Intrucat cred ca e timpul sa schimb salteaua de pat (am o saltea Siesta cu dimensiunile 160 x 200, care are mai bine de 10 ani), am zis sa deschid un thread pe aceasta tema, in speranta ca se gaseste un cunoscator sa ma ajute. M-am interesat si eu in mare de cum este cu cele ortopedice, daca sa fie ferma sau moale, daca sa fie antialergica (tratata impotriva acarienilor si mucegaiului), daca sa fie antistatica, sa poata sa absoarba umezeala si eventual sa aibe doua fete (de vara si de iarna)... insa stiti cum este, mai bine intrebi un expert.
Dupa ce am dat cateva telefoane pe la site-urile online gasite, am ramas cu un gust amar, majoritatea spunand ca nu au timp sa-mi explice la telefon... sau aruncandu-mi un model, care de obicei era si cel mai scump. Prin urmare, postez aici in speranta ca aveti ceva sfaturi, linkuri si preturi. Practic ma intereseaza cel mai bun raport pret/calitate, nu cea mai ieftina (dar nici cea mai scumpa)!
Si daca tot se schimba salteaua, poate imi recomandati si niste perne cat mai bune. Ma intereseaza ceva care sa nu fie nici prea tari nici prea moi, sa nu transpiri ca nebunul pe ele si sa fie cat mai comode posibile (mai ales ca am probleme cu coloana). Aici la fel, nu stiu daca e mai buna una de Latex, una de bumbac, una cu memorie sau perna clasica, cu fulgi. Orice sfat e binevenit!
Multumesc anticipat!
Bookmarks