Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 66 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1302

Thread: Clubul Xbox Series X

  1. #321 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E posibil ca asta sa fie doar un truc de markegint, cu al sau "free update to best version" pe Series X, iar ei separat, la 2-3 luni de la lansare (sau poate chiar 1 an, daca vor continua sa scoata jocuri la 2 ani distanta), sa relanseze jocul standalone, doar pe next gen consoles, "true next gen", unde sa adauge si 4K cu 60fps si RTX si alte balarii. Doar ca sa ia banii de 2 ori pe joc.
    Si sa bage scuza cu "nu am avut destul timp sa dezvoltam initial, dar am investit acum lunile astea si a iesit...this..."

  2. #322 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razvanrazy: si totusi, nu e nici chiar asa de bine cum zici tu cu SSD-urile. First of all, o sa depinda enorm daca vor avea full suport pentru TRIM si GC. Daca nu, inseamna ca sunt tampiti... nu va tine mai mult de 2 ani. Second, spuneai "cand cedeaza un SSD devine read-only, deci nu mai poti scrie pe el, dar poti citi informatia si copia daca e cazul". Eu tocmai am 2 la recuperare de date, si sunt fix opusul. Pe unul poti scrie dar nu poti citi nimic (controller busit?) iar celalalt crasheaza si dispare din sistem imediat ce incerci sa citesti/scrii pe o celula.

    Also, depinde foarte mult cu cine vor merge ca producator. Eu am avut SSD-uri al caror health le scadea cam 1% pe zi. Avand insa in vedere cu cine au colaborat in trecut, sunt ferm convins ca vor merge cu WD/Sandisk sau Seagate. As spera la un Samsung, dar cred ca o sa tina de costuri.

    Important (pe langa TRIM si GC support) este sa foloseasca mai mult memoria pentru fisiere temporare, sa nu scrie direct pe SSD... si la fel de important, e ce tip de cells vor alege. Sper sa nu mearga sub nicio forma pe QLC-uri (4 bits per cell) doar de dragul de a avea spatiu mare la pret mic. TLC ar fi indicat (3 bits per cell), MLC ar fi ideal dar aici ma indoiesc ca va fi buget.

    Hai ca ne-au innebunit astia cu SSD-urile... oricum o sa plangem dupa spatiu. Cu siguranta nu vor pune mai mult de 1TB... iar eu ma gandesc cu groaza ca mie nu-mi ajung 2TB pe generatia veche. Asa ca, foarte important va fi si cat de bine vor suporta expansion-ul (probabil via USB 3.x sau conector special M.2?). Care ne va costa si el o caruta de bani...

  3. #323 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai dreptate cu astea, dar sunt cazuri exceptionale, mai speciale/rare si sansele sa se trice atat de multe prea des nu cred ca vom vedea, dar nah, fiind vorba de niste componente hardware in general, sansele sunt sa pice, ca orice alt hardware. Dar e bine, desigur, faptul ca au de unde alege si aici cred ca Microsoft are un avantaj, cu un produs pe piata de atatia ani si in care pot baga ceva mai high level.

    Tu oricum ai acces la mult mai multe cazuri de genu (lucrand in domeniu) dar la utilizare normala, personal (si niciun alt prieten de-al meu) nu a avut astfel de probleme in toti anii de utilizare SSD la utilizare normala (aici excludem chestiile gen editare video zilnica cu transfer de 80-100GB zilnic).

    Also, asta cu spatiu cred ca depinde de la persoana la persoana. Eu de cand am One X-ul (cu 1TB) cred ca o singura data am fost nevoit sa sterg ceva ca sa pot instala altceva, in conditia in care oricum tin ~10 jocuri pe HDD at all times din care ma joc 2, poate maxim 3 jocuri odata (nu in acelasi timp ), asa ca nu-l vad ca pe un minus, mai ales avand si noua "extensie" (sa vedem costurile) la inca 1TB externi cu asa mare usurinta, dar macar sunt pe M.2.

  4. #324 SP
    One Man Army Cristy's Avatar

  5. #325 SP
    Member ymess's Avatar
    Ubisoft a raspuns fix ca un filozof autohton la intrebarea "Va rula AC Valhalla la 60fps?": Sa speram ca da, probabil ca nu.

  6. #326 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Să zicem merci că de la Ubi nu a venit o expresie gen "We will try to get 30fps, but you know that movies are beeing played in 24fps, right?!"

  7. #327 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    E un adevār si aici. 60 fps nu e pentru toatā lumea. Fix chestia asta nu-mi place la jocurile care ruleazā la 60 fps. Dispare efectul cinematic. De exemplu, un film vāzut la 60fps nu prea mai e film, e mai mult o torturā vizualā.

    Pe noile console, ar fi perfect sā ai posibilitatea sā alegi între 30/1080p/2k/4k si 60/1080p/2k.

  8. #328 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu e chiar asa. Un joc nu e un film... cu cat ai timp de raspuns mai mic si fps-uri mai multe, cu atat se va simti mai fluid, mai responsive. Incearca acelasi joc la 30fps si dupa aceea la 120fps (desigur, pe un monitor sau tv care sa accepte 120Hz), si o sa ai impresia ca acela la 30fps se misca in reluare. De-asta iubesc gamingul pe iPad Pro. Apropos de asta, uite un video:


  9. #329 SP
    Member gabridinu's Avatar
    E incomparabil response time-ul dintr 30 si 60 Fps. Cel mai sesizabil e in shootere. Vezi division si apoi modern warfare. Se simte response time ul foarte bn pe 60 fps. Uneori e chiar vizibil cand dai de analog. Parca ai avea lag ..


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #330 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    De-asta ziceam, cred c-ar fi ideal ca fiecare sā aibā de unde sā aleagā. Diferenţele le cunosc foarte bine. Numai cā nu sunt interesat de jocuri ”competitive" sau timpi de rāspuns. FPS-uri cu atât mai puţin. În cazul meu, un joc la 60 de cadre sau peste, mai mult îmi stricā experienţa de joc. Îmi dā o senzaţie ciudatā de nefiresc.

    Cu cât mai multe opţiuni video pe noua generaţie, cu atât mai bine pentru noi toţi.

  11. #331 SP
    Admin MonkY's Avatar
    KustKnispel: asta inseamna ca nu ai nevoie de Xbox One Series X. Pentru 30 fps-uri in majoritatea jocurilor, ai deja generatia actuala. Sau cea anterioara. In ziua de azi, pana si telefoanele vin cu 90 si 120Hz...

  12. #332 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Pāi deocamdatā vād cā AC Valhalla va rula (si) la 30fps pe Series X. Asa cā o sā am nevoie de ea. Rāmân la pārerea cā cel mai bine ar fi ca toate jocurile sā ruleze în 60fps and 30fps modes. Vom vedea.

  13. #333 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Multe din studiourile Xbox folosesc motorul grafic Unreal Engine 5 pentru jocuri, același din demo de pe ps5
    https://xboxera.com/2020/05/13/phil-...xbox-series-x/

  14. #334 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Păi e normal, nu este motor grafic exclusiv PlayStation. Cei de la Sony au un contract cu Epic și asta mi s-a părut o mișcare foarte buna de marketing.

  15. #335 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu sincer sper sa nu se repete istoria cu UE4, care, desi arata bine si a fost folosit de multi devi, jocurile ce-l foloseau aveau probleme serioase cu a tine un fps stabil si presupun ca a fost mai dificil de optimizat.

    Acum, din ce ziceau, e vorba mai mult de AI care calculeaza automat setarile optime pentru a tine jocul in x resolution cu x fps, deci probabil o sa fie mult mai usor de optimizat.

  16. #336 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Xbox Series X: The Most Powerful and Compatible Next-Gen Console with Thousands of Games at Launch
    With all of the additional power and advancements of the Xbox Series X, the compatibility team now has a veritable playground of new capabilities to innovate and push the limits of game preservation and enhancement. The compatibility team has invented brand new techniques that enable even more titles to run at higher resolutions and image quality while still respecting the artistic intent and vision of the original creators. We are also creating whole new classes of innovations including the ability to double the frame rate of a select set of titles from 30 fps to 60 fps or 60 fps to 120 fps.

  17. #337 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mama ce titlu de cancan, "tauzan gheims"

  18. #338 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Aș vrea să văd și eu alea câteva mii de jocuri.

  19. #339 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai e simplu - aproape toate jocurile de Xbox, Xbox 360 si Xbox One.

  20. #340 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    No thanks, pot juca ZECI DE MII de jocuri pe un calculator de buget. Toate cele care se pot emulta, de la Atari pana in prezent.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 66 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox Series S By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 164 Last Post: 17-02-2024, 00:44
  2. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  3. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7883 Last Post: 15-06-2023, 20:45
  4. Clubul Xbox By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 128 Last Post: 12-06-2023, 22:57
  5. Clubul Xbox 360 By Mika in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 15756 Last Post: 18-09-2021, 00:56

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts