hai ca putem spune ca unele "experimente" de-a lor au mers beton: God of War si Twisted Metal in generatiile trecute, iar acum Heavy Rain, Journey si LittleBigPlanet care au fost niste mega hit-uri atat din punct de vedere al vanzarilor cat si al notelor. Jos palaria pt asta!

Sigur au facut ceva bani cei de la M$ cu Retro City Rampage dar iata ca in final versiunea de PSV s-a vandut cel mai bine (chiar mai bine decat cea de pe Steam). Deci au facut o alegere buna cei de la Sony cu aceasta colaborare (Retro City Rampage has sold more on Vita than other platforms | VG247). Si sigur o sa o duca bine cu titluri precum The Rain (parca asa se numea) sau The Witness. Ai vazut doar ce furori au facut Journey si Unfinished Swan.

Studio-urile indie deja nu mai pot fi ignorate pentru ca au inceput sa iasa in evidenta prea mult: Amnesia: The Dark Descent si Slender sunt printre cele mai laudate jocuri horror ever (si au fost facute de maxim 4-5 persoane). Braid si Limbo sunt niste puzzle platformere genale iar Bastion e unul dintre cele mai bune jocuri din cauza look-ului, povestii si voice acting-ului (naratorul e genial). Lista de jocuri indie de 5 stele poate sa continue. Si nu ar trebui ignorata.