Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: PS3 cu hard de 12gb?

  1. #1 SP
    Junior Member dyploxro's Avatar

    PS3 cu hard de 12gb?

    Vreau sa achizitionez un PS3 peste ceva timp si am pus ochii pe cele de 12gb.
    Ce pot sa fac in plus cu unul care are 160gb spre exemplu ?

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate PS3-urile in varianta de 12GB au fost lansate doar asa... pentru a "prinde gustul" jocurilor. Din pacate 12GB sunt total insuficienti pentru un gamer serios. Sunt jocuri care au "obligatoriu" install de peste 8-10GB... De exp. sunt ferm convins ca pe acea consola nu vei putea juca GTA V in varianta digitala.

    Dar nu cred ca-i bai. Din cate stiu, si la varianta aceasta poti pune un HDD mai mare. Iar un HDD de 500GB gasesti la aproximativ 200 RON. Merita investitia!

  3. #3 SP
    Junior Member dyploxro's Avatar
    Si daca iau jocurile din magazin ? O sa am vreo problema?

  4. #4 SP
    Member b615dub's Avatar
    Mai sunt unele jocuri care cer instalare pe HDD

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by dyploxro View Post
    Si daca iau jocurile din magazin ? O sa am vreo problema?
    Ca exemplu: MGS 4 vrea aproximativ 10GB instalati, Battlefield 3 vreo 9GB, GT5 cam 11GB... Deci da, 12GB sunt insuficienti. Si crede-ma, ca nu vei avea chiar 12GB liberi (pt. ca isi face si PS3-ul cache...)

  6. #6 SP
    Member sollo's Avatar
    si eu vroiam sa iau de 12 gb si bine ca nu am luat...am luat de 500gb si acum nu regret deloc, mai ales ca mi-am cumparat abonament de ps+ si am instalat 30 jocuri pe consola(mai am liber abia 130gb)

    sa nu mai zic ca 12gb nu sunt reali, defapt ramai cu 9gb dupa toate instalurile..

    recomandare: iei unul de 12gb second hand dar cu garantie minim 1 an la vro 400-500 lei si ii adaugi un hard de cat doresti...daca nu, poti sa astepti un black friday si iti iei un ps3 superslim de 500gb cu 2-3 jocuri undeva la 1000 lei, cei de la altex au oferte bune

  7. #7 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Sa nu mai vorbim despre faptul ca poate ai vrea sa-ti pui si niste muzica / poze / video-uri pe hdd-ul consolei Deci, varianta cu 12 GB e mai mult decat "cheala".

  8. #8 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Îți iei cu hard de 12 Gb doar dacă îți planifici să îți montezi imediat un hard și deci să adaugi 250-300 lei la prețul total (50 de lei minim suportul pentru hard, dacă mai găsești în România de unde să cumperi).
    Eu mi-am luat acum 3 zile un PS3 slim SH de 160 Gb cu 400 lei (nu am rezistat prețului), și având PS+ de la Vita, am instalat vreo câteva jocuri și mai am doar 40 Gb liberi!
    În plus, PS3 superslim arată foarte fragilă, așa că cea mai bună soluție cred că e un PS 3 slim. Mai sunt câteva magazine online obscure ce mai au console noi în stoc la prețuri cuprinse între 850-1150 lei, dacă vrei neapărat nouă, dacă nu , cu puțină răbdare găsești pe Okazii.ro sau alte siteuri console SH la 450-550 lei!

  9. #9 SP
    Junior Member dyploxro's Avatar
    As lua ceva SH sau mi-as da PSP-ul pus la vanzare pt. un PS3 doar ca e mai greu cu increderea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Hard intern si Hard Extern PS3 By raulll in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23 Last Post: 15-01-2011, 15:06

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts