Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 69

Thread: PS3 Motion Tracking Controller

1. #21 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    eu cred ca cei de la sony au aruncat o pastila sa vada cat de bine musca lumea si ce pareri vor avea despre acel dispozitiv si in functie de raspuns il vor modifica...oricum sincer daca apare dispozitivul asta atat la xbox cat si la ps3...wii si pc-ul nu cred ca mai au ce cauta pe piata in materie de gamming...adica pc-ul va ramane la mmorpg-urile astea online gen WOW,Lineage2...la editat imagini dar pentru gameing va fi exclusiv ps3-ul,xbox-ul...oricum ar fi...nu bine ci foarte bine...deoarece majoritatea pirateaza jocurile pentru pc cel putin in Romania;si unde e extazul ala cand iti cumperi un joc si mergi fericit acasa sa-l joci sa-l testezi cum merge cum era inainte cu jocurile pe televizor cand iti cumparai discheta si moama frate ce tare oare e misto jocul...

2. #22 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Mi se pare cam incomod ca intr-o mana sa tii Sony Motion Controller-ul iar in cealalta gamepadul...

3. #23 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    wii si pc-ul nu cred ca mai au ce cauta pe piata in materie de gamming
    ...ne lasi?!

4. #24 SP
    Junior Member edivalentin's Avatar
    so wait and see.mai e pana in martie.

5. #25 SP
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    ...ne lasi?!
    nu am ce sa te las...ca multi is de aceasi parere cu mine...pur si simplu va disparea pc-ul si wii in materie de gaming...grafica mai buna nu trebuie sa tot faci update la sistem procesor,ram toate alea ce nu ti-e clar sau ai zis sa spui si tu ceva sa nu taci...cel putin eu nu ma mai intorc la gamming pe pc nici sa ma bati

6. #26 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Da, sunt multi care au renuntat la PC. Dar platforma nu va disparea sau cel putin nu foarte curand.

7. #27 SP
    Junior Member edivalentin's Avatar
    la cati bani ies din upgrade-urile componentelor,nu are cum sa moara PC curand .fimele de hardware chiar sponsorieaza crearea de jocuri cu cerinte cat mai mari.asa ca raman multumit de PS3-ul meu

8. #28 SP
    Banned cryyo's Avatar
    cel putin eu nu ma mai intorc la gamming pe pc nici sa ma bati
    Ca nu te intorci tu la PC e una, sa fii sanatos, dar sa spui ca "wii si pc-ul nu cred ca mai au ce cauta pe piata" e alta.

9. #29 SP
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Ca nu te intorci tu la PC e una, sa fii sanatos, dar sa spui ca "wii si pc-ul nu cred ca mai au ce cauta pe piata" e alta.
    pai sincer daca ar merge mouse-ul pe ps3 cum merge pe pc...sa fie compatibil la toate jocurile cine ar mai juca shooter pe pc?cei care joaca jocurile piratate probabil...eu nu zic ca DISPARE CA SI CUM NU S-AR FI INVENTAT ca nu e posibil...dar cel putin 80% din gameri de pc ar trece pe console...bine normal iti trebuie si ceva bani ca sa tii o consola in viata...sa ai de unde sa-ti cumperi un joc la luna asta daca te multumesti cu un joc la luna si wii....daca poti folosi acea maneta ca motion la ps3 in jocuri gen tenis e mult mai rentabil ps3-ul grafica HD+next gen owns wii

10. #30 SP
    Member Asghaar's Avatar
    eu cred ca cei de la sony au aruncat o pastila sa vada cat de bine musca lumea si ce pareri vor avea despre acel dispozitiv si in functie de raspuns il vor modifica...oricum sincer daca apare dispozitivul asta atat la xbox cat si la ps3...wii si pc-ul nu cred ca mai au ce cauta pe piata in materie de gamming...adica pc-ul va ramane la mmorpg-urile astea online gen WOW,Lineage2...la editat imagini dar pentru gameing va fi exclusiv ps3-ul,xbox-ul...oricum ar fi...nu bine ci foarte bine...deoarece majoritatea pirateaza jocurile pentru pc cel putin in Romania;si unde e extazul ala cand iti cumperi un joc si mergi fericit acasa sa-l joci sa-l testezi cum merge cum era inainte cu jocurile pe televizor cand iti cumparai discheta si moama frate ce tare oare e misto jocul...
    cand singurul review era cat de colorata e poza de pe discheta

11. #31 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    STOP

12. #32 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    nu am ce sa te las...ca multi is de aceasi parere cu mine...pur si simplu va disparea pc-ul si wii in materie de gaming...grafica mai buna nu trebuie sa tot faci update la sistem procesor,ram toate alea ce nu ti-e clar sau ai zis sa spui si tu ceva sa nu taci...cel putin eu nu ma mai intorc la gamming pe pc nici sa ma bati
    Totul se schimba . Nu stii ce va aparea pe piata maine . Observ ca majoritatea companiilor aleg sa mearga mai departe digital , online, probabil urmatoarele generatii de console nici nu vor mai avea unitati optice , probabil nici hard drive-uri . Nu avem de unde sa stim , asa ca de ce nu stam noi cumintei si asteptam sa vedem cum vor companiile sa ..progreseze . Si asta ramane de vazut pentru ca daca aleg o varianta gresita sau cel putin care nu se va vinde vor avea probleme si nu vor progresa , chiar deloc , ba chiar vor regresa . Ai dreptate in ceea ce priveste PC-ul ca platforma de gaming , din cauza nevoii de upgrade a componentelor din ce in ce mai mare si lipsa de jocuri bune . I mean .. it's not like we'll play World of Warcraft and Counter Strike forever , right ?

13. #33 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

14. #34 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Must...not...make... dildo jokes !

... asta-l iei cu tine pe post de lanterna.

Oh, oh, new one: daca E.T. nu putea sa-si lumineze degetul, folosea PS3 Motion controllerul. lol

15. #35 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Ce titlu misleading au pus...
    Quote Originally Posted by T3
    we couldn't help but flex our visionary powers once more to conjure up what we think the 'Gem' could end up looking like. Calling on the help of our creative design friends at The Alloy (who helped bring the 01 Phone and Netpad to life), we've now realised our own take on Sony’s PS3 motion controller. We reckon the real thing probably won't see the light of day until the E3 games expo in June next year, but until then you can fill your boots with our concept pictures of the PS3 motion controller

16. #36 SP
    Junior Member Gigis's Avatar
    arata bine si din filmuletele de prezentare de la E3 si din presupusele first pictures dar ar arata mai bine fara "becul" ala in varf , nu puneau si eu unu mai finut ca la telecomanda asa zici ca il ghidez pe rudolf sau avioane

17. #37 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    mie sincer imi place ideea cu becul . cum au spus tipii de la E3(daca nu ma insel ) , culoarea poate sa reprezinte un tip de vraja intr-un RPG : daca ii rosu inseamnaca e fire ball , daca e albastru sau alb ar putea fi chain lightning . Si intr-un RPG ar fi tare sa fie asa cum au zis .Cine stie poate o sa foloseasca becul ala si la shootere sau alte tipuri de jocuri .

18. #38 SP
    Member digitalhater's Avatar
    looks like a fu*in' dildo, ma intreb o sa gasim PS3 motion controller si la Sex Shop?

19. #39 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Gigis View Post
    arata bine si din filmuletele de prezentare de la E3 si din presupusele first pictures dar ar arata mai bine fara "becul" ala in varf , nu puneau si eu unu mai finut ca la telecomanda asa zici ca il ghidez pe rudolf sau avioane
    Pai fara "becul" ala in varf ar fi nefolositor ! PlayStation Eye-ul vede "becurile" alea colorate si misca obiectul din joc asa cum misti tu ! Nu e ca la Wii !

20. #40 SP
    Junior Member Gigis's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Pai fara "becul" ala in varf ar fi nefolositor ! PlayStation Eye-ul vede "becurile" alea colorate si misca obiectul din joc asa cum misti tu ! Nu e ca la Wii !

pai daca e sa o iei asa si controller-ul SIXAXIS si DUAL SHOCK 3 au o chestie asemanatoare in ele aka accelerometru si n-au ditamai "becul" nu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast