Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 577 of 903 FirstFirst ... 77 477 527 567 575 576 577 578 579 587 627 677 ... LastLast
Results 11,521 to 11,540 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #11521 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cum sa stergi un joc din greseala ? Apesi din greseala pe Options, dupa care dai pe Delete si dai pe Yes ? DIN GRESEALA ?!?!
    In cazul in care faci asta, il reinstalezi din Store.

    Sau puteau face in store, o sectiunea (cum e in AppStore) cu Purchased, unde sa ai si demo-uri si jocuri pe care le-ai downloadat de pe Store. Era un meniu in plus...WOW...ar trbui sa ma angajez la Sony!!!

    La mine au trecut mai mult de 2 zile si inca nu ma pot orienta in Store, asa ca prefer sa-l ignor. Iar faptul ca unele meniuri sunt pe verticala iar altele pe orizontala, arata cat de priceputi sunt cei care l-au facut.

    Hai sa mai spun cateva minusuri, ca tot mi-am adus aminte.

    Care-i faza cu calitatea aia execrabila a trailerelor ? Mi-era si rusine zilele trecute cand am vrut sa-i arat unui prieten, un trailer de la un joc, direct din el. A trebuit sa deschid iPad-u, sa intru pe youtube si sa trimit pe TV ca sa-l vada calumea.

    Si care-i faza cu submeniurile de la jocuri, de unele au si poze din jocuri, altele nu, dar nu le poti accesa oricum, ca trebe sa intrii in alt submeniu. Si de ce pentru multe lucruri, e nevoie sa te bage in Browser, pe care dupa ce-l folosesti (fortat) ramana in lista cu ultimile programe folosite.

    LE: @dan1703 - aici vorbim de PS4, nu de PS3. Poate acolo se stergea mai usor, dar aici sunt 3 pasi.
    Eu zic sa-l duci inapoi, se vede ca esti nemultumit de el, nu-ti place, si mai rau te enerveaza decat sa te bucure.

  2. #11522 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E incorect ce spune acolo. Consuma 3-4 watts in rest mode doar cand e in idle. Insa atunci cand faci download-uri in background (si fiind jocuri si patch-uri de zeci de giga, o face destul de constant) sau cand ai la incarcat controllerele, consumul urca. Insa hai sa fim seriosi... ce gamer e ingrijorat de cei cativa Watts consumati in plus? Pai daca nu-i convine, sa-si ia un PC serios, care in jocuri consuma 500W si peste.
    Era o medie de 3,5 acelasi lucru a spus si omul acela, ca in idle consuma aproximativ 3, daca downloadezi ceva mai urca putin, dar e ceva temporar, daca mai pui sa incarce controllerul de la usb, mai urca putin, dar si aici este limitat la 3 ore si daca ai incarca controllerul la alta sursa tot ai consuma curent, iar daca lasi o aplicatie in suspend, diferenta de consum este extrem de mica. Asa ca o medie pe 24 de ore cu toate cele on, ar fi in jur de 3,5-4.

    ---------- Post added 29-03-2015 at 10:27 ----------

    Ps: sunt masurate

  3. #11523 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Ps: sunt masurate
    Serios? Well... eu am o jucarie de consum pe toate prizele... si am vazut PS4 consumand si 80W fiind "inchis". Dar nah, daca zici tu ca la altii e "pe masurate" si la mine e dupa ureche, atunci te cred...

    Ah, si ca sa-ti dai seama ce aberatii scoate omul cu 3-4 watts... gandeste-te ca atunci cand downloadeaza, numai hdd-ul singur (fara nimic altceva) consuma 5 watts. Dar nu mai zic nimic.

  4. #11524 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    razvan puneti un pic capul la contributie,fati un cont separat unde descarci demo si alte alea care apoi te incurca pe tine pe contul principal
    Eu spun ca mai bine inveti sa scrii in romana, dupa aia sa-mi dai mie sfaturi.

    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Eu zic sa-l duci inapoi, se vede ca esti nemultumit de el, nu-ti place, si mai rau te enerveaza decat sa te bucure.
    Nu v-ati saturat sa-mi recomandati asta ? Serios acum, deja devine stresant. Te simti la fel de atacat precum colegii de pe pagina trecuta. Unii chiar o luati super personal, de parca va injur de mama, cand spun ca PS4 sucks. Citeste ce le-am spus lor, ca mi-e lene sa repet.

    NU am de gand sa-l duc inapoi. Imi place consola, oarecum, cu plusuri si minusuri, pentru ce si cat ma joc pe ea (promit ca in momentul in care ajung acasa, o sa fac o lista cu plusuri si minusuri), stiam ce iau, cand am luat si am luat-o strict pentru cateva jocuri. Chiar m-am jucat toata seara trecuta si putin azi dimineata. Jocurile exclusive sunt, in mare, realizate bine dpdv grafic si cele cateva functii (de care producatorii nu prea profita) exclusive, in special pentru controller, sunt facute cu cap si ajuta la imersiune (vezi modul in care faci graff-uri in Infamous Second Son).

    Dar discutia de ieri a pornit de la cu totu altceva (nu stiu daca ai fost atent) asa ca e aiurea sa spui cuiva sa returneze un produs pe care a dat bani, daca nu-i place o functie a acelui produs.

  5. #11525 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Serios? Well... eu am o jucarie de consum pe toate prizele... si am vazut PS4 consumand si 80W fiind "inchis". Dar nah, daca zici tu ca la altii e "pe masurate" si la mine e dupa ureche, atunci te cred...

    Ah, si ca sa-ti dai seama ce aberatii scoate omul cu 3-4 watts... gandeste-te ca atunci cand downloadeaza, numai hdd-ul singur (fara nimic altceva) consuma 5 watts. Dar nu mai zic nimic.
    nu inteleg de ce trebuie sa vorbesti asa... eu am postat o chestie, in care am si zis ca nu stiu daca e adevarat si sunt sceptic, nu stiu ce ai acasa, nu stiu ce ai masurat ca nu ai specificat acest lucru, eu am observat ca nu ai citit tot articolul ca era lung, asa ca am incercat sa spun pe scurt ce a zis omul acela si ca le-a masurat, asa sustine el. nu inteleg de ce sunteti asa agresivi, nu am fost ironic, nu am avut un ton patronize.. cred ca s-a pierdut ideea de forum si comunitate, acum vrem cu totii sa desmonstram ca avem drepatate si sa ne plangem pe toate threadurile.

    PS: repet, ce liniste si ce bine se intelege lumea pe clubul Xbox One si ce e aici, ultimele pagini doar flameuri, plangeri (pe care le stim deja) si se contiua.

    PSS: am postat articolul ca speram sa vad ce parere are lumea ca eu chiar nu stiu daca este o idee buna sa o las in rest mode, dar de cat sa fiu luat peste picior, nu te-am atacat cu nimic sau sa-ti spun ca gresesti eu am extras din text ce scrie omul acela.

    si razvan pe bune acum, ne faci pe noi toti, dupa ce generalizezi ca iti sarim in cap sau ca suntem agresivi, dar posturile tale sunt foarte lungi si nu au un ton tocmai ok fata de cei la care te adresezi. nu te-a jignit nimeni, chiar daca de cateva zile spui doar ce te deranjeaza, practic totul, si care e cel mai corect sfat, avand in vedere ca nici nu era sigur sa-ti iei consola si ai spus de la inceput ca iti place XO, daca nu esti masochist si decat sa-ti faci nervi, mai bine o vinzi si investesti banii in jocuri de XO. e un sfat prietensc, nu-ti da nimeni in cap si nu inseamna ca suntem fannboy sau ca te iei de "familia noastra".

    pana la urma toti avem gusturi, de exemplu eu prefer pespi, nu-mi place cola si cand beau cola spun mereu ca e mai bun pepsi, dar sa tot cumpar cola si sa spun cat de naspa e... PS nu este o consola perfecta, niciodata nu a fost, am avut toate PS si toate Xboxurile, Xbox era mai bun si mai pefomant daca imi amintesc ca PS2, dar tot pe PS2 m-am distrat mai mult, X360 era cu adevarat ceva special, pe cand PS3 foarte scump, complicat si nu ma intelegeam asa bine cu el si unele features in minus, dar tot cu el am avut cele mai speciale momente in gaming. mie m-a placut ps4 din prima clipa pentru ca am vazut cat de rapid este in meniu, in jocuri, in store, tot ce voiam de la un next-gen, acum cu grafica pe mine nu ma intereseaza, nu pot face diferentata intre 900p si 1080p sincer si de abia astept sa se lanseze jocuri din francizile pe le care indragesc. am vazut multe minusuri, dar nu ma deranjeaza, atata timp cat isi face treaba si ma distrez jucandu-ma si ca sa stii PS3 din punct de vedere soft era slab rau, dar imi amintes ca updateurile l-au imbunatatit considerabil si sunt sigur ca acelasi lucru se va intampla si cu PS4.

  6. #11526 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu inteleg de ce trebuie sa vorbesti asa... eu am postat o chestie, in care am si zis ca nu stiu daca e adevarat si sunt sceptic
    Pai ori esti sceptic ori te contrazici cu mine si-mi spui ca e "pe masurate"... de parca altii vorbesc doar din auzite. Mai ales ca treaba asta cu consumul a fost discutata si rediscutata de-a lungul timpului... s-au facut n teste, s-a postat de nenumarate ori despre asta si s-a trezit unul acum ca trebuie toti sa "shut the hell up and use the rest mode". Eu ti-am zis doar ca nu are cum sa consume ceva 3 watts cum zice el acolo, cand numai HDD-ul consuma aproximativ 5 watts singur. Concluzia trebuia sa o tragi singur: omul ori a testat cand consola nu facea absolut nimic, ori kill-a-watt-ul lui nu ii indica ce trebuie. Partea aiurea e ca daca iti spune cineva pe CG il contrazici la maxim, dar il crezi pe unul pe reddit... Normal ca m-am stressat un pic. Initial vroiam sa postez un grafic de consum pentru PS4... dar dupa aceea am zis ca "la naiba, lasa-l sa se uite pe reddit, vad ca-i place mai mult acolo".

  7. #11527 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Si acum o sa vin eu sa sparga gasca certareata : (intrebare de necunoscator) este atat de mare consumul unui PS4 pentru o casa normala? De ce se tot discuta cat consuma asa, cat consuma altfel. Nu inteleg de ce se pune accentul pe rest mode? Ca intrii mai repede in el si in jocuri? Ma tot intrebam asta de cand am scris stirea cu update-ul.

  8. #11528 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bobby: in final e legat strict de preferintele fiecaruia. E ca la PC-uri, unde unii prefera sa-si opreasca de tot calculatorul, altii prefera sa-l lase in standby, unii prefera hibernate. Exact asta iti ofera si PS4 de la 2.50 incoace. Vrei sa-i dai turn off, foarte bine, nu consuma nimic dar nici nu ai background downloads, updates & cloud sync. Vrei sa-i dai suspend, iarasi bine... consuma putin si ai toate cele active. Vrei sa-i dai suspend din mijlocul jocului, e iarasi ok (se intoarce fix unde ai ramas), dar se va comporta ca si hibernate, adica nu consuma nimic dar nici nu face nimic in background. Sper ca s-a inteles...

  9. #11529 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Ok, so that's the big fuss about. Am inteles. Am incercat "Rest Mode" in Dragon Age si nu a functional. Asa ca fapt general, stiu ca nu e peste tot valabil, faceam un followup pe partea asta. Danke.

  10. #11530 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, au si specificat ca unele jocuri nu suporta functia de suspend. La unele vor exista update-uri, dar la altele nu se va putea face nimic. Practic sunt acele jocuri care in engine folosesc un timer sincronizat cu ceasul consolei (sau daca e ceva care se bazeaza pe servere online, sincronizat cu un ITS - internet time server, sau cu serverul dedicat). Gandeste-te ca ele au content care se modifica in timp real... ori daca tu-l pui in suspend, cand revii se duce naibii totul, pt. ca e totul out-of-sync.

  11. #11531 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Corect si cum la Dragon Age ai acele misiuni care dureaza X ORE in timp real, probabil nici nu o sa il bage.

  12. #11532 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Singurul lucru ce as modifica la rest mode este sa-mi detalieze la pornirea consolei exact ce a facut in perioada de "repaos". Asa cum face PS3 la automatic daily updates.

  13. #11533 SP
    Member dan1703's Avatar
    Pai in downloads le vezi...si iti dai seama care sunt facute de tine si care de el

  14. #11534 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Im all about the gaming, nu mă deranjează meniuri, consum sau ce opţiuni ai în store, petrec prea puţin timp în ele încât să mă deranjeze ceva, eu eram puţin rautacios Răzvan să nu crezi că am ceva cu tine, la PS3 se putea face share cu un hard extern prin WiFi, aşa mă uităm la filme, era o aplicaţie pe care o instalai în pc şi puteai vedea conţinutul acelui hard.

  15. #11535 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu spun ca mai bine inveti sa scrii in romana, dupa aia sa-mi dai mie sfaturi.



    Nu v-ati saturat sa-mi recomandati asta ? Serios acum, deja devine stresant. Te simti la fel de atacat precum colegii de pe pagina trecuta. Unii chiar o luati super personal, de parca va injur de mama, cand spun ca PS4 sucks
    Eu nu am luat-o nici personal, si nici intr-un alt fel. Nu mai pot eu ca nu-ti place tie PS4 sau ca ti se pare ca „PS4 sucks”. Eu doar ti-am dat un sfat prietenesc as putea spune, stiu cum e atunci cand iti iei ceva nou, si in loc sa te distreze, mai rau te streseaza.

  16. #11536 SP
    Member dan1703's Avatar
    Merita sa iau the last of us?

  17. #11537 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cu siguranţă.

  18. #11538 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    clar. incearca sa faci rost de varianta Game of the year sa ai si DLC-ul

    EDIT
    my bad. varianta de ps4 are dlcul pe disc. da merita

  19. #11539 SP
    Member dan1703's Avatar
    Pai il iau de la bobby ca are pret bun

  20. #11540 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Bai. Nu fiti rai. Critica e constructiva, iar probleme puse de razvanrazy chiar exista si pot fi enervante. ce nu intelege el e faptul ca noi am trecut deja cu vederea peste aceste mici neplaceri. E ca la android vs ios. Interfata e mai versatila la unu, celalat are interfata nasoala etc etc. Oricum majoritatea timpului il petrecem in joc. Plm. Eu mai aveam putin sa plang cand am vazut ca pretioasa-mi consola nu-mi mai reda mp3, cd audio, poze, videos etc etc si nu o mai pot folosi ca mediacenter.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4276 Last Post: Yesterday, 10:06
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts