Single post: Cea mai buna saltea ortopedica si perna hipoalergica?
-
Member
Muhaaa! exact asta fac si eu. Tot arunc ochiul spre forumuri, magazine de saltele online, etc... pina acum mi-am tras citeva palme. Unul spune o chestie, altul o alta chestie si tot asa. Oricum am inteles un lucru, este clar - batut in cuie, la ce pret are o saltea este o investitie serioasa si merita sa fie tratata cu atentie.
Ultima bomba gasita la IKEA, bineinteles toata lumea lauda in sus si in jos de nu ai vazut. In fine, si intrebam cine ar cumpara chestia aia, eu nu, bun pretul insa reject numai pentru nume. Nu-mi inspira incredere Sultanul asta. Unul care numeste salteaua asa se vede ca are ca baza ceva din istorie insa nu indica a ca ar avea prea multi neuroni activi si ca ar fi trata cu seriozitate subiectul (in primul rind). Sultan > Turcia (ori poate nu)... yam yam! In afara de turism si ceva pus in gura nu m-as risca. Plus ca sint un pic nationalist, de ce sa trimit bani afara din tara cind pot sa iau ceva din Romania chiar daca nu behai de fericire in ceea ce priveste calitate, totusi facem si lucruri bune.
IKEA: Sultan Hamnvik - Saltea cu arcuri 160x200 cm, gri deschis: 1299 RON
IKEA: Sultan Hjelmas - Saltea din latex 160x200 cm, alba: 1999 RON