Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 106

Thread: Cele mai grele trofee pe PS3

1. #81 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Inca un pic si o sa imi zici ca nici nu e normal sa te uiti pe trophy listul unui joc sau la descrierea trofeelor . Doar esti trophy hunter si la un moment va intra si platina . P.S care este psn id-ul tau ? Vreau sa vad ce trofee grele ai .

2. #82 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Daca vrei si ai timp poti sa faci platina la jocuri fara nici un ajutor.

3. #83 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by laurentiu885 View Post
    Inca un pic si o sa imi zici ca nici nu e normal sa te uiti pe trophy listul unui joc sau la descrierea trofeelor . Doar esti trophy hunter si la un moment va intra si platina . P.S care este psn id-ul tau ? Vreau sa vad ce trofee grele ai .
    aia se cheama masochism...
    de ce trebuie sa am platine ptr a-mi sustine cauza ?...eu ti-am zis cum se spune(dp meu dv) la diferitele tipuri de jucatori ptr trofee..daca nu ai contra-argumente e ok..dar nu devia...

ipotetic, daca ti-as fi aratat o lista plina cu platine grele a-i fi spus ca poate lucrez putin/nu lucrez deloc/sunt baiat de bani gata..

4. #84 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Adevaratii trophy hunteri isi cumpara guide-uri.

5. #85 SP
    Member Moromete's Avatar
    Trophy Service | Hakoom poate nu aveti ce face cu banii

6. #86 SP
    Lista de jocuri pe care le platineaza baiatul respectiv,le poate platina si un copil de 12 ani,deci nu vad de ce i-ar da cineva bani pentru asa ceva.

7. #87 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Chiar nu inteleg...deci daca un gamer are nevoie de ajutor la un trofeu..si se uita pe net..forumuri etc gen[URL="http://www.ps3trophies.com/ ...asta mi se pare cel mai bun....nu esti un "trophy hunter"...this is madness..

8. #88 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Si mai e ceva... daca nu le-am facut eu parca nu conteaza Platinele. Ce satisfactie poti avea sa vezi platina acolo daca nu ai muncit pentru ea?

9. #89 SP
    Trebuie sa fii deranjat la cap grav ca sa dai bani pe asa ceva. Care mai e farmecul? Si asa sunt zeci de mii de site-uri care iti pun pe tava modalitati de a lua un trofeu. Tu doar trebuie sa petreci cateva ore in compania jocului. Daca si asta e greu pentru unii atunci sa se lese de vanatul trofeelor. Nu spun ca nu sunt si trofee care chiar sunt greu de luat dar cred ca nu e nici o problema daca renunti la ele. Trebuie sa iti recunosti limitele. Dar sa dai bani sa iti faca altcineva platina mi se pare penibil.

10. #90 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Genul asta de tocmeli cred ca se fac in general, daca nu ai jocul respectiv, ti se pare o prostie si vrei platina la el. Decat sa dai banii pe Hannah Montana (nu m-am uitat cat ar costa prin afara), de exemplu, dai 50$, ai platina la el si cresti in level. In loc sa cumperi jocul. Ma gandesc la chestia asta pt ca si mie mi-a propus unul din lista mea, din afara, sa ii fac platina la NCIS, care dureaza 6 ore! Dar nu am acceptat. Jocul ala e chiar fun de platinat, dar ma gandesc ca mi-a propus asta pt. ca nu avea jocul si voia sa creasca rapid in level. Ca schimb, imi propusese sa imi faca platina la Cars, parca.
    Paul, platinele la Ninja Gaiden Sigma 2 si Street Fightere, pe care se ofera sa le faca, se afla intre primele 10 cel mai greu de platinat jocuri, in lista de pe ps3trophies.org. Dar, intr-adevar, cred ca le poate platina orice copil de 12 ani. La fel cum poate si la orice joc ai platinat tu. Doar ca ii trebuie foarte multa rabdare si vointa, skillul se acumuleaza in timp.....

---------- Post added 17-05-2012 at 08:59 PM ----------

Ciudat, vad ca de pe leaderboard-ul YourGamerCards, Hakoom, care era pe locul 3, a fost scos. Zic ciudat, pt ca se spunea ca el ar fi lider adevarat, pt ca, spre deosebire de cei de pe primele 2 locuri, unde se joaca n persoane pe acelasi cont, el e singurul care a luat trofee pe contul lui.... Iar pe YourGamerCards, spre deosebire de PSNProfiles, nu se accepta "cheateri".

11. #91 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Wanted - Gta Iv mi-a luat 2 ani jumate - 3 sa fac level 8 , si imi trebuie level 10 ca sa iau trofeul , restul , e ca si platinat

12. #92 SP
    Junior Member xperianeov's Avatar
    fratiiilorrr cel mai greu trofeuuu e la medal of honnor 2010 multiplayer fire controller ,,,sa mooorrr eu ce greu e,tre sa omori multiiii in modul online sa aduni 600 de puncte sa lansezi o racheta,la un om omorat iei 10,maxim 15 puncte...tre sa aduni 600 puncte fara sa mori,,si sunt asa de buni astia pe multiplayerr,,e aproape imposibil trofeul asta

13. #93 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    Smecheria cu ala e sa joci obiective.. sa aperi chestii etc (sector control, objective raid etc). iei mai multe puncte asa, iar cand iti vin actiuni le utilizezi p-alea defensive pana strangi puncte, ca le iei la sigur, pe cand la cele ofensive iei punctele doar daca dai kill-uri cu ele.
    Nu am reusit sa-l fac dar am fost pe-aproape.

14. #94 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Cel mai greu trofeu pe care as fi dorit sa il am si am incercat pana nu am mai putut , a fost "Platinum Trophy" de la Fight Night round 4 . Insa ca sa il obtin pe acesta imi mai trebuiau 3 trofee , respectiv : "XXL" , "XL" si "L" . Acestea se obtineau daca tu ai fi reusit sa castigi centura online ! Pe intelesul tuturor : sa fii nr. 1 in LUME la fiecare categorie in parte ......stiti ce inseamna sa te bati si 14 ore pe zii cu adversari din toate colturile lumii cu skill si mult timp liber INCREDIBIL DE GREU !!! Am renuntat din cauza nervilor pur si simplu nu am mai putut. Ca si trofeu obtinut ma pot lauda cu "Platinum" de la UFC 2009 ... la momentul cand am terminat platina pt el undeva in 2010 am fost cotat de ps3trophies.com ca fiind al 53-lea in lume care a reusit sa il "platineze" (momentan in Romania nu cunosc 1 singur jucator care sa il fii platinat , daca exista , felicitari si poate facem si un meci).
    Off: Fiecare face ce trofee doreste .... dar adevaratii gameri le aleg pe cele grele ! Nu conteaza ce joc vrei sa joci dar nu poti compara ca si dificultate Hannah Montana cu SF 4 ; si inca ceva...sa se faca diferenta intre trofeele de skill pur si cele prostesti . Ca exemplu : " My kung fu is stronger"(ultimul Mortal Kombat) care iti cere sa joci cu toate caracterele din joc 24 de ore/caracter intr-o singura sedinta, adica o zi intreaga trebuie sa imi tin consola aprinsa si in arcade/multyplayer pt un singur personaj ! Are in jur de 20 de caractere........O CRETINITATE !!!!Asta nu e un trofeu de skill , parerea mea cel putin. Ca si exemplu de skill trophy vezi Medal of Honor , Street fighter , FIFA ...etc. Scuze daca am scris mai mult decat era necesar. Bafta la trofee in continuare tuturor!

---------- Post added 28-08-2012 at 12:10 AM ----------

Quote Originally Posted by xperianeov View Post
    fratiiilorrr cel mai greu trofeuuu e la medal of honnor 2010 multiplayer fire controller ,,,sa mooorrr eu ce greu e,tre sa omori multiiii in modul online sa aduni 600 de puncte sa lansezi o racheta,la un om omorat iei 10,maxim 15 puncte...tre sa aduni 600 puncte fara sa mori,,si sunt asa de buni astia pe multiplayerr,,e aproape imposibil trofeul asta
    greu dar cu rabdare se poate ...incearca pe noobi daca poti !

15. #95 SP
    Adaug MGS 2 la lista ,Virtually Impossible nu numai ca e time consuming dar e si greu de luat.

16. #96 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    " My kung fu is stronger"(ultimul Mortal Kombat) care iti cere sa joci cu toate caracterele din joc 24 de ore/caracter intr-o singura sedinta, adica o zi intreaga trebuie sa imi tin consola aprinsa si in arcade/multyplayer pt un singur personaj ! Are in jur de 20 de caractere........O CRETINITATE !!!!Asta nu e un trofeu de skill , parerea mea cel putin.
    Nu, nu-ti cere sa joci 24 de ore incontinuu cu un personaj, doar sa fi jucat cu el (de-a lungul timpului petrecut in MK) cel putin 24 ore. De-aia e "mastering". MK e genul de joc pe care trebuie sa-l faci 100% ca sa-l platinezi. My Kung Fu is Stronger este intradevar o tampenie facuta sa mareasca play-time-ul jocului, insa incearca alea 300 de challanges si trofeele online (alea fara boost). Mai sunt cateva dar in orice caz, nu e o platina usoara, are si trofee grele si time-consuming.

17. #97 SP
    Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    Ca si trofeu obtinut ma pot lauda cu "Platinum" de la UFC 2009 ... la momentul cand am terminat platina pt el undeva in 2010 am fost cotat de ps3trophies.com ca fiind al 53-lea in lume care a reusit sa il "platineze" (momentan in Romania nu cunosc 1 singur jucator care sa il fii platinat , daca exista , felicitari si poate facem si un meci).
    Off: Fiecare face ce trofee doreste .... dar adevaratii gameri le aleg pe cele grele ! Nu conteaza ce joc vrei sa joci dar nu poti compara ca si dificultate Hannah Montana cu SF 4 ; si inca ceva...sa se faca diferenta intre trofeele de skill pur si cele prostesti . Ca exemplu : " My kung fu is stronger"(ultimul Mortal Kombat) care iti cere sa joci cu toate caracterele din joc 24 de ore/caracter intr-o singura sedinta, adica o zi intreaga trebuie sa imi tin consola aprinsa si in arcade/multyplayer pt un singur personaj ! Are in jur de 20 de caractere........O CRETINITATE !!!!Asta nu e un trofeu de skill , parerea mea cel putin. Ca si exemplu de skill trophy vezi Medal of Honor , Street fighter , FIFA ...etc. Scuze daca am scris mai mult decat era necesar. Bafta la trofee in continuare tuturor![COLOR=Silver]
    Eu am platina la UFC 2009 Undisputed, dar nu mai am jocul pentru a face o lupta. Oricum in momentul de fata sunt zero barat la acest joc. Si in legatura cu Mortal Kombat (am platina si la asta). My Kung Fu is Stonger e o tampenie de trofeu pentru ca MK-ul asta nu mai e cum au fost 2, 3 si Ultimate de pe Super Nintendo. Tin minte ca pe alea le-am jucat cu mult peste 24 de ore fiecare caracter. Petreceam multe nopti jucand cu prietenii.
    Stii care e problema cu trofeele prostesti si cele de skill? Nu cred ca exista sau nu tin minte sa fi jucat eu vreun joc care sa aiba trofee de skill si sa nu aiba trofee prostesti.

18. #98 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Man, multi dintre noi observ ca joaca mai mult pentru trofee.Chiar nu inteleg care e treaba cu trofeele astea. Recent am terminat InFamous , am zis ca macar la asta sa ii fac platina , da nu pot , nu ma lasa timpu si nu sunt genu sa joc un joc de vreo 3 ori doar ca sa iau un trofeu.Il joc pur si simplu de placere .

19. #99 SP
    Member Harilip's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Man, multi dintre noi observ ca joaca mai mult pentru trofee.Chiar nu inteleg care e treaba cu trofeele astea. Recent am terminat InFamous , am zis ca macar la asta sa ii fac platina , da nu pot , nu ma lasa timpu si nu sunt genu sa joc un joc de vreo 3 ori doar ca sa iau un trofeu.Il joc pur si simplu de placere .
    Personal, incerc sa fac platina la jocuri pentru ca deblochezi diferite lucruri in-game, bonusuri precum imagini, cutscenes, cam ceea ce gasesti la ,,extras,, ,aprofundezi jocul. Este mult mai multumitor sa faci asta decat sa te uiti pe internet. Te indeamna sa explorezi

20. #100 SP
    Junior Member RiCaDdO's Avatar
    Si eu, incerc sa fac platina la Red Dead Redemption, dar ma demoralizez cand tre sa fac trofeul "How the West was Won" , sa atingi level 50 online,primesti foarte putin XP ptr hideouts,si FFA iau cam mult timp....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast