+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Cum sa folosesti SixAxis la PC

  1. #1 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar

    Cum sa folosesti SixAxis la PC

    Dezarhivati si instalati softwareul atasat. Dupa ce se instaleaza, conectati ( prin USB ) SixAxis la PC, intrati in program, dati click pe Load apoi iesiti. Si gata.
    Daca intrati in Control Panel la sectiunea de controllere, puteti apasa pe orice buton sa vedeti ce numar e.

    NU stiu daca merge si pe DualShock3, din moment ce nu am unu. Incercati si voi.
    Attached Files

  2. #2 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Merge pe DS3, am incercat eu acum o saptamana. Doar ca nu ai vibratii, clar.

  3. #3 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ma gandeam eu. Din moment ce driveru' a fost facut pentru SixAxis care nu are vibratii, era de inteles ca nici DS3 nu va avea.

  4. #4 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Atentie, driverul impiedica buna functionare a anumitor periferice. Ex: Microsoft Zune.

  5. #5 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Apropo, desi nu am incercat inca, dat fiind ca nu eram acasa cand am citit despre asa ceva, cica poti sa-l incarci la PC in timp ce te joci pe PS3. Asta daca aveti PC-ul mai aproape de fotoliu, sau doar daca vreti sa fiti cool

    Rezulta din asta faptul ca gamepadul de PS3 (fie el Sixaxis sau DS3) ramane wireless chiar si cand il conectati prin USB, aka el transmite prin cablu doar power, nu si date. Posibil totusi sa ma insel, daca luam in calcul pairingul automat.

  6. #6 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    merge merge, deja am testat .... am calibrat controlerul pe PC, functioneaza totul mai putin butonul cu logo de PS3 (intr-un fel este normal fiind dedicat pentru ON/OFF PS3). Initial a fost o ciudatenie, XP a dedectat controlerul insa nu misca nimic, am scos din USB1, pus in USB2 totul OK, am pus din nou in USB1 doh nimic !!! probabil are preferinte

  7. #7 SP
    Member xargon's Avatar
    Un mic feedback si de la mine. Folosesc Sixaxis.
    Am testat si merge impecabil pe Windows XP SP2. Am testat in Silent Hill 2, analogurile merg ok dar parca nu au acceasi sensibilitate ca si pe Playstation 2.
    In schimb pe Windows Vista nu imi merge.

    PS. E super sa joci jocuri arcade pe GGPO. Thx Luigi

  8. #8 SP
    Member Catallin's Avatar
    Functioneaza si pe vista, cum sa nu functioneze. Il folosesc eu de ceva vreme
    Attached Files

  9. #9 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Luigi thx a lot man super tare pentru emulatoare sixaxis-ul de PS3!! thx!

  10. #10 SP
    Banned nurv's Avatar

    SixAxis / DS3 pentru jocurile pe PC... !!! How To !!!

    Deschid threadul asta din pasiune pentru jocurile pe PC combinata cu admiratia ptr ce este PS3 ca sistem de gaming / centru multimedia / bluray player. Mi-a placut tot timpul SixAxis-ul / DS3-ul pentru naturaletea si eficienta lui in jocuri de tip-ul Devil May Cry 4 de exemplu de la care a plecat toata aventura.

    Imi place teribil acest joc, imi place versiunea de PC superioara ca si grafica fata de consoarta ei de pe PS3 dar total ineficienta de jucat cu mouse si tastatura. Versiunea de PC a DMC 4 are suport ptr tastatura si controlerul de xbox 360 [care oficial se poate conecta la PC]. Mi-am dorit sa joc versiunea de PC cu grafica mai buna dar nu cu tastatura, nu cu controlerul de xbox 360 ci cu DS3-ul. Si m-am intrebat cum asi putea sa fac asta. Sa tinem minte ca ce prezint eu aici e o varianta functionala dar NEOFICIALA. Sony nu suporta in mod oficial conectarea DS3 la PC iar driverii sunt third party.

    Conectare SixAxis / DS3 la PC:
    Se foloseste cablul mini USB care vine cu controlerul si care e folosit la alimentarea controlerului. Just Plug intr-un port USB liber.

    Driverii:
    Atasat avem o arhiva, SixAxis PC Driver.zip care contine fisierele:
    libusb0.dll
    libusb-win32-filter-bin-0.1.10.1.exe
    ps3sixaxis_en.exe

    Deci, controlerul este legat la PC prin USB, apoi:
    - rulati in acest moment fisierul: libusb-win32-filter-bin-0.1.10.1.exe.
    - Dati un Restart la PC
    - rulati fisierul ps3sixaxis_en.exe apoi apasati o data butonul PS de pe controler.

    Acum va puteti duce la Control Panel -> Game Controllers si ar trebui sa il aveti afisat acolo ca PLAYSTATION(R)3 Controller. Dupa acesti pasi am rulat DMC Launcher, am selectat Controls / Gamepad si am mapat butoanele. In acest moment joc DMC 4 pe PC cu DS3-ul si e prea tare!!! Teoretic ar trebui sa mearga in orice joc care are suport pentru controler analog.

    Obs: Este nevoie sa rulati fisierul ps3sixaxis_en.exe + apasat buton PS dupa fiecare restart / conectare controler la PC. Fisierul ps3sixaxis_en.exe asigura recunoasterea si maparea corecta a controlerului. Pasii acestia trebuie facuti pentru ca nu e un driver oficial. Dar pot sa spun ca la mine merge fara probleme.

    Atentie! Nu va speriati, in momentul in care conectati controlerul la PC pana il deconectati, cele 4 beculete rosi ale controlerului vor palpai intermitent. E normal sa faca asa.

    Recomandare: In timp ce faceti asta, recomandat sa opriti alimentarea PS3-ului, s-ar putea sa aveti surpriza ca PS3-ul porneste cand voi apasati butonu PS de pe controler [urmand pasii de mai sus] si odata consola pornita, sa se zapaceasca controlerul, sa nu stie de cine sa mai asculte. Cand este corect conectat la PC, cele 4 beculete rosii ale DS3-ului clipesc intermitent.
    Attached Files

  11. #11 SP
    Senior Member steauacroitoru's Avatar
    Tu chiar ai taina sa deschizi threaduri asa doar de dragul de a fi?inainte sa deschizi uita te poate cineva a mai deschis unul pe un subiect asemanator.La fel ai facut si cu undercover

  12. #12 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    meri de info tphase. Nu-l baga in seama pe steauacroitoru, are o zi proasta .
    Este admin pt forum in caz ca ceva nu e in regula cu un thread.

  13. #13 SP
    Administrator MonkY's Avatar
    Moved

  14. #14 SP
    Senior Member steauacroitoru's Avatar
    Nu am o zi proasta asa sunt eu ii spun omului in fata iar cand ceva nu e in regula.. si ai vazut?am avut dreptate Monky la fel ar trebui sa faci si cu cele 2 threaduri dedicate Undercover ului

  15. #15 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Atentie, driverul impiedica buna functionare a anumitor periferice. Ex: Microsoft Zune.

    Mda...si WALKMAN-ul meu (NWZ A828) de cand am instalat driverele pt controller, refuza sa se conecteze la PC si sa se incarce.
    De incarcat il incarc la PS3 dar cu transferul de fisiere de pe PC pe WALKMAN e mai greu.

    Third party sux

  16. #16 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Tu chiar ai taina sa deschizi threaduri asa doar de dragul de a fi?inainte sa deschizi uita te poate cineva a mai deschis unul pe un subiect asemanator.La fel ai facut si cu undercover
    Am incercat sa fiu civilizat si sa deschis un thread pentru a fi de ajutor intr-un subiect. Nu am facut-o sa ma iei tu pe mine la impins vagoane cu comentariile tale de *****. Asa ca mai bine pune mana si scrie ceva util nu comentarii care arata cat esti tu de destept. Da ma, asa imi place mie sa deschid threaduri de dragul de a fi, care e problema ta?

  17. #17 SP
    Senior Member steauacroitoru's Avatar
    Vezi ca eu nu te am jignit,nu ai fost de nici un ajutor pentru ca mai era un thread deschis pe acelasi subiect mai intai citeste regulamentul si comentariile dupa

  18. #18 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Vezi ca eu nu te am jignit,nu ai fost de nici un ajutor pentru ca mai era un thread deschis pe acelasi subiect mai intai citeste regulamentul si comentariile dupa
    Thank You 6 from: andreips3 (Yesterday), mentorica (Yesterday), MonkY (26-11-2008), playgame (26-11-2008), sepet (26-11-2008), Walkman (Yesterday)


    Astia au fost de parere ca am fost de un oarecare ajutor. Te rog vezi-ti de treaba.

  19. #19 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Nu am cautat sa vad daca a mai postat cineva sau nu, dar pt. cei interesati, aici gasiti un driver perfect functionabil pt. XP/Vista a PS3 Eye.

  20. #20 SP
    Junior Member deli's Avatar
    MA poate ajuta cineva sa instalez maneta va rog pe laptop ! am windows 7 se poate cine ma ajuta va rog frum . contract de mess cv

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 8 Last Post: 25-07-2017, 15:58
  2. Ce device Android folosesti? By MonkY in forum Android
    Replies: 11 Last Post: 24-02-2015, 12:36
  3. Replies: 60 Last Post: 20-12-2014, 13:42
  4. Tutorial - Cum sa folosesti Windows Media Center cu XBOX360 By digitalhater in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 24 Last Post: 04-02-2010, 10:30
  5. Vand sixaxis By rios in forum Bazar Diverse Console
    Replies: 5 Last Post: 14-09-2009, 21:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts