Quote Originally Posted by ramusg View Post
Domnul meu, cand pasezi si doar pasezi pt ca ai pasatori buni,i iar cand face presing un jucator pe tine, tu sa te intorci cu spatele si sa pasezi in lateral pana te apuca gaia e ...super fotbal, parca si AI-ul se intorcea cu balonul a pana in poarta lui numai sa nu-l poti presa, jocul Barcelonei e unul numit " adoarme copilul" paseaza pe un fugaci care mai face o fenta din corp, fenta nu dribling, 90% din trecerile lui Messi sunt pe fenta( de driblat dribleaza Neymar sau Dintosul) si avem o ocazie. Asta o spun cei care predau tactica de fotbal la cele mai mari scoli de antrenori= fix jocul Barcelonei= fix Fifa 11-13 AI, gresesc grav sau sunt pe "felie", a?
Pai cum juca echipa nationala a Romaniei prin 94 pe vremea lu tata Puiu? Pase pe latul terenului. Face pressing, joaca cu tactica Long Ball. Scrie tot in ghidul lu FIFA 10.

---------- Post added 19-10-2012 at 10:24 AM ----------

Quote Originally Posted by nina View Post
as vrea sa joc cu fratele online
parca la season mode ranked se poate,nu?
am incercat dar nu aparea nicaieri guest-ul
la ultimate team imi apare guestul dar n-am echipa si el si slab
trebuie sa ai intai al doilea controller conectat si o sa ai optiunea de add guest.

---------- Post added 19-10-2012 at 10:26 AM ----------

Quote Originally Posted by x2z View Post
Sunt extrem de agasat de jegurile astea de suturi. E absolut inadmisibil sa primesti numai super goluri de la 30 m. Au rezolvat-o in mare cu finesse shots dar au bagat bomb shots, care sunt de 10 ori mai nocive. Nu conteaza pozitia jucatorului, nu nimic. Daca are stats ok iti rupe plasa din orice pozitie.

Sa nu mai zic de devierile si respingerile care ajung direct la adversar, in pozitie 1 la 1 cu portarul.
Exact cum era in fotbalul german in realitate prin anii 90. Daca te uitai atunci la PROTV la campionatul Germaniei asa era. Sut de la 30 m si era gol sau periculos pe spatiul portii.

---------- Post added 19-10-2012 at 10:29 AM ----------

Quote Originally Posted by Uziwood View Post
Voi jucati cu contain in aparare? Jur ca in online am impresia ca jumate dintre jucatori nu il folosesc, vin ca trenu catre mine si deposedare
Long ball, arunci mingea in fata la bataie.