Single post: Festivalul medieval din Sighisoara
-
Senior Member
Aseara pe la 11-12 am ajuns de la Sighisoara. Anul asta a fost mai slabut fata de anul trecut, desi promitea sa fie cu mult mia bun (dar ma rog aici de e de vina referendumul si rahaturile astea politice...they ruined my medieval fest). Ne-au promis acu cateva saptamani ca festivalul va dura 10 zile si ca vor veni tot felul de artisti, dar s-a ajuns pana la urma la 3 zile. Am crezut de cateva ori ca vremea va strica totul, dar din fericire ploile au fost de scurta durata.
Anyway am vazut destul de multe turniruri, concerte si prea putine farse populare din pacate. Au venit pentru prima data un ordin cavaleresc maghiar (Crux Alba) care au adus tunuri si tot felu de arme cu praf de pusca. Si tot pentr prima data au venit bulgarii din ordinul Chigot care au facut un friendly sparing cu cei din Medias. Overall am fost ok, dar anul trecut a fost muuuult mai bine. Fingers crossed ca va fi mai bine anul viitor (daca o sa mai pot sa merg).
p.s. poate o sa revin mai tarziu cu niste poze...de indata ce fac rost si eu de ele