Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 145

Thread: CGR - BC2

1. #21 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    n are cum sa ti para rau ca l iei
    Tu ai grija ca daca iau jocul suntem in team mereu ca suntem concetateni aici

2. #22 SP
    Member cristian77's Avatar
    Am luat si eu jocul,o sa dau add la baietii de pe aici,puteti sa dati si voi

3. #23 SP
    Member faxiu's Avatar
    ziceti la baiatu daca mai dureaza pana va plictisiti. Adica il iau, o sa mai joace careva, sau va mai astept putin sa reveniti la MAG/U2?

4. #24 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    ziceti la baiatu daca mai dureaza pana va plictisiti. Adica il iau, o sa mai joace careva, sau va mai astept putin sa reveniti la MAG/U2?
    Buy it Chiar ii ziceam aseara lu muski ca daca aveai si tu jocu ne faceam squad ROCG

5. #25 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Faxiule, te astept cu bratele deschise in Bc2! Nu iti pierde sperantza ne vom juca si Mag cat de curand...

6. #26 SP
    @omudinmultime man,la ce id sa dau add pt BC2? ca ai doua

7. #27 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    @omudinmultime man,la ce id sa dau add pt BC2? ca ai doua
    m_o_b_u

8. #28 SP
    Member faxiu's Avatar
    si ii face placere sa i se spuna Padureci . Inca un motiv in plus sa-mi iau si eu BC2. Sa va aud pe amandoi vb. in dulcele grai moldovenesc ...Si va si seamana putintel (in casca mea at least) vocile.

9. #29 SP
    si ii face placere sa i se spuna Padureci . Inca un motiv in plus sa-mi iau si eu BC2. Sa va aud pe amandoi vb. in dulcele grai moldovenesc ...Si va si seamana putintel (in casca mea at least) vocile.
    Cine-i moldovean? Io nu

10. #30 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    cum ti se pare jocul draga? ca n-am apucat sa jucam inca impreuna.

11. #31 SP
    Ma Faxiule, nu ti-o tare placut geografia, asa-i?
    Baia mare ii resedinta judetului Maramures care ii in Transilvania, nu in Moldova=> ca eu is maramuresan aka morosan nu moldovean.Hai ca incet le inveti tu pe toate!
    PS: Daca imi spune cineva padureci ii crap capu! Si incep cu tine Faxiule

12. #32 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Va rezolv eu nevoia de moldoveni in BC2

13. #33 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    cum ti se pare jocul draga? ca n-am apucat sa jucam inca impreuna.
    Am jucat 20 min in SP,si mi-a placut,si 2 meciuri de squad deathmatch cu muski si mugabe in MP,interesant E sub U2 pt mine,dar imi place,o sa tin jocul si o sa-l joc.Normal ca trebuie sa bag ore la greu ca sa invat harti,control,etc , e o noutate pt mine FPS
    Bagam in w/e dk esti on

14. #34 SP
    Member faxiu's Avatar
    pfff....stiu si unde-i Aradu' si unde-i Baia Mare...dar ardeleanul FALos uita ca am confundat accentul si l-am intrebat daca-i din Suceava...sunteti prea treji pt. umorul meu .

15. #35 SP
    Member ramusg's Avatar
    faxiule hai mah in BC2 sa vezi ce fac astia care vin din Mag ( adica noi) acolo, prapad, cand jucam in squad cu componenta ex MAG, mobu, eu, dumi, musky si ceilalti SVERI ii terorizam pe mitici.Noi suntem cu rev, cu " stai sa-ti dau viata", cu pune frago pe elicopter, "muta frago pe M-COM, mie imi spun SVER-ii mei spaima M-comurilor, detonatorul sef, asta pt ca e acelasi buton de armare sau dezarmare(cerc) ca la turnurile si statiile de pompare din MAG ( obisnuinta, ce sa-i faci).

daca s-ar inventa razboaiele virtuale ( tinute pe ps3) ,noi, romanii, am cuceri lumea mai usor decat a reusit Alexandru machedonul.

16. #36 SP
    Member faxiu's Avatar
    in afara de treaba cu store pt. DLCuri, e vre-o problema intre zone? Sa stiu daca sa iau zona 2 sau nu.

17. #37 SP
    in afara de treaba cu store pt. DLCuri, e vre-o problema intre zone? Sa stiu daca sa iau zona 2 sau nu.
    Ia zona care te avantajeaza mai mult pentru DLC-uri /o sa fie o gramada/ Io am luat zona 1 pentru ca cel mai bine ma inteleg cu content-ul de acolo /instant codes de pe ebay si preturi bune/. Si ia-ti varianta de joc Limited Edition

18. #38 SP
    Member ramusg's Avatar
    Nu e nici o problema, poti sa iei ce zona vrei dar nu o sa mai poti sa ai ce ai deblocat ( hartile in special, sunt 2) pe un alt cont, us, sau asia.Daca iei Europa (uk) o sa ai cele doua harti numai pe contul de Uk si aceasi poveste si la celelelte conturi.Poti sa cumperi zona doi si sa deblochezi hartile si armela pe cont de zona 1 sau 3 dar numai pe acela o sa ai si cele 2 harti.

19. #39 SP
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Nu e nici o problema, poti sa iei ce zona vrei dar nu o sa mai poti sa ai ce ai deblocat ( hartile in special, sunt 2) pe un alt cont, us, sau asia.Daca iei Europa (uk) o sa ai cele doua harti numai pe contul de Uk si aceasi poveste si la celelelte conturi.Poti sa cumperi zona doi si sa deblochezi hartile si armela pe cont de zona 1 sau 3 dar numai pe acela o sa ai si cele 2 harti.

Hmm.. habar n-aveam de chestia asta Deci io daca am jocu zona 1 si ma joc pe cont de RO nu pot sa joc pe cele doua harti pe care le-am deblocat cu VIP code de la LE?

20. #40 SP
    Member ramusg's Avatar
    Nu, trebuie sa-ti faci rost si de un VIP pe contul RO.( sau sa cheltui 15 dolari pt un cod)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks