Eu am avut o revelatie in ultima saptamana dupa ce am jucat Journey (ce soundtrack!!!) si Flower. Nu credeam ca am sa gasesc vreodata ceea ce mi-am dorit atat de mult intr-un joc: o calatorie intr-o lume total necunoscuta in care imaginatia imi ruleaza salbatic, un joc cu un mesaj insotit de emotii puternice pe parcurs, gampley care nu este repetitiv (I love that) si puzzle-uri progresive. Vreau mai multe jocuri asa. ASTA pote fi un viitor frumos in gaming.
Am ramas literalmente fara suflu la sfarsitul Journey, un joc de care nu stiam absolut nimic. L-am cumparat pentru ca mi-l recomandase Kobayashi (thanks, bro). Dupa ce Flower s-a terminat am reluat imediat primul nivel si l-am lasat sa "flow with my imagination" timp in care am inceput sa vizez cum ar fi un joc de genul Journey si Flower (emotii, mesaj, gamplay unic, nou) cu tehnologia next gen. Ba chiar ma gandeam cum ar fi un succesor Flower numit Stars? Flow in the galaxy, create stars, make planets and life . Am ras ca un copil cand am primit si trofeul "Memories"

Tehnologia s-a dezvoltat enorm si jocurile parca devin din ce in ce mai superficiale. Dar uite ca mai exista o speranta in jocuri precum Flower, The Unfinished Swan, the majestic Journey. Btw, mi-am comantat coloana sonora pe CD, deci pentru mine muzica e foarte importanta in jocuri (am cateva soundtracks in colectie, Skyrim comes to mind)

Believe, there is still hope out there