+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Intrebare NetCity

  1. #1 SP
    Junior Member Johnny B.'s Avatar

    Intrebare NetCity

    Salut tuturor si bine v-am gasit!

    In circa 2 saptamani voi fi si eu bransat la reteaua NetCity in sensul ca imi vor monta pe peretele casei acea caseta. Am inteles ca ulterior voi putea semna un contract cu orice operator de pe piata, fie el RDS, Telekom etc. Nu am inteles insa un lucru: aceasta retea de fibra optica are toate semnalele operatorului respectiv? - internet, TV, telefonie? Ma intereseaza in special sa stiu daca semnalul TV vine si el prin fibra optica, sau mai exact prin aceasi fibra optica. Daca este cineva deja bransat la NetCity poate imi poate da un raspuns exact, cum functioneaza toata treaba, din acea caseta va iesi un singur cablu de fibra optica care ulterior intra in decodor/router etc., vor iesi mai multe? - unul pt. internet, unul pt. TV. etc.

    Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

  2. #2 SP
    Junior Member Johnny B.'s Avatar
    Hello?

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Desi am auzit de treaba asta, din pacate nu cunosc pe nimeni, nu am nici-o locatie a clientilor bransata la NetCity. Sorry...

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. O intrebare By denisov in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 7 Last Post: 03-07-2015, 17:36
  2. Intrebare ! By Fantasy in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 3 Last Post: 11-06-2015, 22:26
  3. Am o intrebare... By Radu5 in forum Nintendo Wii
    Replies: 5 Last Post: 22-09-2013, 22:26
  4. Intrebare By tsuby in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 9 Last Post: 05-08-2009, 12:13
  5. Intrebare By mariusnedea in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 1 Last Post: 11-05-2009, 18:04

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts