Single post: Intel: Desktop PC-ul a murit! Traiasca Noul PC!
-
Admin

Originally Posted by
Caponescu
Aceea este o stire din 6 Decembrie 2012. Intel a facut anuntul pe 24 Ianuarie 2013. As avea incredere mai mare in anuntul mai recent, facut oficial de Intel, decat in cei de la tweaktown.com care de fapt citeaza pe maximumpc.com, unde daca ai citi, ai vedea asta: "However, Intel moving to BGA-only chips within three years would cause a very significant and painful change to the PC ecosystem and how they are built, sold, and marketed. Large OEMs such as Dell and HP, for example, like the flexibility to upsell customers from buying Celeron’s to $350 Core i7 chips. With socketed infrastructures, they can make such a change without rebuilding an entire system on the assembly line. With a BGA solution, the companies would have to start over if the consumer decided he or she wanted a faster CPU." Deci te rog, macar citeste sursele pe care le dai ca exemplu, pentru ca propriul tau link confirma ceea ce am spus eu.

Originally Posted by
Caponescu
De cand este Intel cel mai important producator de placi de baza?
Arata-mi si mie unde am spus eu vreodata (in viata asta cel putin) ca "Intel este cel mai important producator de placi de baza"! Daca nu poti sa faci asta, te rog sa ai mai multa grija cu ceea ce postezi.

Originally Posted by
Caponescu
Acuzi lumea ca are opinii nofendate atata timp cat tu pui titlu Dektopul moare ajungand la concluzia asta doar datorita faptului ca Intel nu mai produce placi de baza?
Man, si tu faci aceeasi greseala ca si viezure. Chiar nu stiti ce-i ala un quote? Un citat? Intel a spus asta... pentru ca asa considera (ma indoiesc ca au spus asta doar asa, ca sa poata MonkY sa posteze aberatii). Daca ai ceva impotriva parerii lor, te rog sa-i contactezi si sa le transmiti ce te doare. Si daca citeai ce am scris mai sus, ai fi vazut nu e vorba doar de placi de baza... inclusiv procesoarele (eu sper ca nu toate) lor vor fi de tip soldered (lipite pe socket). Adica adio upgrade asa cum il stiai tu. Got it now?