Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: Copierea salvarilor de pe stik pe memory card

  1. #1 SP
    Junior Member raresdec's Avatar

    Copierea salvarilor de pe stik pe memory card

    salut.
    puteti sa imi spuneti si mie cum copiez salvarile de pe stik pe memory card?sa nu imi ziceti sa caut pe google ca am cautat,si am intleles in mare parte.singura chestie este ca nu stiu cum sa pun uLaunchELF pe cd/dvd ca sa ruleze pe ps2 si ca sa imi recunoasca stik-ul.
    Va multumesc anticipat.

  2. #2 SP
    Member alalalt's Avatar
    ai consola modata? daca da, prin ce chip?

  3. #3 SP
    Junior Member raresdec's Avatar
    modbo 760 facuta la Donely.

  4. #4 SP
    Junior Member raresdec's Avatar
    ma ajuta si pe mine cineva???

  5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    All credits go to Catallin:
    Info:

    uLaunchELF este o aplicatie care permite rularea fisierelor de tip ELF. Aceste fisiere sunt fisierele pe care consola PlayStation 2 stie sa le execute. Fisierul ELF este pentru PS2 cum este fisierul EXE pentru PC.
    DEV1 reprezinta abilitatea consolei de a rula fisierul BOOT.ELF din folderul BOOT de pe memory card-ul din slotul 1. DEV2 (doar cu titlu informativ, deoarece nu vom folosi asta aici) reprezinta abilitatea consolei de a rula BOOT.ELF din partitia BOOT de pe Hard Disc.

    Instalare:

    Se face un cd bootabil cu uLaunchELF (imaginea o gasiti la sectiunea download). Introduceti cd-ul in consola, asteptati sa booteze. Odata bootat, se va incarca programul. Nu va grabiti, urmariti tot ce scrie pe ecran. Cu butonul CERC se va selecta ceva, iar cu butonul X se va da Cancel. Aceste setari pot fi schimbate din meniul de configurare. Acum scopul nostru este sa facem pe memory card folderul BOOT si in el sa punem fisierul BOOT.ELF. Din uLaunchELF intram pe memory card (mc0:/) apasam tasta R1 care va deschide un meniu, alegem new folder. Va aparea acum o fereastra in care va cere numele folderului. Numele va fi BOOT (atentie la literele mari, daca sunt litere mici sau o litera mica sau orice altceva si nu scrie BOOT nu va functiona). Dupa ce am creat folderul BOOT iesim cu TRIUNGHI de pe card si intram pe CD (cdfs:/). De acolo trebuie sa luam fisierul BOOT.ELF (care este de fapt uLaunchELF) si sa il ducem in folderul BOOT de pe card. Ca sa facem asta mergem pe BOOT.ELF, apasam tasta R1, se va deschide meniul cu optiuni, alegem optiunea copy. Dupa ce am dat copy, acesta va fi inregistrat in clipboard. Mergem pe memory card, intram in folderul BOOT si acolo apasam R1, se deschide meniul si alegem optiunea PASTE. Si asa avem pe memory card folderul BOOT cu fisierul BOOT.ELF in el. Acum cand se va face bootarea prin DEV1 in loc de meniul consolei va porni programul uLaunchELF.

    DEV1 pentru diverse cipuri:

    Matrix Infinity (original) are butonul de DEV1 pe R1. Asta inseamna ca la start-up tineti apasat pe R1. Alta metoda este sa intrati in BIOS-ul cipului (atentie mare nu faceti asta decat la Matrix Infinity original si la cipurile originale in general, la clone puteti strica cipul) - tineti apasat la start-up pe TRIUNGHI+CERC si de acolo alegeti la BOOT optiunea DEV1 si asa mereu va boota DEV1.
    DMS are butonul de DEV1 pe TRIUNGHI. Aceeasi procedura ca la Matrix Infinity, pentru a intra in biosul cipului se tine apasat la start-up pe R1+R2+L1+L2
    H2O. Pentru DEV1 se dezactiveaza cipul (adica se duce consola in stand by) dupa care se apasa o singura data pe reset.
    Clonele de cipuri: depinde dupa ce este clona, dar in general DEV1 o sa fie pe R1 sau pe TRIUNGHI.

    Cand intrati pe memory card din meniul consolei (BROWSER) folderul BOOT va aparea ca corrupted data. Nu e nici o problema, acest lucru se intampla deoarece nu exista in folder si icoanele aferente. Daca va deranjeaza acest lucru mergeti la sectiunea download si luati de acolo cele 2 icoane (icon.sys si ule.icn) si puneti-le pe memory card in folderul BOOT.
    Updatarea programului se va face simplu. Luati ultima versiune de program, in mod normal la sectiunea download, luati fisierul BOOT.ELF si copiati-l peste BOOT.ELF de pe memory card din folderul BOOT.

    Instalare/rulare aplicatii de pe memory card:

    Procedura este relativ simpla. Pentru asta trebuie sa aveti aplicatiile pe care le doriti sa le puneti pe memory card pe un CD sau pe USB stick. Lansati uLaunchELF (prin DEV1 sau cu CD bootabil) mergeti pe memory card, faceti acolo un folder cu ce nume vreti (asta daca nu vreti sa aveti aplicatiile imprastiate pe memory card) si in folderul nou creat copiati fisierele de tip ELF. Nu conteaza numele pe care il au fisierele, extensia sa fie ELF atata tot. Aplicatii necesare: SMS pentru vizualizarea filmelor si ascultarea de muzica. myPS2 pentru vizualizarea pozelor. Astea le folosesc eu, nu e obligatoriu pe astea sa le aveti, puteti avea orice doriti. Dupa ce ati copiat fisierele in foderul respectiv le puteti rula fara nici o problema cu ajutorul uLaunchELF-ului.

    Nota: nu raspund de eventualele pagube pe care le suferiti sau date pe care le pierdeti, ca urmare a acestui tutorial. Pasii expusi aici sunt pasii pe care eu i-am facut si functioneaza.
    Am uploadat aici versiunea bootabila. Dai burn la fisierul .mds
    Attached Files

  6. #6 SP
    Junior Member raresdec's Avatar
    multumesc mult.

  7. #7 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by raresdec View Post
    multumesc mult.
    Cu placere.

  8. #8 SP
    Member Catallin's Avatar
    Ehe... amintiri placute, amintiri placute Pe vremea cand descoperisem si eu uLE si faceam tot felul de teste. HDLoaderul... ce-mi mai placea sa ii fac diverse skinuri si mod-uri. Invatasem sa ma joc in toate felurile cu fisierele de save. Si tot ce-am invatat am pus sub forma de tutorial. Acum iPhone-ul asta imi mananca zilele

  9. #9 SP
    Member drati71's Avatar
    Merge si invers? De pe memory card pe stick?
    Mersi.

  10. #10 SP
    Member Catallin's Avatar
    Evident Asigura-te ca atunci cand dai sa le copieze pe card nu dai "paste" ci dai "mcPaste". Astfel iti salveaza si atributele si cand le pui la loc e ca si cum ai da restore, nu o sa ai probleme de data niciodata

  11. #11 SP
    Junior Member Dj. Andu's Avatar
    Foarte util acest Thread pt. mine!
    Mc

  12. #12 SP
    Junior Member Ilsambras's Avatar
    Paul,hai sa vb pe mess intrucat nu imi merge dupa instructiunile tale sa-l instalez.
    YM : dantis_cristian

  13. #13 SP
    Member drati71's Avatar
    Cu uLaunchELF pot si formata Memory Card-ul, deoarece nu mai pot face nimic cu el si am si ceva "corrupted data" pe el. Mersi.

  14. #14 SP
    Junior Member yaniyani's Avatar
    In ce program ard imaginea .mds?
    in Nero: Unexpected file format
    in Dvd-Decrypter:Invalid or Unsopported file format

  15. #15 SP
    Member drati71's Avatar
    Alcohol 120%

  16. #16 SP
    Junior Member yaniyani's Avatar
    "Matrix Infinity (original) are butonul de DEV1 pe R1. Asta inseamna ca la start-up tineti apasat pe R1. Alta metoda este sa intrati in BIOS-ul cipului (atentie mare nu faceti asta decat la Matrix Infinity original si la cipurile originale in general, la clone puteti strica cipul) - tineti apasat la start-up pe TRIUNGHI+CERC si de acolo alegeti la BOOT optiunea DEV1 si asa mereu va boota DEV1.
    DMS are butonul de DEV1 pe TRIUNGHI. Aceeasi procedura ca la Matrix Infinity, pentru a intra in biosul cipului se tine apasat la start-up pe R1+R2+L1+L2
    H2O. Pentru DEV1 se dezactiveaza cipul (adica se duce consola in stand by) dupa care se apasa o singura data pe reset.
    Clonele de cipuri: depinde dupa ce este clona, dar in general DEV1 o sa fie pe R1 sau pe TRIUNGHI."

    modbo chip este clona ?

  17. #17 SP
    Member haimi708's Avatar
    Initial a fost clona la Matrix si apoi a devenit un modchip de sine statator. Ai DEV1 si DEV2 la el, ce le activezi din BIOS-ul lui sau le activezi manual cu R1 (DEV1) si L1 (DEV2).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts