Stati putin, adica daca intel nu mai fabrica placi de baza, inseamna ca "desktop pc-ul a murit"? Hal de titlu. Nu renunta la chipsetul pt placile de baza (unde acolo da, ar fi cam dezastru), renunta efectiv la producerea de placi de baza, adica placi de baza Intel (doh). Iar aici cred ca peste 80% din utilizatorii de desktop pc-uri au alt producator decat intel.

. Un laptop nu are nici puterea unui PC si nici mobilitatea unei tablete de 5-600g. Este un compromis. Soluția ideala in prezent pentru mine: desktop pentru treburi mai serioase, tableta pentru când nu am chef sa mă ridic din pat, la locul de munca, in oraș , smartphone pentru orice moment al zilei , în special când sunt in mișcare. Un laptop nu se mai justifica pentru mine. Bine , este o configuratie costisitoare . La fel de bine poți sa îți cumperi un laptop si un smartphone , dar nu ai aceeași satisfactie sau usurinta in ceea ce faci . Cele 3, in schimb se completează ,nelasand spații goale. Cât despre gaming , ce sa mai spun. Un PC de 3000 lei sterge pe jos cu un laptop de același preț.

...
au laptopuri sau tablete nu cred ca mai cunosc vreo 2-3 cunoscuti care sa aibe desktopuri iar voi veniti sa sustineti sus si tare ca desktopul(asa cum il cunoastem noi) nu e pe moarte, eu cred ca ar trebui sa va puna pe ganduri stirea celor de la Intel...

Bookmarks