Haha, cat de tare e filmuletul din threadul acela
Problema cu damage-ul este ca ori se implementeaza asa cum trebuie ori mai bine deloc . Va fi foarte greu pt ca se stie ca producatori precum Ferrari se opun categoric la prezentarea in media a masinilor produse de ei lovite sau avariate.
Ar fi cam ciudat sa avem in GT5 unele marci de masini cu damage iar altele fara.
Numa' ce GT5P a ajuns platinum si iata ca a aparut deja un zvon destul de plauzibil al datei de lansare pentru jocul full:
GTPlanet Blog Archive Gran Turismo 5 - Christmas 2009!
Cam tarziu...parerea mea
Sper sa aduca imbunatatiri semnificative pana la aceasta data ca sa compenseze asteptarea fanilor![]()
Ma scuzati ca sunt sunt offtopic, dar la GT4 pentru PS2 stiti cumva cum pot vedea si masinile in timpul cursei?Adica sa o vad din spate nu camera sa fie pusa parca pe motor.
Inca un... hmm... sa zicem zvon mai bine
Gran Turismo 5 Given Tentative Release Date - Gamezine.co.uk
Pana cand apare versiunea finala cu siguranta ca vom mai avea update-uri care o sa contina si circuite si masini.
Deocamdata ca acele private rooms sunt singurul neajuns major,poate se gandesc cei de la PD sa le dea drumu mai repede si sa nu astepta versiunea finala pentru a beneficia de ele.
Haideti baietii, facem un mini-concurs aici? Sper ca mai aveti jocul
Ma gandeam sa facem pe Suzuka cate 2 ture si sa vedem cine scoate cel mai bun timp, what you think? Daca aveti toti F1 2007 o folosim pe aia, cu orice setari vreti pe ea, puteti schimba orice dar fara sa umblati la horsepower(defapt nici nu cred ca merge marit HP la F1). Apoi la sfarsit facem cate o poza si o postam aici. Ce ziceti, va bagati? Veniti si voi cu idei sau sugestii, poate vreti ceva mai greu![]()
Nu se baga nimeni la un time trial? Cam asta ar fi singurul mod sa "concuram" unii cu altii pentru ca nu prea avem sanse sa ne vedem online in joc deocamdata
Daca aveam si noi camere private... statea altfel treaba...
eu nu prea ma hazardez in afirmatii dar daca vreti cea mai tare senzatie de driving incercati gt5p cu volan logitech g25. este absolut in cre di bil!! efectiv joci altceva. senzatia pe care ti-o da ambreiajul cand faci downshift pe curba si overtake este....pure bliss
bravo logitech si bravo polyphony pentru implementare
I could only dream and imagine
Cred ca e foarte misto senzatia. Ce mi-as mai dori si eu un G25...
EDIT : Foarte misto filmuletzul! Chiar tine asa bine schimbatorul ala de viteze? ca sarmanu era cam agresat lol
Cred ca tipu are set dinala full cu scaun si suporturi pentru volan. Ce sa mai, VIS!![]()
Am incercat si eu G25. Intr-adevar este dragutz, si este peste orice am incercat de la alte marci, desi nu multe.
Dar a fost interesant doar de test. Nu pot sa controlez suficient de bine masina de pe ecran si nici pedalele nu imi dau senzatia corecta. Sunt sofer de 11 ani si pot sa zic ca nu este deloc real impulsul pe care il primeste de la volan si pedale. Este fain intr-adevar, dar cu controllerul cred ca poti sa i contolezi mai bine.
Plus ca e si scumpa instalatia, si ai nevoie si de spatiu de instalare.
stie careva cum se joaca Prologue in 2 online. adica cum invit sa joc cu un prieten care e si el online?
multumesc
Bookmarks