Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 46 of 46

Thread: Super Mario Odyssey

  1. #41 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Eu am fost in Carrefour Mega Mall si nu aveau si nici nu cred ca au avut. Sau nu stia baiatul de acolo. Insa era o lista cu tot ce aveau de Switch si Wii si nu aparea Super Mario Odissey. Incerc maine in Baneasa. Poate gasesc.

    Sent from my SM-G955F using Tapatalk

  2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Super Mario Odyssey

    Zi-le sa caute in sistem. Zi-le pe litere. Odyssey. Si daca nu au, sa-ti spuna la ce magazin din bucuresti au stoc.

    LE: Uite codul scurt pt carrefour - 45505405. Zi-l la ghiseu la media.

  3. #43 SP
    Junior Member Rocky_Spock's Avatar
    Joi mai aveau 3 bucati in Vulcan, eu de acolo am luat. Pret 199 Ron.

  4. #44 SP
    Member dani20's Avatar
    Eu am luat de la Extrem Digital cu 224 lei și mi-a ajuns ieri. E un joc super, nici nu mi-am dat seama când au trecut vreo 4 ore . Am văzut recenziile și știam că e bun, dar chiar mi-a întrecut așteptările.

  5. #45 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Bai nush. Nu vreau sa fiu eu negativismul intruchipat de aici, dar jocu e destul de...meh. Pana acum ii dau un 8 cu indulgenta si asta pentru amintirile din copilarie.

    Cel mai mare minus il consider faptul ca nu se poate atinge intregul potential al jocului, jucat in handheld, adica fix cum ma joc eu 90% din timp, din cauza motion controls pentru diferitele tipuri de atac.

    Trecand peste asta, hartile sunt extrem de mici si da, au hidden places si trebuie sa "muncesti" putin pentru a colecta fiecare luna, dar tot mici raman. Chiar vazusem un review si zicea tipu ca "daca vezi o cladire sau un munte in departare, poti ajunge acolo. Poti merge oriunde vezi cu ochii". Si completez eu, poti face asta cat timp esti in harta aia mica, delimitata de...o groapa. Se pare ca toate locatiile astea zboara pe undeva.

    Jocul are unele probleme cu camera si/sau controlul si nu odata mi s-a intamplat sa cad prin lava sau in gol din cauza asta.

    Este un joc bun, dar in niciun caz jocul perfect, cum ne-au facut toate publicatiile sa credem. Nu este o revolutie a genului din niciun punct de vedere si chiar daca level designe-ul este excelent, grafic este mult sub Zelda, spre exemplu. Sau poate ma asteptam eu la mai mult.

    Personal, consider Mario+Rabbidz mult mai entertaining si cred ca acest Mario nu intra nici macar in top 5 personal, de jocuri de anu asta.

  6. #46 SP
    Member dani20's Avatar
    Eh, fiecare cu gusturile lui . Mie îmi plac în general jocurile în care pot să exploreze pe îndelete, să descopăr chestii secrete... pentru mine e de nota 10. Faptul că au scos timpul dintr-un joc cu Mario, pentru mine e un plus, în timp ce altora nu le place deloc ideea. De exemplu, la 3D World niciodată nu îmi plăcea că trebuie să mă grăbesc să termin nivelul, în detrimentul explorării. Nici eu nu cred că e o revoluție a genului, dar pentru mine e un joc foarte bun, cu care o să mă distrez mult timp.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts