Vreau sa imi modez consola ps3 si nu cunosc pe nimeni priceput(serios) in Bucuresti. Imi puteti recomanda pe cineva?
Vreau sa imi modez consola ps3 si nu cunosc pe nimeni priceput(serios) in Bucuresti. Imi puteti recomanda pe cineva?
La Donely pe aria Bazar.
Daca poti sa rupi 3 minute din timpul tau sa citesti asta inainte: http://www.consolegames.ro/forum/f15...odezi-consola/
Am o consola ps3 pe care o tin pentru multiplayer si una pe care urmeaza sa o cumpar zilele astea pentru a o moda, ca sa ma pot juca toate nebuniile fara a mai da o caruta de bani.Ies mai ieftin asa...
---------- Post added 26-03-2013 at 12:36 AM ----------
Cristy, merci pentru informatii.
Dar tu ai vazut ca am pus link-ul de pe playstation uk cu manualul de garantie pentru PS3 in mai multe limbi? Am luat acum vreo luna un PS VITA de la Altex si am 1 an garantie atat la Altex cat si la Sony.
---------- Post added 26-03-2013 at 10:35 AM ----------
De cand e certificatul?
Ordinea cronologica a povestii din God of War este aceasta?
1.God of War
2.God of War II
3.God of War: Chains of Olympus
4.God of War III
5.God of War: Ghost of Sparta
6.God of War: Ascension
deci dupa Collection vol.1, trebuie jucat doar Chains of Olimpus din Collection vol.2 , apoi Gow 3 si apoi Ghost of Sparta?
GoW: Ascension
GoW: Chains of Olympus
GoW
GoW: Ghost of Sparta
GoW: Betrayal (mobiles)*
GoW 2
GoW 3
Arata mai bine datorita HD-ului imbunatatit, ca sa zic asa, nu din pct de vedere al detaliilor, care 2-ul a stors maximum din PS2.Origins e mai sharp si are culorile mai vii, in schimb la Vol. 1 sunt mult mai multe detalii grafice, insa culori mai sterse.
Tind sa te contrazic. Tot din propria experienta (PS3 - 60Gb phat), ruleaza fara probleme jocurile care le-ai mentionat tu. Il am de 5 ani si ceva, luat folosit un an si ceva in urma mea. Cu o luna si ceva inainte sa expire garantia mi-a crapat blocul optic si a plecat la SONY sa-l repare si dupa ce a fost "dres" functioneaza fara probleme (deci de cel putin 4 ani si ceva). Il tin intr-un loc aerisit si il feresc de praf atunci cand nu-l folosesc si merge fara probleme. Il tin in pozitie verticala. Deci "varsta" sau modelul nu sunt un factor pt. freeze-uri. Intr-adevar dc. a fost heavy used poate i s-a dus pasta termo-conductoare sau nu e pozitionat intr-un loc aerisit - dar dpdv al arhitecturii, ruleaza perfect toate jocurile din ultima generatie.
Update-urile ulterioare sunt pur cosmetice (reducerea dimensiunii) si reducerea consumului de curent - cu siguranta nu au schimbat procesorul sau placa video... Dar expertii pot veni cu mai multe detalii.
P.S. Nu e modat si nici n-am umblat in el vreodata - e stock.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks