Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: NORC - Google Streets made in Romania

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

NORC - Google Streets made in Romania

Well well well... am trait sa o vad si pe asta. Un serviciu romanesc care incearca sa faca lucruri bune precum cele la care ne minunam peste ocean. NORC este un serviciu de "street-level imaging" (un fel de Google Street) made 100% in Romania si este deja disponibil (in faza beta) pe www.norc.ro . Cel putin eu unul sunt impresionat. Nivelul de detalii este foarte ok pentru beta si sper ca in curand sa vedem aplicatii serioase din partea NORC. Imi vin repede in minte servicii web de localizare a restaurantelor, monumentelor, muzeelor, etc... aplicatii GPS la nivel de street view and so on.

Pentru Romania am vazut ca momentan sunt fotografiate orasele Bucureşti, Ploieşti şi Valea Prahovei, Constanţa, Braşov şi Poiana Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Piteşti, T�rgovişte. Am observat ca este si litoralul... sper ca vedem poze cat mai detaliate vara

Si ca dovada a nivelului de detaliu... mi-am gasit masina in poze... si pisica blocului. Lovely. Bafta NORC !
    Attached Images Attached Images norc_3.jpg