It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sony va dezvalui noua consola PlayStation 4 la vara "sau chiar mai repede"
Ceea ce-i oricum imposibil, tinand cont ca o placa de 1300 lei (GTX 660 Ti) se chinuie serios sa ruleze jocurile actuale pe PC (Battlefield 3/Far Cry 3) in 1080p la 60FPS-uri pe setari inalte, si cum hardware-ul consolelor noi va fi, probabil, mai slab decat acest 660 Ti, asta daca nu vom avea din nou preturi de 500/600$, nu stiu ce progres s-ar mai putea face daca rezolutia si framerate-ul ar avea valorile mentionate mai sus pe o consola care, in mod normal, n-ar trebui sa depaseasca cifra de 400$. Un 720p, 45FPS si un 4xAA e mai realist, daca ne gandim ca jocurile noi vor folosi motoare de genul celui din clipul atasat, la care mai pui ca 720p cu ceva Anti-Aliasing este o solutie suficienta daca n-ai pretentia sa vezi fiecare pixel in cel mai mic detaliu pe un TV de 50".
E foarte adevarat ca jocurile pe console sunt mai optimizate deoarece se programeaza pe o singura platforma, dar faptul asta nu e suficient.
Dupa cum am spus si inainte, grafica, desi e importanta, va fi sigur cel putin decenta, trecand pe loc second. Mult mai importante sunt fizica si inteligenta artificiala. Crysis 1 arata superb la vremea sa, dar desi conceptul era bun si realizarea a fost exceptionala tehnic, jocul nu cred ca a ramas in sufletul prea multor jucatori, datorita povestii slabute si a AI-ului ultra-tembel.