Ma apuca nostalgia cand vad ce scrieti pe aici. Abia astept Killzone 3! Killzone 2 cred ca a fost factorul culminant care a facut comunitatea de PS3 sa joace impreuna online.
Ma apuca nostalgia cand vad ce scrieti pe aici. Abia astept Killzone 3! Killzone 2 cred ca a fost factorul culminant care a facut comunitatea de PS3 sa joace impreuna online.
I want too
M-am reapucat de KZ2 de vreo 3 zile, m-am iesit niciodata din top 3(pe server ma refer, nu la rankings
)
Cat am jucat KZ2 am inteles urmatorul lucru: NU CONTEAZA POZITIA! Tin minte ce bine ne distram din orice prostioara... din pacate am intrat in dm-c cand acesta era in faza terminala. Sper sa ne revedem in KZ3 cu un DMC energic (dead - energic... intelegeti voi) si de ce nu la cate un meci de KZ2 inainte sa apara urmasul celui mai bun shooter de pe PS3
![]()
Eh, stiu ca cel mai mult conteaza sa te distrezi, dar chiar imi doresc sa intru in DM-C cand apare KZ3... sau chiar si acum, desi vad ca nu prea se mai joaca... dar eu voi juca![]()
De saptamana viitoare revin si eu in actiune. Probabil ca o sa stau si prin SP /m-am decis ca la jocu asta sa fac si eu prima platina/, dar daca se strange lume mai pe seara la MP nu o sa zic pas.
vor fi tryoutsca si un mandru membru al vechiului DM-C vreau [drums] sa-mi anunt si eu revenirea in clan odata cu lansarea celui de-al treilea joc din serie
[/drums]
membrii actuali vor intra automat si in 3.. pass over daca vrei.
pentru cei care si-au exprimat dorinta de a face parte din DM-C, vor fi tryouts cum a zis AndRewqp, vom organiza meciuri.
again, mi-ar placea sa fim 4 clanuri in CG (sau mai multe). imaginati-va un turnament unofficial intre noi![]()
Doamne ca deabea astept jocul asta.
Nu vreau decat harti mai mari si lag mai putin in al 3-lea sa fie, atat, in rest nu ma intereseaza,oricum va fi NE-BU-NI-E!!!![]()
Daca vor fi tryouts, imi incerc si eu norocul. Oricum Kz3 e in topul listei de achizitii.
PS: Enthroll, mai sunt clanuri vii din Kz2 pe CG? Pana acum, numai DM-C si-a anuntat prezenta in Kz3.
intreaba-i pe ffocus, istrategie, DJ_Andrei. cred ca se vor trezi din hibernat ca sa-si apere teritoriile when the time comes
oh.. trust me, it WILL COME !!!
By petreking in forum Sony PlayStation 3
By Enthroll in forum Sony PlayStation 3
By Alex90 in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks