Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 846 of 1175 FirstFirst ... 346 746 796 836 844 845 846 847 848 856 896 946 ... LastLast
Results 16,901 to 16,920 of 23486

Thread: Clubul PlayStation 3

  1. #16901 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Da!
    Poti sa vezi pe PS3 filme in format DVD (originale,cumparate din magazin)
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Daca citeai atent raspunsurile nu te mai agitai aiurea acum ca ness-ul.
    Pe scurt, raspunsul este "DA".
    Quote Originally Posted by spooky1 View Post
    finally
    Greu, greu...

  2. #16902 SP
    Junior Member spooky1's Avatar
    asa e..vorba aia 'greu la deal cu boii mici'

  3. #16903 SP
    Member Hazer's Avatar
    Dude, chill the **** out si nu te mai ataca asa si invata sa te descurci intr-o societate civilizata.

  4. #16904 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    numai o societate civilizata nu e asta

  5. #16905 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Deşert plin de şacali

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

  6. #16906 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Salut , vreau si eu sa joc split-screen cod black ops cu fratemiu si am vazut ca merge doar (free for all , deathmatcg , team death match , capture the flag etc...) 1 vs 1 ...
    Intrebarea mea este daca pot adauga boti si sa joc in aceeasi echipa cu el si sa omoram botii...
    Daca da, cum pot face asta?
    (Precizez ca nu am conexiune la internet pe PS3)

    L.E.: Am dat si search pe guagal si am gasit doar tampenii

  7. #16907 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Ca sa poti juca cu boti intri in meniul de multiplayer, apoi te duci la local si o sa iti apara split screen sau lan party. Selectezi split screen iar al doilea controller sa apese pe X. Dupa vezi si tu ca ai change map, change game mode, edit game options etc. La edit game options o sa poti selecta cati boti vrei. Daca vreti sa fiti amandoi in aceeasi echipa selecteaza team deathmatch si intrati amandoi in aceeasi echipa. Restul poti sa descoperi si tu usor. Spor la joc!

  8. #16908 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Eu nu am edit game options , o fi vreun update... dupa cum ziceam nu am net pe consola...
    Se poate face cumva update offline la joc de pe pc sau in vreun fel? ( am stick de net de la orange )

  9. #16909 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Cristy,am o intrebare: Poti juca split online?adica eu si fratimiu intr-o echipa+altii vs alti jucatori online?Ca daca da,vreau si eu sa-l cumpar
    L.E:Am aflat!

  10. #16910 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Scuze dar la aceasta intrebare nu iti pot raspunde, eu am net pe consola si nu m-am interesat. Bafta!

  11. #16911 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    @Skyborg: Ok
    @FishyBon3: Da are si split-screen online si offline , numai ca trebuie sa fac updateu vietii ca sa pot juca split-screen offline me & bro vs bots
    Daca o sa ti-l iei cand ajung pe la focsani[unde am net calumea] bagam niste zombie si multiplayer , pana ma mut in italia nu o sa am net pt consola calumea..

  12. #16912 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Are cineva PS3 cu garantie la Flanco/Media Galaxy/Altex ?Cum ati procedat cu garantia ?Am inteles ca oamenii dau garantie doar conform certificatului de la Sony(adica 1 an) cand ar trebui sa dea 2 ani garantie de conformitate..

  13. #16913 SP
    Member stefi's Avatar

    Am o problema cu PlayStation Network password

    Salutare dupa cum ati citit in titlu am o problema cu parola PSN-ului meu ,prin urmare am decis sa apelez la cei mai priceputi.So:
    Am contul de 3 ani (deci va imaginati cat am muncit la platine si alte trofee in tot acest timp) si cu totii stim ca recent sony a avut o problema cu hakerii care au reusit sa le sparga serverele prin care toti am avut de suferit neputand accesa conturile PSN .Dupa ce totul " a revenit la normal " parola actuala nu mai era valabila cerandu-mi sa bag alta am facut cum mi-sa cerut (si cred ca aici am gresit cel mai mult Unde tebuia sa fiu mai atent)am bagat parola , am bifat modul de save my pasword si nu am mai avut treaba vreo cateva luni bune.
    Dupa o vreme mi se nimereste sa imi folosesc parola in nustiu ce program bineinteles ca parola de am bagat-o prima oara nu mai mergea.si de atunci ma tot chinui sa o resetez(fara sa imi mai stiu data nasterii care am trecuto la intamplare pe vremea aia)prin mailuri ,.. inca nu am trecut la telefoane in S.U.A , sper sa nu fie nevoie...
    Si aici vroiam sa va rog sa ma ajutati cum sa procedez?

  14. #16914 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Citeste AICI in special capitolele 6.4, 6.5 si 6.6
    In mod normal trebuie sa beneficiezi de garantia de 2 ani, conform uniunii europene. Contractul de vanzare-cumparare pe care l-ai incheiat cu vanzatorul, in speta "Flanco/Altex" este intre tine (consumator) si vanzator (Flanco) nu intre tine si SONY.

    pana ajunge produsul la tine trece prin 2 contracte, unul intre SONY si Flanco unde SONY acorda 1 an de zile certificat de garantie de conformitate, iar mai departe Flanco face contract cu tine (consumator) pe teritoriul Uniunii Europene unde este obligat sa acorde cei 2 ani.

    Acum nu stiu daca din pct de vedere juridic neconformitatea trebuie sesizata in termen de 6 luni catre vanzator (Flanco), dar este posibil sa ai la dispozitie cei 2 ani, asa este normal/moral.

    Trebuie sa faci o solicitare scrisa catre Flanco prin care sa le spui ca produsul este neconform si in care sa faci referire la legea 449/2003 si 296/2004 republicata in 2008, unde la art 19 se specifica faptul ca garantia este obligatorie si conform art 16 este pe o durata de 2 ani, si totodata prin art 9-14 vanzatorul se face responsabil de orice defect de neconformitate care apare in decursul a 2 ani de la livrarea produsului (mom cumpararii)

  15. #16915 SP
    Junior Member Guevara's Avatar
    Salutare.
    Acum o saptamana am cumparat de la altex un PS3 160GB. O data cu consola am cumparat si Uncharted 1. Dupa vreo 30 min jocul s-a blocat si ca sa repornesc consola a fost necesar sa o scot din priza. Freeze -urile au continuat inclusiv in meniu, asa ca a doua zi am fost si dupa ceva parlamentari am schimbat consola. Cea de-a doua consola a functionat perfect pana cand am ajuns la Cap.17 din Uncharted (cand te fugaresc monstrii si trebuie sa tragi din fuga) cand inainte de o secventa de film s-a blocat. De data acesta am apsat pe butonul de pornire si consola s-a stins. Nu a mai fost nevoie sa o scot din priza. Am repornit-o si a functionat perfect insa stiti cum e indoiala incepe sa te roada. Am jucat si ceva demouri, si acestea au functionat perfect. Consola este ventilata si atunci cand s-a blocat era chiar rece, deci nu cred ca a fost vorba de o supraincalzire.
    E cazul sa imi fac griji? Se mai blocheza din cand in cand jocurile pe PS3? A amai patit cineva asa la Uncharted?
    Multumesc frumos.

  16. #16916 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Este normal sa ti se blocheze jocurile cateodata(dar nu des)... s-ar putea sa fi adunat praf consola, curat-o , iar daca iti mai face probleme mai mergi la garantie cu ea si spunele si celor de la altex ce problema ai...

    P.S.: Eu am consola de 4 ani , e varianta PHAT de 80Gb si mi s-au blocat din cand in cand jocurile si cand era noua ... dupa care injuram ca pierdeam misiuni

    Sper ca am fost de ajutor ... spor la joaca

  17. #16917 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Unele se blocheaza mai des altele deloc, spre exemplu a mea s-a blocat doar in Fifa12 si asta doar Online si foarte rar...insa nu am fost decat de vreo 2 ori sa o oprest de la butonul de pe consola...nu cred ca este cazul sa-ti faci griji acum. vezi cum evolueaza si daca face figuri si in alte jocuri, ai garantie la ea.

  18. #16918 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Si mie tot la Uncharted mi-a dat freeze, care a fost primul si singurul de pana acum doar ca m-am gandit sa nu o scot din priza deoarece stau 2-3 h sa imi verifice daca e ceva corupt sa stricat + ca pierd salvarile, asa ca am scos disc-ul si l-am bagat la loc apoi a iesit din joc. Mie mi-a convenit pentru ca mi-a salvat jocul

  19. #16919 SP
    Member Harilip's Avatar
    Red Dead Redemption, varianta doar cu discul Undead Nightmare contine si dlc-urile de pe PSN? (Legends and killers pack si Liars and cheats pack)
    sau asta e doar la varianta Goty?

  20. #16920 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Doar Varianta Game Of The Year are dlc-urile din cate stiu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4276 Last Post: Today, 10:06
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts