Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 43 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 ... LastLast
Results 681 to 700 of 859

Thread: PlayStation Store

1. #681 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai dacă îți iei în curând PS3 nu merită, nu e gratuita partea de online pe PS3? Jocurile "gratuite" nu mai merită nici ele, au fost alea bune

2. #682 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Am si PS4, de asta ziceam de online.
    Dar, din nou, partea de multiplayer nu prea ma intereseaza. Eventual un Driveclub daca mai joc ocazional, dar mai mult imi fac cu ochiul jocurile gratis pentru Vita si PS3.

3. #683 SP
    Member G@by's Avatar
    Adevarul e ca sunt un pic familiarizat cu ce e pe Xbox One, dar daca si l-a insusit cel mic, am ramas cu eu cu PS4 si sunt ceva diferente.
    Deci Microsoft a lasat Romania pe dinafara…
    Sony e mai indulgent si nu ne vede chiar din lumea a 3-a.
    Inttebarea e, daca iau un Playstation Plus pe un an, este numai pentru online ?
    Am vazut ca mai sunt si joculete free, pentru cei care au asa ceva.
    Astea sunt singurele avantaje ? Ca daca da, ma mai gandesc. Nu joc prea simt ca as vrea sa joc asa.
    M-am bagat deunazi pe World of Tanks. Nu am Playstation Plus, dar a mers. O fi inca acriv de la niste jocuri noi.

La PS4 cum este ?
    Daca mai fac un cont, pe RO, odata activat "Playstation Plus" pe contul de UK, o sa fie valabil si pe noul cont ? Deci pe.aceeasi consola…

4. #684 SP
    Member seven1994's Avatar
    Din câte stiu, la jocurile free nu ai nevoie de Ps plus,sper să nu mă înșel.Cât despre a doua întrebare,da,dacă ai Ps plus pe un cont de pe consola vei beneficia de el pe toate conturile consolei

5. #685 SP
    Member G@by's Avatar
    Am inteles, multumesc pentru lamuriri.

Din ce am apucat eu sa vad, da, sunt joculete free si asa, fara PS Plus, dar am vazut ca sunt unele cat de cat mai rasarite, pentru care iti cer ceva banuti, dar sunt free pentru cei car au platit o perioada PS Plus. Asta in afara de cele pentru care trebuie sa platesti in orice situatie ai fi.
    Deci cred ca ai unele avantaje, dar prea mari, nu.
    Primeaza posibilitatea de a juca online.
    Poate gresesc, dar cam asta am "prins" deocamdata.

6. #686 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Primesti jocuri gratis de calitate pentru PS3, uneori cateva reusite pentru PS Vita. Daca ai doar PS4 si nu joci online, nu ai niciun avantaj, jocurile gratis de la PS4 sunt jenante.

7. #687 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Sa nu exageram, au fost si pe PS4 câteva bune (Infamous First Light, Injustice, Resogun, Dust, Fez, Dead Nation, Trine 2, Transistor, OlliOlli 2, Valiant Hearts, Guacamelee, Stealth Inc 2, Lara Croft, Helldivers)

8. #688 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Primesti jocuri gratis de calitate pentru PS3, uneori cateva reusite pentru PS Vita. Daca ai doar PS4 si nu joci online, nu ai niciun avantaj, jocurile gratis de la PS4 sunt jenante.
    Not true. War Thunder nu e jenant. Si mai sunt destule care nu sunt jenante.

9. #689 SP
    Member G@by's Avatar
    Am vazut si eu ca sunt unele cam "jenibile" , deci daca tot nu sunt bagat in vreo retea, consider ca mai pot astepta.
    Jocurile mai bunicele sunt mai rare.
    Mai trebuie sa-mi vina vreo cateva jocuri, daca o sa vad ca nu au vreo problema pentru ca nu am PS Plus, mai stau asa.
    Sper ca update-urile sa si le faca. La consola si le-a facut pana acum si isi mai descarca si diverse add on-uri ce mai apar pe la jocuri.
    Pentru ca jocurile sunt noi si mai ofera standard perioade scurte de acces marit la ce are Sony, de asta stau si ma astept ca in scurt timp sa expire toate eventualele perioade sa sa intalnesc restrictii. In acel moment, hotarasc ce fac.
    Multumesc.

10. #690 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    PS+ inseamna:
    • PlayStation 4 online multiplayer
    • 24 PS4 games a year for no extra cost
    • Exclusive discounts at PlayStation Store
    • Access to Share Play – so your friends can play your games even if they don’t own a copy themselves.
    • 10GB of cloud storage for your PS4 game saves
    Cu mentiunea ca cele 24 jocuri oferite gratis la PS+ sunt accesibile doar pe perioada abonamentului.
    In store sunt si jocuri FREE TO PLAY care nu au legatura cu PS+.

Referitor la ce beneficiaza ceilalti useri de pe consola care nu au PS+ ai detalii aici:
    https://www.playstation.com/en-gb/ge...station-4.ps4/
    Subscriber’s Primary PlayStation 4
    Non-subscriber’s Primary or secondary PlayStation 4

Features available to subscriber

- All PlayStation Plus features

Features available to non-subscribers*
    • Online multiplayer (subject to any parental control settings on sub accounts)
    • Play downloaded games purchased with PlayStation Plus discount
    • Play downloaded Monthly Plus games

Features not available to non-subscribers

• Purchasing PlayStation Plus discounted products from PlayStation Store
    • Online game save storage
    • Auto patch download
    • PlayStation Plus exclusive early access to game trials
    Subscriber’s secondary PlayStation 4
    Non-subscriber’s Primary or secondary PlayStation 4

Features available to subscriber
    -All PlayStation Plus features

Features available to non-subscribers*
    • Play downloaded games purchased with PlayStation Plus discount
    • Play downloaded Monthly Plus games

Features not available to non-subscribers
    • Online multiplayer
    • Purchasing PlayStation Plus discounted products from PlayStation Store
    • Online game save storage
    • Auto patch download
    • PlayStation Plus exclusive early access to game trials

11. #691 SP
    Junior Member klutzu's Avatar
    Incerc sa cumpar abonament plus si imi da eroarea e-82021054...a mai patit cineva? Am mai cumparat cu cardul asta de pe store si acu nu-mi dau seama ce nu-i convine..

12. #692 SP
    Member adin33's Avatar
    Daca ai card ING trebuie sa suni la banca.

13. #693 SP
    Junior Member klutzu's Avatar
    Da.Am sunat si cica au fost niste tentative de frauda si au blocat platile catre playstation store...ms pt raspuns

14. #694 SP
    Junior Member cRsRO's Avatar
    Salutare,

Stie cineva de ce nu pot instala dlc-uri cumparate de pe PS Store?
    Am cumparat doua dlc-uri la project cars si imi apar in download cu "Waiting to Install..."

15. #695 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Trebuie sa te asiguri ca jocul si userul de pe care ai cumparat dlc-urile sunt de pe aceeasi regiune.
    Pt jocuri Zona 2, poti cumpara linistit de pe un cont din EU (Romania sau UK). Daca jocul e Zona 1, e musai sa cumperi de pe un cont de US.
    Jocul pe care il ai e tot de pe store sau e varianta fizica. Daca e de pe store, trebuie cumparat DLC de pe acelasi user pe care este cumparat si jocul.

16. #696 SP
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Trebuie sa te asiguri ca jocul si userul de pe care ai cumparat dlc-urile sunt de pe aceeasi regiune.
    Pt jocuri Zona 2, poti cumpara linistit de pe un cont din EU (Romania sau UK). Daca jocul e Zona 1, e musai sa cumperi de pe un cont de US.
    Jocul pe care il ai e tot de pe store sau e varianta fizica. Daca e de pe store, trebuie cumparat DLC de pe acelasi user pe care este cumparat si jocul.
    Multumesc pentru raspuns.
    Jocul este varianta fizica.Contul de PSN este pe RO, sa inteleg trebuie sa iau jocul de pe acelasi cont?

PS: Pe carcasa jocului la logoul zone este "ALL"

17. #697 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Hmm nu stiam ca se mai scot jocuri cu zona All. Daca e luat de la Altex, chiar pare ciudat, ca eu numai zona 2 am luat de la ei.
    Logica mea, daca ar fi zona All ar trebui sa mearga DLC de pe orice cont, dar poate mai e cineva pe forum care a intalnit problema asta.

18. #698 SP
    Ma poate ajuta cineva sa îmi spună unde ar trebui sa intru sa deschid un tichet sau ceva de genul, celor de la psn?

19. #699 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Intra în store și dai redem Code

Trimis de pe Lună

20. #700 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by cRsRO View Post
    Ma poate ajuta cineva sa îmi spună unde ar trebui sa intru sa deschid un tichet sau ceva de genul, celor de la psn?
    Poate te ajută
    Pentru mai multe informatii si suport, va rugam contactati PlayStation Support Romania folosind adresa de e-mail: [email protected]. Program cu publicul: de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 43 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 ... LastLast