ocupat pe HDD.

19. #79 SP
    Banned HeatoN's Avatar
    ok am inteles ...dar totusi am uitat sa intreb ceva
    se vor mai fabrica cutiile cu cd-uri in ele pe console? s-au vom luat jocurile cum ar veni prin steam ?la ps3 ma refer
    practic mi se pare o prostie programul asta nou
    pun la pariu ca nu va dura mult si va fi scos de pe piata
    ma intreb ce o sa faca Nvidia si cu Intel acuma cand o sa apara programul asta
    si sa zicem ca un joc nu e lansat pe pc si e lansat pe ps3 si xbox 360 jocul ala va putea fi jucat si pe pc?

20. #80 SP
    Se vor face si pe PC in carcasa. Crezi ca toata lumea are un card de credit ca sa cumpere jocuri de pe net? Acest nou sistem nu va face decat sa se alature competitiei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast