Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 37 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #41 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Cica daca se anunta maine PS3 Slim o sa se schimbe si carcasele de jocuri . Carcasa noua mi se pare mai draguta ca e mai mica.( eu niciodata nu am inteles de ce se fac carcasele asa mari)
    Attached Images Attached Images ps3box.jpg

2. #42 SP
    Banned doink's Avatar
    carcasa asta care e acuma la ps3 nu e mare.chiar e foarte frumoasa

3. #43 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Sunt asa mari ca sa incapa si manualul si eventual ceva atractiv ochiului, daca te uiti pe spatele carcasei, jumate este ocupata de chichite legale si tehnice. Inchipuie-ti daca ar fi si mai mica, n-ar mai contine aproape nimic coperta pe spate.

Carcasa pe care ai postat-o tu nu contine un CD, contine un cupon cu un cod pt. download.

4. #44 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Cica daca se anunta maine PS3 Slim o sa se schimbe si carcasele de jocuri . Carcasa noua mi se pare mai draguta ca e mai mica.( eu niciodata nu am inteles de ce se fac carcasele asa mari)

sursa?

5. #45 SP
    Sursa : Sony planning new PS3 Box art with PS3 Slim Announcement?|DotDosh

Da intradevar carcasa actuala de PS3 nu e asa mare dar cele de PC sunt destul de mari dar oricum sunt frumoase chiar daca sunt mari .
    Daca o sa arafa carcase mai mici cred ca o sa arate urat printre carcase dastea mai mari.
    Oricum o sa vedem maine ce o sa fie .

6. #46 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    o sa arate la tv

7. #47 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Mda, am citit si eu pe acolo, dar nu scrie nici unde de o schimbare de dimensiuni, doar de design.

8. #48 SP
    O sa fie conferinta la tv ??? Daca da , pe ce program ? ( nu cred ca e la tv)

9. #49 SP
    is the man! trickz's Avatar
    pe TVR1 vor difuza...

(acest post este o gluma si trebuie tratat ca atare)

10. #50 SP
    A , mersi , chiar nu stiam ca o sa difuzeze in Romania , dabea astept .

11. #51 SP
    lollollollollollollollollollol

12. #52 SP
    Acum m-am prins si eu ! Eram atat de 'fericit' incat nu am citit tot postul. Scuzati !!!

13. #53 SP
    lol...clar ca nu va arata si in romanialol..dar va arata pe youtube dupa ce se va termina

14. #54 SP
    Mi-am dat si eu seama dar cand am vazut in postul lui trickz : "pe TVR1 vor difuza... " eram atat de extaziat incat nu am mai apucat sa citesc : "(acest post este o gluma si trebuie tratat ca atare)" cand mi-am dat seama ce am facut am cazut de pe scaun de ras

15. #55 SP
    Banned doink's Avatar
    oare daca vor anunta PS3 Slim si acesta va avea probleme ca PS2 Slim?

16. #56 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Si care ar fi problemele astea ca eu n-am vazut probleme la Ps2 slim?

17. #57 SP
    cred ca se referea la blocul optic

18. #58 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Mda, probabil

19. #59 SP
    Banned cryyo's Avatar
    cred ca se referea la blocul optic
    pai asta deja exista...din pacate...

20. #60 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    aiurea daca schimba design-ul carcaselor. ce facem cu cele anterioare? o sa am pe raft, jocuri ps3 si jocuri tot de ps3, dar sortate pe alta categorie. sper sa nu schimbe design-ul actual si sa-l lase identic cu cel al carcaselor cu filme blu-ray.

legat de PS3 slim, abia astept sa-l anunte. exact cand vroiam sa-mi cumpar alt ps3. stiu, probabil sunt printre ultimii pamanteni carora le place design-ul noului PS3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 37 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks