![]() |
||||
![]() |
|
|
#21 (permalink) |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demo pe PSN HK
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ---------- Am jcuat cateva meciuri in demo. Imi place, desi nu prea ma impac cu controlul. Mi se pare ciudat sa folosesc analogul dreapta, preferam unul dintre butoane. Grafica este intradevar fenomenala, cred ca este unul dintre cele mai frumoase jocuri din punct de vedere grafic |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Assassin's League
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eu vad ca il mentioneaza si aici, desi mai devreme nu era cand ma uitasem PlayStation Store Update ? 4th June - PlayStation.Blog.Europe
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
CG Editor
|
Kotaku - EA: Fight Night And MMA Will Alternate Years - MMA
am jucat si eu demoul si arata foarte bine iar gameplayul este exceptional.
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
CG Editor
|
Popular Fight Night Round 4 Questions Now Answered
Quote:
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
I'm on fire...
|
Quote:
P.S. Are si un downside. Dupa o zi de lupte cu frate-miu, mai aveam un pic si-mi puneam degetele in ghips... but it was worth it
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
It was an honor!
|
Gamespot Review
Fight Night Round 4 Review for Xbox 360 - GameSpot |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Steve Fox
|
Cine vrea un joc bunicel se va bucura, dar cine a urcat vreodata intr-un ring de box cu antrenor isi va da seama ca miscarile si fizica miscarilor nu are nici o treaba cu realitatea.
Directa cu bratul din spate se trimite cu barbia in piept si cu umarul impins in fata, nicidecum cu bratul tras in spate, zici ca e bataie de curtea scolii.Etc,etc. |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Ex: phat_sua
|
Taw jocul nu este un "Gran Turismo" al boxului si nici nu se vrea, insa imho este un excelent fighting game datorita complexitatii controlului si a strategiei pe care te obliga sa o adopti, daca vrei sa castigi chiar trebuie sa gandesti .. nu este un "button masher game"
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
I'm on fire...
|
Must buy for me ! Si nu, nu mi-as dori niciodata sa intru in ring cu vreunul din "animalele" alea... Ce Dzeu guys... sunt jocuri. Acum daca joc Call of Duty ar trebui sa fiu nervos pe Taw ca nu face corect cum am invatat eu in Special Forces...
![]() P.S. FNR3 a fost cel mai bun box fighting game ever. FNR4 nu trebuie sa fie decat cu 1% mai bun... iar din demo mi s-a parut cu 30% better. Deci cel mai bun a devenit oricum mai bun. Asteptam concurenta
|
|
|
#38 (permalink) |
|
the shadow of dust
|
Sper sa nu va suparati de reclama, dar pt cine nu se grabeste fac precomenzi. Preturi promotionale pt cunoscuti
![]() Precomenzi Fight Night Round 4
|
|
| Thank You Khan from: | MonkY (02-07-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fight, night, round |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|