Single post: Why do we keep on dreaming?
-
manfurismojive
Foarte frumos articolul Monky, felicitari!
Mie imi place sa cred ca inca mai visez la jocuri si la lumile fantastice care le explor jucandule. Imi plac foarte mult jocurile cu un story frumos, o muzica buna.(MGS 1, The Longest Journey Dreamfall, Lost Odyssey, Mafia, Read Dead Redemption, Mass Effect, imi vin in minte acum) Imi place si grafica foarte buna, dar in acelasi timp daca un joc are un univers placut pe care vreau sa-l explorez nu ma intereseaza musai grafica, cum e de exemplu Ni No Kuni asta ce a iesit recent pe care intentionez sa-l cumpar.
Mi-a placut foarte mult Journey, care e un joc in care nu se vorbeste nimic, dar in acelasi timp se trensmit foarte multe lucruri playerului.
Nu as putea sa joc numai un shooter 1 an de zile, tb din cand in cand sa ma mai scufund intr-o poveste, o lume diferita, un campionat de curse de masini. Pt. mine RPG-urile si jocurile cu masini sunt genurile cele mai preferate, abia pe locul 3 vin shooterele, dar care recunosc le joc cel mai mult fiindca imi place sa mai schimb o vorba cu prietenii despre un PS4, un joc nou, opinii, pareri, etc.
In concluzie ca sa inchei, eu fara jocuri as inebuni, jocurile ma fac sa uit pt cateva ore de viata de zi cu zi, de problemele de la servici s.a.m.d., ele ma relaxeaza.
P.s. nu dau skip la cinematics niciodata, vreau sa savurez fiecare dialog dintr-un joc, imi place sa explorez fiecare coltisor dintr-un RPG numai ca sa nu-mi scape cumva vre-o misiune secundara un dialog in plus, etc.