Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Volan Logitech G920

 1. #1 SP
  Member kukenstein's Avatar

  Volan Logitech G920

  Salut!

  Dupa foarte multi ani de pauza am decis ca e momentul sa-mi iau un volan pentru ca jocurile cu masini sa fie mai fun. Acum foarte multi ani pe vremea cand se lansa NFS Porsche am avut un Logitech (nu retin de care) de care am fost foarte incantat si am decis sa cumpar un Logitech G920 pt Xbox One pentru a juca Forza 5 like a pro. Din pacate ori nu reusesc eu sa-l setez cum trebuie ori ceva se intampla... Directia mi se pare extrem de proasta. Am citit putin pe net printre postarile altor gameri si mai multi se plangeau ca in compania jocurilor Forza (FM5-6, FH3) acest volan nu este tocmai in apele lui.

  Mai are cineva acest tip de volan pe Xbox One? Ce jucati cu el? Ceva tips pt mine sau il duc inapoi maine?

 2. #2 SP
  Member Chazy90's Avatar
  Problema nu vine neaparat de la volanul G920 (care este ok, dar totusi sub un Thrustmaster TX) ci de la jocul in sine. Problema este de la gradele a volanului, care in joc nu se pot seta (nici pe PC) si trebuie sa incerci foarte multe setari la 'advanced controls' ca sa fie cat de cat aproape de miscarea in joc a volanului. Totusi oricum vezi ca seria Forza (mai ales H3) are controlul mai mult optimizat pentru controller, din care cauza se si vede doar intoarceri de 90 de grade pe ecran. Nu stiu nici eu setarea exact, ca am si eu probleme cu Forza 6 si H3 pe PC si am cam lasat-o balta momentan.

 3. #3 SP
  Member kukenstein's Avatar
  Salut!

  Multumesc pentru raspuns. Am returnat volanul si am luat un G29 pt PS4/PS3. Nici cu asta nu prea ma impac dar in GT5 pe PS3 si in Project Cars pe PS4 parca merge o idee mai bine... Mi se pare ca imi sare aiurea din mana la anumite manevre. In fine... asta e. Voi mai incerca sa umblu la setari...

 4. #4 SP
  Member Chazy90's Avatar
  Pai Gran Turismo fata de Forza are o calibrare si sync mai bun in joc cand il joci cu un volan. Ce simti tu aiurea la volan este volanul in sine, pentru ca Logitech nu a mai dezvoltat de mult ceva nou in acest sens. G29 este un simplu rebrand de G27, care are o tehnologie pe curea vechie de peste 5 ani si are un deadzone urias pe mijloc, adica nu inregistreaza miscarile mici in centru. Thrustmaster nu are aceasta problema cu un plus la precizie. Eu iti recomand se mergi macar pe un Thrustmaster T150 Pro (are si pedale T3PA nu ca si versiunea normala) sau chiar T300, dar cu mentiunea sa fie varianta de Gran Turismo (adica cu cele 3 pedale) sau sa iti cumperi si pedalele T3PA.
  Vezi linkurile:
  https://mediagalaxy.ro/volan-gaming-...ion-pc-ps3-ps4
  sau
  https://mediagalaxy.ro/volan-gaming-...0rs-pc-ps3-ps4 sau https://mediagalaxy.ro/volan-gaming-...gte-pc-ps3-ps4 (e doar diferenta de design si layout la butoane pe volan)
  +
  Set pedale, Thrustmaster T3PA (4060056), Platforme : PC, Xbox One, PS3, PS4, Compatibil cu : Thrustmaster T300, T500, TX Racing Wheel, T150, Ferrari 458 Spider Racing Wheel - Melarox

  sau la un buget mai mic:

  Volan Thrustmaster T150 Pro Force Feedback (PC, PS3, PS4) - PC Garage
  Acest volan are plastic cam ieftin, dar tot este peste G29 la toate capitole

 5. #5 SP
  Member kukenstein's Avatar
  Quote Originally Posted by Chazy90 View Post
  G29 este un simplu rebrand de G27, care are o tehnologie pe curea vechie de peste 5 ani si are un deadzone urias pe mijloc, adica nu inregistreaza miscarile mici in centru.
  Exact aici e problema. Ai punctat foarte bine. Din pacate nu am studiat foarte bine subiectul inainte sa fac achizitia...

 6. #6 SP
  Member Chazy90's Avatar
  Quote Originally Posted by kukenstein View Post
  Exact aici e problema. Ai punctat foarte bine. Din pacate nu am studiat foarte bine subiectul inainte sa fac achizitia...
  Pai dai retur si spune-mi ce buget ai si ce asteptari. Te ajut cu placere ca si eu am avut nevoie de asa un ajutor acuma cativa ani de zile cand m-am apucat de racing. Am trecut prin atatea volane...de la Logitech am avut, DFGT, G27 si G29. De la Thrustmaster T300RS cu diverse addon-uri, T300 Alcantera si T150 Pro, in afara faptului ca la diverse evenimente in Romania dar mai ales in strainatate am incercat si cateva Fanatec-uri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts