Mersi de confirmari,m-a linistit sa stiu ca nu sunt singurul
...acum e oficial cazut psn: PSN is down, some titles experiencing game-crashing errors [update]
Mersi de confirmari,m-a linistit sa stiu ca nu sunt singurul
...acum e oficial cazut psn: PSN is down, some titles experiencing game-crashing errors [update]
eroare aia cu 8001050F o au doar cei care au ps3uri fat modele pana la slim adica pana la jumatatea anului 2009 cei care au slim nu au nici o problema si nu aveti ce sa ii faceti consolei pana ce sony va veni cu un patch. de aseara de la 12GMT la noi ora 2 dimineata sa intamplat asta eu presupun ca e un virus si ca acela care la facut merita tot respectupt. ca la absolut toata lumea care era pe psn la ora 12GMT ia cazut consola
Sal! Am aceeasi eroare(8001050F) cand introduc discul cu HEAVY RAINdesi nu folosesc psn de ceva timp nefiind conectat la net(registration of the trophy information could not be completed.The game will quit.(8001050F)!Am incercat cu alt disc de ex: BLITZ THE LEAGUE 2 si ala a functionat fara probleme..
Are cineva idee de la ce e 80029941? Imi da eroarea la anumite filme DVD-R, nu are importanta daca sunt PAL, NTSC sau free se pare deoarece am rulat si NTSC si PAL, blankurile sunt cele mai bune (unii pe net au primit astfel de erori si la discuri originale, zic ei) si scrise la 8x. Daca cineva stie ceva il rog sa lase o parere/solutie.
exista un error code tool aici insa din pacate nu are nici o idee in legatura cu codul tau
Sony PlayStation 2010
pai e destul de simplu de aflat daca e de la scriere. sacrifici cateva blankuri pe care le scrii cu aceeasi imagine insa la viteze diferite da la fff mic la mare (cu o imagine care nu iti merge pe PS3). daca nici un blank nu merge atunci e ori de la softul de scriere ori de la imagine. schimbi softul si vezi daca face tot asa. eu iti recomand imgburn. e free si nu am avut niciodata probleme cu el.
cit priveste NTSC vs PAL acele filme NTSC care ti-au mers erau probabil la origine lansate in US, motiv pentru care iti aparea region1, insa de fapt erau freeregion. filmele din US (dvd/blu-ray) care nu sunt freeregion NU merg pe o consola PAL.
de vre-o 2-3 zile cand ma joc online ma tot scoate de pe PSN si imi da eroarea 8002AD23 stiti de la ce ar putea fii internetu imi merge?
E normal sa mai faca figuri internetul sau PSN-ul. Imi aduc aminte cand aveam Xnet si ma chinuiam o seara intreaga sa ma conectez, apoi sa intru la un multi in Starcraft.
Si eu primesc eroarea cu 8002AD23 cateodata. Ma reconectez si e totul OK. E enervant, dar nu am gasit pana acum o solutie
da dar la mine primesc eroarea aceasta apare din 5 in 5 minute mai nou de cateva ziledeaia am intrebat, se reconecteaza si dupa 5 minute iar pica...
Ai router ? Daca da, incearca sa pui consola in DMZ mode(o sa aiba toate porturile deschise, astfel , nu exista sansa sa le blocheze). O alta solutie ar fi sa incerci sa legi cu cablu consola la router.
By feri058 in forum Sony PlayStation 4
By Gandomyr in forum Sony PlayStation 4
By americanu in forum Microsoft Xbox 360
By galagan90 in forum Sony PlayStation 3
By eXist in forum Help Desk
Bookmarks