Cica daca se anunta maine PS3 Slim o sa se schimbe si carcasele de jocuri . Carcasa noua mi se pare mai draguta ca e mai mica.( eu niciodata nu am inteles de ce se fac carcasele asa mari)
Cica daca se anunta maine PS3 Slim o sa se schimbe si carcasele de jocuri . Carcasa noua mi se pare mai draguta ca e mai mica.( eu niciodata nu am inteles de ce se fac carcasele asa mari)
Sunt asa mari ca sa incapa si manualul si eventual ceva atractiv ochiului, daca te uiti pe spatele carcasei, jumate este ocupata de chichite legale si tehnice. Inchipuie-ti daca ar fi si mai mica, n-ar mai contine aproape nimic coperta pe spate.
Carcasa pe care ai postat-o tu nu contine un CD, contine un cupon cu un cod pt. download.
Sursa : Sony planning new PS3 Box art with PS3 Slim Announcement?|DotDosh
Da intradevar carcasa actuala de PS3 nu e asa mare dar cele de PC sunt destul de mari dar oricum sunt frumoase chiar daca sunt mari .
Daca o sa arafa carcase mai mici cred ca o sa arate urat printre carcase dastea mai mari.
Oricum o sa vedem maine ce o sa fie .
Mda, am citit si eu pe acolo, dar nu scrie nici unde de o schimbare de dimensiuni, doar de design.
Acum m-am prins si eu !Eram atat de 'fericit' incat nu am citit tot postul. Scuzati !!!
![]()
lol...clar ca nu va arata si in romanialol..dar va arata pe youtube dupa ce se va termina
Mi-am dat si eu seama dar cand am vazut in postul lui trickz : "pe TVR1 vor difuza... " eram atat de extaziat incat nu am mai apucat sa citesc : "(acest post este o gluma si trebuie tratat ca atare)" cand mi-am dat seama ce am facut am cazut de pe scaun de ras![]()
aiurea daca schimba design-ul carcaselor. ce facem cu cele anterioare? o sa am pe raft, jocuri ps3 si jocuri tot de ps3, dar sortate pe alta categorie. sper sa nu schimbe design-ul actual si sa-l lase identic cu cel al carcaselor cu filme blu-ray.
legat de PS3 slim, abia astept sa-l anunte. exact cand vroiam sa-mi cumpar alt ps3. stiu, probabil sunt printre ultimii pamanteni carora le place design-ul noului PS3![]()
Bookmarks