Single post: nVidia lanseaza o consola portabila cu Tegra 4: Project Shield
-
Admin

Originally Posted by
tray
Pe mine sincer nu ma intereseaza 4k pe un ecran asa mic.
Ecranul e 720P, nu 4K. 4K scoti via HDMI, iti dai seama.
Guys, nu e neaparat ideea ca scoate 4K si ne luam toti acum TV-uri de mii de EUR. Ideea e ca poate (deci inseamna ca ruleaza in 1080P foarte bine), si ca se "impinge" un pic piata. Pentru ca daca nu iesea niciun device de genul asta, TV-urile 4K ar fi fost asa... un fel de diamant pe care nu si-l permite/vrea nimeni. Acum ca avem device-uri care pot, e alta viata. Ganditi-va acum la faptul ca exact ce poate Shield-ul asta, cam asta va fi puterea de pe majoritatea tabletelor si smartphone-urilor de anul acesta. Si nu e putin deloc, zic eu.
Mai mult, e un lucru bun ca-i impinge automat pe toti ceilalti (Sony, Microsoft, Intel, AMD, Apple), pentru ca au ridicat pragul. De obicei Apple impunea praguri de genul asta. Acum iata ca si nVidia poate (ganditi-va ca totusi este doar al doilea lor procesor "all-in-one"). De fapt, asta cred ca a si fost ideea la nVidia. Sa arate ca ei pot! Sincer mi-ar place ca si AMD sa intre in scena asta... pentru ca Intel oricum e deja "pe vine"...
P.S. Oricum, presupun ca stiti cine va fi cel mai fericit pentru Tegra 4, nu? Microsoft... in sfarsit poate sa puna Windows RT pe ceva mai potent