Quote Originally Posted by asperas View Post
din pacate batranul tau ps3 nu(cred)ca mai poate duce jocurile astea mai noi(overheat)..sorry!stiu din propria mea experienta cu un ps3 60 gb pe care il tin acum de decor..a inceput cu BF3,a urmat pe urma killzone 3,mw3,syndicate samd!
Tind sa te contrazic. Tot din propria experienta (PS3 - 60Gb phat), ruleaza fara probleme jocurile care le-ai mentionat tu. Il am de 5 ani si ceva, luat folosit un an si ceva in urma mea. Cu o luna si ceva inainte sa expire garantia mi-a crapat blocul optic si a plecat la SONY sa-l repare si dupa ce a fost "dres" functioneaza fara probleme (deci de cel putin 4 ani si ceva). Il tin intr-un loc aerisit si il feresc de praf atunci cand nu-l folosesc si merge fara probleme. Il tin in pozitie verticala. Deci "varsta" sau modelul nu sunt un factor pt. freeze-uri. Intr-adevar dc. a fost heavy used poate i s-a dus pasta termo-conductoare sau nu e pozitionat intr-un loc aerisit - dar dpdv al arhitecturii, ruleaza perfect toate jocurile din ultima generatie.
Update-urile ulterioare sunt pur cosmetice (reducerea dimensiunii) si reducerea consumului de curent - cu siguranta nu au schimbat procesorul sau placa video... Dar expertii pot veni cu mai multe detalii.

P.S. Nu e modat si nici n-am umblat in el vreodata - e stock.