Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Flippypad - game controller pentru ARA

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Flippypad - game controller pentru ARA

    Cu Project Ara ne-am mai intalnit, prima oara sub numele de Phoneblocks, apoi sub aripa Motorola si in final, ca un produs Google. Practic, avem de-a face cu o platforma hardware modulara, unde poti schimba orice componenta cu una mai eficienta. Desi in primul rand m-am gandit la o autonomie mai buna sau o camera foto mai performanta, urmatorul gand a fost legat de integrarea directa a unor accesorii.

    Samuel Herb a schitat un proiect care transforma telefonul intr-o consola handheld. Conectorul ocupa un spatiu de 2 (patrate) pe 2 si adauga un d-pad, butoanele L, R, doua joystick-uri si clasicele butoane A,B,X,Y. Odata atasat, accesoriul serveste si drept carcasa de protectie, dar poate gazdui si baterii in plus, pentru autonomie marita. Design-ul aminteste de consolele portabile ale celor de la Nintendo, dar din punctul meu de vedere primeste un mare plus datorita integrarii hardware in locul celei prin bluetooth.

    Creatorul proiectului are nevoie de cat mai multa promovare, pentru a ajunge proiectul la urechile unei firme capabile sa sustina productia fizica a dispozitivului. Puteti da reblog pe Tumblr sau share postului de aici, daca vi se pare ca merita sa vada lumina zilei. Mai multe informatii despre Project Ara gasiti pe topicul dedicat.
    Attached Images Attached Images ara.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bestial conceptul. De fapt, via ARA orice se poate realiza... astept produsul tocmai pentru ca va permite prin modularizare sa se poate realiza orice nebunie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Google Project Ara By Leeloo in forum Android
    Replies: 18 Last Post: 09-09-2016, 05:41
  2. Replies: 0 Last Post: 24-08-2014, 17:56
  3. Nominalizatii pentru VGA (Video Game Awards) By Mika in forum Console News
    Replies: 23 Last Post: 14-12-2011, 23:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts