Single post: Why do we keep on dreaming?
-
Member

Originally Posted by
beugen2001
Eu cred ca jocurile trebuie sa aiba putin din toate sa fie si competitiv si cu un story bun,soundtrack care sa te faca sa te simti in acea lume in acel moment acolo.Am devenit trophy hunter insa cand joc in tot acest timp il si savurez(gameplay,poveste etc...) nu sunt genul de om care sa dea skip la cutscene-urile din joc desi lucrul asta deobicei sa regaseste la gamerii de pe pc care-si copie jocul ilegal si se plictisesti la fel de repede pe cat la copiat ei nu pot fi considerati gameri adica pentru o comunitate de gameri ar trebui nici sa nu existe sau sa fie adusi in discutie.
Exact cum ai spus si tu, multi isi descarca jocuri de pe net si le termina doar pentru a se lauda apoi ca l-a jucat si l-a terminat. Nu sunt interesati de story si astfel dau cat mai repede skip la cutscene-uri (de fapt cred ca acestia nici nu si-ar dori sa mai existe aceste cutscene-uri care sa le intarzie jocul). Sentimentul cand descarci un joc ilegal de pe net nu este acelasi ca atunci cand cumperi un joc original si dai bani pe el. Imediat ce il cumperi abia astepti sa il desfaci si sa-l inspectezi dupa care cel mai important este atunci cand incepi sa-l joci si te uiti cu mare atentie la tot ce misca pe ecran.
Asa cum spunea si MonkY, multi sunt obsedati de Counter Strike. Am niste prieteni care pur si simplu au fost acaparati de acest joc. Sunt mari fani ai FPS-urilor si ma sperie cand aud de la ei ca niciun joc nu se compara cu acest CS. Daca le zic ceva de Killzone 3, Battlefield 3 sau Call of Duty MW3 au impresia ca le-am vorbit in chineza si raman cu privirea in ceata. Pacat de acest lucru ca multi nu stiu cum sa aprecieze un joc.