trebuie sa fiu de acord cu luciancm, in mare... in ceea ce priveste dura-c, care are ceva probleme cu rezervele care intr-adevar intra prea usor in atomizator si curg. insa din experienta mea cu dura asta e o chestie de inceput. dupa o vreme nu a mai curs.

eu am fost chiar f intrigat si le-am scris un mesaj, celor d p jantyshop si celor de la jantyromania si mi-au spus k a fost o problema , si ca ar fi rezolvata cu noile stocuri de rezerve pentru ca au imbunatatit putin design-ul.

oricum, la vapor nu e diferenta mare fata de dse901, insa este mai consistent...

pretul este maricel, adevarat, insa este putin justificat de prezenta celui de-al doilea atomizator, zic eu... ceea ce ar insemna aprox 50 - 90 de ron ca sa il cumperi separat pt dse901, de la majoritatea comerciantilor de dse901. si banuiesc ca si incarcatorul usb mai adauga ceva la pret, si astfel este pe deplin justificat. si de asemenea mie pachet-ul mi-a venit cu 10 rezerve, fata de 5 la alte firme, si am ramas surprins sa observ ca este standard. deci inca 25 de ron "bonus"

nu mi se pare mare pretul, dc stai sa-l "analizezi" putin.