Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 69 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1367

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

  1. #901 SP
    Junior Member cartus's Avatar
    Nu știu, dacă nu v-ați prins din prima parte, asta nu e fairytale, e drama. Întâmplător, prima parte se termina cu un relativ happy end. Asta nu îl face fairytale.

    Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

  2. #902 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    De ce i-ai strica bucuria daca spui ca l-a jucat si i-a placut? Inseamna ca omul are deja o opinie formata. Inseamna ca omul a trecut peste ceea ce deranjeaza pe altii si s-a bucurat de joc.

    Este ca si cum tu mi-ai strica mie bucuria de a savura o shaorma spunandu-mi ca este o mizerie, ma doare-n cot de ce spui tu, papilele mele gustative spun altceva si asta conteaza.

    Da, pot fi de acord cu tine ca nu-ti place shaorma, asta nu inseamna ca mie-mi vei rapi placerea de a savura una pentru ca eu ador shaorma

    Pana la urma, aici s-a discutat strict despre joc si despre niste aspecte care pe unii ii deranjeaza si pe care nici tu nu le negi.

    Niciodata nu vor fi toti zen/multumiti la unison. Intotdeauna va fi ceva care-i va nemultumi pe unii sau pe altii. Acum, depinde si de ce anume nemultumiri vorbim. Sunt chestii mai serioase sau chestii hilare cum spunea un distins coleg de forum mai sus. Depinde de conceptia fiecaruia ce grad de importanta acorda.

    Acum, presimt ca o s-o dam in curand in “open mindness” si cat de incastrati sunt unii in niste crezuri.

    Va intreb pe voi, toti. Cum definiti open mindness-ul asta? Are mai multe nivele, sau?

    Intreb asta pentru ca-s curios cati dintre “open mindness”-i de aici ar fi de acord cu... swinging-ul, de exemplu


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #903 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar

  4. #904 SP
    Member geo971986's Avatar
    L-am terminat si eu. Overall dragut insa

  5. #905 SP
    Member Mishy's Avatar
    Asta e problema la povestea din joc, au luat-o in alta directie cand tot ce trebuiau sa faca era sa continue premiza din primul joc. Puteau sa mai evolueze relatia dintre Joel si Ellie, avand in vedere ca la sfarsitul primului joc ea nu a stiut ce a facut defapt Joel. In schimb au decis sa introduca un personaj nou de care pur si simplu nu imi pasa si "revenge is bad" bull****, chestie pe care am vazut-o de nenumarate ori in alte filme/jocuri.

  6. #906 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    DONEZ JOCUL dupa ce il termin unui hater. Nici asa nu vreti sa jucati mizeria?

  7. #907 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Eu, nu. Principiile primeaza


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #908 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pentru cine are chef sa asculte, discuta foarte mult despre deciziile luate in joc, despre momentele cheie, se focuseaza in special pe momentul ala socant si raspunde la foarte multe intrebari.

    Also, pentru cine efectiv refuza sa-l joace pentru ce se intampla inainte de Seattle, sau refuza sa continue dupa acel punct, sa asculte ce zice Troy (Joel) in video aici la min 42.


  9. #909 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    “It's called luck,and it is gonna run out.”


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #910 SP
    Junior Member cartus's Avatar
    Razvanbb are pe blog un giveaway cu jocul. Comentati la postare si poate aveti noroc sa-l castigati.

  11. #911 SP
    Member Svart's Avatar
    Am vrut sa joc jocul asta, chiar am vrut. Desi nu sunt mare fan stealth games am jucat TLOU si mi-a placut mult, in primul rand pentru poveste.

    Dar in cazul TLOU2 m-am oprit imediat dupa ce am ajuns in Seattle si nu cred ca o sa il mai reiau. M-am uitat pe youtube la restul de story si asta este.
    Cateva concluzii:

    Grafica este senzationala, animatiile superbe, lumea e frumoasa atat cat am vazut din ea.
    Gameplayul e cam pe calapodul primului, din cat am jucat nu am vazut mari diferente sau imbunatatiri, e ramas un pic in urma vremurilor, cu puzzle-uri simpliste si repetitive (dau exemplu aici secventa sosirii in Seattle). Din ce am citit, si in continuare e tot asa, ba mai mult, puzzle-urile sunt cvasi-inexistente in restul jocului. Ma rog, no big deal aici, e un joc story driven si nu e musai sa ai o gramada de interactiuni de genul asta cu mediul.
    Si ajungem la poveste. Mda, nu stiu cum sa o caracterizez, este ca si cand un speicialist in marketing impreuna cu o cucoana de la o emisiune lacrimogena si un copil oligofren au scris chestia asta. Deciziile sunt fortate si fara sens, pare ca au cautat sa socheze si sa manipuleze emotiile jucatorului in mod artificial pe tot parcursul ei, in loc sa creeze o progresie fluida si logica. Este un non-sens cap coada, culminand cu finalul, care din pacate lasa loc de o continuare. Si asta e o mare problema pentru un joc story driven. Efectiv nu ma pot convinge sa trec prin tot jocul ca sa ajung la finalul ala execrabil care nu aduce nimic nou, nu rezolva nimic, si nu are absolut nici un sens. Doar gameplayul in sine nu e destul de bun pentru asta. Si antagonistul principal, uau, unul din cele mai neplacute personaje pe care le-am vazut vreodata, si nu in sensul bun. Fad, superficial si neplacut, nu e nimic mai mult de spus.
    Nu vreau sa comentez de latura SJW a povestii, nu ma intereseaza subiectul, nici nu ma deranjeaza, vreau sa mentionez asta doar sa nu las loc la interpretari, ca am vazut ca e o moda deja ca cei care critica jocul sa fie caracterizati ca right-wing.

    A, si inca o chestie care m-a deranjat, promovarea mincinoasa, care in mod intentionat a dezinformat jucatorii despre anumite personaje si evenimente din joc.

    Pentru mine asta e joc mai curand de nota 7, in nici un caz de 10 pe linie, nu intelg logica review-erilor. Dar in anul 2020 nu ma mai mira nimic.

    Ca sa concluzionez, pot sa intelg de ce unora le-a placut, pot sa trec peste multe din minusurile lui, dar nu peste bataia de joc ce tine loc de poveste. Asta strict din punctul meu de vedere.

  12. #912 SP
    Member Victor420's Avatar



    Edit: Imi cer scuze ca nu am tag-uit spoiler-ul.

  13. #913 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Super treaba, nici nu ai dat spoilere .

  14. #914 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Va rog sa fiti mai atenti cand postati spoilere, chiar daca intentiile sunt bune. Am modificat eu mai sus la Victor420

  15. #915 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    In primul mor cateva personaje de-a lungul drumului si la sf Joel killareste juma de spital, plus un doctor, si nimeni nu zice nimic ca e bleak si violent



    si acum se sare in aer. Bine inteleg diferenta. Dar la unii am.senzatia ca au trait intr-un basm in primul TLoU.

    Era mai "warm" datorita varstei lui Ellie si a relatiei dintre ea si Joel, dar lumea in care erau era la fel.

    Sunt inca in Seattle si am terminat downtown si nu am ajuns la hotel. Ce constat e ca nu prea e combat pana acum. Mult cules provizii.

    Voiam sa zic ca primul TLoU are m multe touching moments, dar sunt cateva pana in punctul in care am ajuns. Nu e chiar asa lipsa de umanitate.



    Pana in punctul in care am ajuns nu simt ca povestea e prost scrisa sau jucata. Are o fundatie pe care sta. Nu e flendureala ieftina. Pentru mine zic.

    Oricum pe mine nu ma deranjeaza elemente sau un narativ LGBTQ. Ca nu ma simt amenintat de asta, ptr ca nu traiesc intr-o bula in care toti suntem la fel si vai forte externe (homosexualii, negrii, ungurii etc) imi corup modul de viata. Cat tine de joc pov ar tb judecata dupa calitatea ei ca poveste, nu dupa elementele din ea.

    Sincer referitor la asta


    Din pacate (sau poate din fericire... cine stie) am aflat de ambele spoilere de mai sus. Prima exact inainte sa primesc jocul, a doua azi. Din pacate ptr ca nu mai am momentul reveal-ului. Din fericire ptr ca asa pot privi in perspectiva jocul fara sa ma blochez intr-un knee jerk reaction.

    Bine ca jocul e divizibil. Si devs stiau asta si si-au asumat Macar asa ne mai trezim din bula noastra.

    Cand o-ti vedea gagici cu edit* organ reproducator masculin in Cyberpunk (si acolo inteleg ca sunt elemente LGBTQ) sa rupeti si jocul ala.

  16. #916 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Eu nu am jucat nici 1/2 din joc inca si stiu deja tot ce se intampla. Nu neaparat din cauza colegilor de aici, ci de pe internet in general. Nu am fost atent...

    Chiar si asa, ma bucur de joc, il consider fara doar si poate GOTY2020 si poate doar Cyberpunk sa imi schimbe topul desi nu cred.
    Arata fabulos si vorbim aici de base PS4, iar povestea sincer ramane la aprecierea fiecaruia.

  17. #917 SP
    Member fdkenzo's Avatar


    Vad pe net tot felul de recorduri in mai multe tari cu vanzarile jocului, oare poate cineva sa ne dea si noua niste vanzari din România?

  18. #918 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Toate ca toate, dar franghiile in jocul asta sunt THE TI*S!

  19. #919 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu am inteles isteria oamenilor pentru franghiile din joc Cu ce sunt mai bune fata de alea din Uncharted 4? Plus ca aici sunt fff putine situatiile in care chiar folosesti asa ceva.

  20. #920 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Cred ca se referă la fizica lor si felul in care le folosesti, ce este drept, nu am mai intalnit alt joc in care sa se folosească astfel frânghiile.

    Sa arunci frânghia pe geam afara ca mai apoi sa o arunci pe acoperis care Are o gaura si astfel se formează un “scripete” natural.... interesant zic eu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 69 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Last of Us Remastered (Remaster) By OEE in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 823 Last Post: 27-06-2020, 09:15
  2. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By appL3ZOR in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 11-07-2018, 11:02
  3. Vand/Schimb The Last of Us Remastered (Bucuresti) By Zuluf in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 4 Last Post: 21-03-2018, 20:01
  4. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By Ownzy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 08-11-2017, 16:36
  5. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts