Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Service HDD-uri

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Service HDD-uri

  Am si eu o nedumerire. A mai patit pana acum cineva ca in locul un HDD picat in garantie si trimis la service, sa primiti un HDD second hand? Intreb pentru ca la sute de HDD-uri schimbate pana acum, nu am primit la schimb decat HDD-uri SIGILATE, noi noute... indiferent de ce perioada de garantie mai aveam. Iar cel primit acum de la PCGarage, vine cu peste 10.000 de ore de folosire (Dzeu stie pe unde a fost)... Nu zic nu, si al meu a fost folosit... insa chiar sunt curios daca e o noua politica sau doar PCGarage face treaba asta.
  Attached Images Attached Images inside_hdd.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member RonanN1's Avatar
  Poate numa ala l-o avut

 3. #3 SP
  Banned Venom's Avatar
  Hahaha! PC garbage. Au avut fantasticul tupeu sa-mi ceara bani pe un produs in garantie. Pe o placa video care la mana a doua valora vreo 50 de lei, mi-au cerut 10 euro taxa ca vezi doamne am adus-o degeaba. Le-am lasat-o cadou. Nu mai cumpar de la ei nici sa stiu ca sunt ultimii comercianti de pe pamantul asta.

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Mda, la intrebarea mea catre ei (de ce nu am primit un HDD nou, sigilat, asa cum am primit pana acum de la toate firmele - mai putin PCGarage), mi-au dat un raspuns "tipizat":
  Produsele Seagate se solutioneaza la fel ca oricare alt produs din oferta PC Garage, conform termenilor si conditiilor de garantie: Informatii magazin - PC Garage ... -garantie/ si conform Legii 449/2003 care reglementeaza vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Produsul dumneavoastra a fost solutionat de catre furnizor prin inlocuire cu produs identic, functional. Daca dumneavoastra intampinati probleme cu produsul inlocuit, va rugam sa il trimiteti catre departamentul Service PC Garage pentru a fi trimis mai departe catre furnizor in vederea constatarii defectului reclamat si implicit in vederea solutionarii.
  Cu alte cuvinte... sa ma multumesc cu asta, pana pica... Eh, asta este oricum ultima oara cand mai cumpar HDD-uri de la PCGarage.

 5. #5 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Deci ei, prin garantie, sunt obligati de lege sa-ti ofere un produs identic, functional...wow...

  Cu alte cuvinte, daca-ti iei un telefon care se strica cat timp e in garantie, iar al tau era putin zgariat pe ecran, ei iti vor oferi un alt telefon identic, folosit si zgariat, pentru ca nu scrie acolo ca trebe inlocuit cu unu nou...Incredibil...

 6. #6 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Depinde, vezi ei au dat vina pe furnizor. Adica produsul trimis de ei spre garantie a fost solutionat de furnizorul hardiscului prin inlocuirea cu un hdd functional, nu cu unul nou. Adica ei se spala pe maini de vina si o arunca in carca altuia.

 7. #7 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Pai da, dar vezi tu...eu ca si consumator, nu cumpar de la furnizor, iar in mod normal, garantia ar trebui sa acopere un produs nou si nu SH, iar daca ce se strica la tine in timp ce e in garantie (oferita de vanzator), ar trebui sa fie acoperita tot de catre vanzator (e problema lui ce e in spatele magazinului), iar pentru un produs cumparat nou, ar trebui sa se ofere un alt produs, nou.

 8. #8 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Ideea de baza era ca pana acum mi-au fost schimbate n HDD-uri si SSD-uri la garantie (atat ale mele cat si ale clientilor - si vorba aceea, am facut si noi cateva mii de sisteme la viata noastra), de fiecare data cu altele NOI si SIGILATE. Inclusiv atunci cand am trimis produse direct la Western Digital (in Germania)... s-au intors produse noi noute, sigilate. Ba in unele cazuri m-a mirat ca atunci cand am primit produsul nou, am venit si o noua garantie, care pleca de la zero - aici trebuie sa recunosc, nu vreau sa tzepuiesc pe cineva... imi e suficient sa continue garantia initiala... insa partea asta cu SH-uri ma deranjeaza maxim.

  Sa nu mai vorbim de faptul ca a durat cam 2 saptamani sa primesc HDD-ul SH... asta desi le-am dat inclusiv screenshot cu SMART-ul care era varza (zeci de mii de sectoare defecte). Daca ar fi fost cine stie ce HDD mic, de 500GB-1TB poate nu m-as fi agitat atat de tare, dar totusi vorbim de un HDD de 3TB, pe care tin o groaza de backup-uri. Dracu' mai tine acum backup-uri pe un HDD SH...

  O sa va rog sa anuntati aici daca ati patit asta si de la un alt vanzator. Altfel, nu pot decat sa trag concluzia ca nu mai cumpar de la PCGarage si asta e.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Vand HDD-uri de desktop By Cristache07 in forum Hardware
  Replies: 1 Last Post: 15-10-2009, 21:14

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts