Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 159

Thread: Experimentul de la Geneva - un fiasco sau sfarsitul lumii ?

1. #21 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    A nu, cica maine e doar testul ( sa vada daca nu au lasat vreun detaliu care sa ne lase in viata, si sa il strice ), si pe 21 Octombrie se pune in aplicare cu adevarat.

Dar stiti ce cred eu ? Eu cred ca daca vor asa de mult sa faca o gaura neagra sau mai stiu eu ce, pur si simplu sa divida cu zero.

2. #22 SP
    Junior Member DeeDee's Avatar
    Lol Luigi. Daca divid cu zero le da infinit
    Eu cred ca ei se joaca cu focul. Sau cel putin din povestile de la TV, niciunul nu pare sa stie ce o sa iasa dupa ce apasa The Big Red Button. Se asteapta la ceva mare, important si revelator dar se balbaie in ceea ce priveste gauri negre, numarul si dimensiunea lor si mai ales in ceea ce priveste rezultatul concret al experimentului.

3. #23 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    e lung Pamantul / ba e lat / mancati ca**t ca nu e plat

cam asa e cu cercetatorii astia. cate minti crete, atatea teorii

4. #24 SP
    Junior Member DeeDee's Avatar
    Stii tu mah?
    Pai daca nu ai incredere in cercetatori cu atat mai mult sa te temi pentru experimentul minune calculat de ei

5. #25 SP
    Junior Member ririmia's Avatar
    Mai exista o teorie !!

Acest experiment este doar publicitate pentru a stringe bani... pentru a se face cunoscuti.... etc.

Credeti ca nu a avut loc, deja, acest experiment in secret? Ce i-a tinut sa nu fac acest experiment pina acum? Trebuia ceva cu surle si trimbite? De ce?

6. #26 SP
    hop si Teoria Conspiratiei

Mai sunt 2 zile pana la aniversarea 9/11

7. #27 SP
    Junior Member ririmia's Avatar
    ...pai nu la asta e bun rom�nu' ? La telenovele?

8. #28 SP
    is the man! trickz's Avatar
    khan: exista o vorba... daca s'a facut film despre asta, atunci clar exista de mult!

Sincer, nu stiu ce sa cred.... stiu doar ca nu mai suport sa primesc massuri cu "MURIIIIIIIIIIIIIIIIM" sau " SA MOARA BICA MAINE MURIMMMMM, AM CITIT PE BLOG CA MURIIIM" sau deja clasicele " OFER DISCOUNT PENTRU SICRIE, DOAR DACA LUATI AZI. CONTACT: 07xxxxxx", toate scrise cu bold si trimise de nesimtit de multe ori...
    Exista legea atractiei, baieti.... Daca lansati gandul ca muriti... pai muriti virgini

9. #29 SP
    eu ce-am zis cateva posturi mai sus... sunt curios cum o sa creasca rata natalitatii peste 9 luni de la experiment... gen.. "It's the last time, why use protection?"

10. #30 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Particula lui Dumnezeu, secretul antimateriei şi Big Bang-ul. Sunt probleme care frăm�ntă lumea ştiinţifică de decenii bune. Marea �ncercare a experimentului este recrearea condiţiilor din prima fracţiune de secundă de după Big Bang, marea explozie care se află la originea universului si dovada existenta particulei lui Dumnezeu sau bosonul Higgs a carei existenta a fost demonstrata teoretic, dar nu a fost observata niciodata. Bosonul Higgs este considerat a sta la baza a ceea ce oamenii de stiinta numesc materia neagra si care ar reprezenta peste 90 la suta din materia din Univers. Pe langa observarea bosonului Higgs, cercetatorii incearca sa fle mai multe despre "supersimetrie" - un concept care ar explica una dintre cele mai ciudate descopriri stiintifice potrivit careia materia vizibila din Univers nu reprezinta decat 4 la suta. Cercetatorii cred ca materia neagra este formata din particule supersimetrice. Recrearea conditiilor existente in Univers imediat dupa momentul Big Bang-ului va permite studierea plasmei quark-gluon - o noua stare a materiei, existenta doar in primele momente de dupa Big Bang, cu o desitate de aproximativ 20 de ori mai mare decat a materiei nucleare.
    Suna maret dar prea SF. Sa vedem ce or sa faca.....

Sursa rol.ro

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, nu pot sa zic decat ca daca de maine nu ne vom mai vedea/auzi... it was a pleasure to know you all ! Good night Terra, wherever you are !

12. #32 SP
    Junior Member HeinekeN_'s Avatar
    Preston B Nicholas & Peter Moon - Proiectul Montauk Experimente in timp@@AMEPARAM@@/docinfo/236772?access_key=9078yc2j759zq@@AMEPARAM@@236772@ @AMEPARAM@@9078yc2j759zq
    Aici gasiti cartea Proiectul Montauk,un experiment daca il pot numi astfel la fel ca cel care va avea loc in Geneva.Gasiti mai multe carti care descriu experimente,unele adevarate altele doar o parte.

13. #33 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Daca profesorul nebun are dreptate, atunci inseamna ca nu mai apucam Diablo3 sau Doom4! Cineva sa le spuna astora ca vine sfarsitu' lumii si sa se grabeasca odata!

14. #34 SP
    Member canibalu's Avatar
    Astazi e doar un test final al LHC-ului...in octombrie va fi oficial activat, iar prin 2011-2012 va ajunge la un randament de 100%

15. #35 SP
    Member sepet's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Exista legea atractiei, baieti.... Daca lansati gandul ca muriti... pai muriti virgini
    CHIAR NU M-AM PUTUT ABTINE
    On topic - > Toata lumea vorbeste despre experiment ca fiind "cel mai" ,al tuturor timpurilor,altii il compara cu primul primul pas pe luna etc.Eu zic ca experimentul care va avea loc pe 21 oct. clar nu este o premiera pentru ei...pentru noi da!Ganditi-va ca inclusiv la Curtea Europeana Drepturilor Omului,a ajuns nenea Otto Rossler si nu a rezolvat nimic.Daca stai sa te gandesti logic,sigur a fost primit in audienta si mai mult ca sigur ca declaratia lui nu sa rezumat la "O SA MURIM,OPRITI EXPERIMENTUL ",a mers omu cu echipa care-l sustine,oameni care si-au dedicat viata descoperirilor,a mers cu date exacte.La primul search am gasit asta ->
    He based his warnings on an obsolete proposition made by Max Abraham in 1912 surrounding Albert Einstein's theory of relativity as well as his own, yet theoretically rejected [2][3][4], gothic - ℜ theorem and its implications.[5] He also questioned the existence of the Hawking radiation which in theory should lead to the decay of micro black holes. A majority of experts in these fields dismissed his claims as substantial misconceptions of the general theory of relativity, as well as being inconsistent and disproved through measurement experiments. [6][7][8][9]
    Apart from the re****tion of his theory, which he challenged others to debate, his public step up and call for an LHC Safety Conference[10] started a dicussion about the ethical limits of modern experimental physics in mainstream media all across Europe.(sursa: wiki)
    Eu nu-mi fac griji pentru ca nu rezolv nimic,si tare m-as rade sa se dea pe 19-20 oct sau chiar in zilele ce urmeaza vreun comunicat de presa ca nu se mai tine experimentul ceva nu a mers bine s.a.m.d ...si atunci cum iti dai seama ca l-au facut /sau nu ? Va spun eu : o sa fim toti la intalnire de consolisti si din senin o sa cada un railgun pe masa ,in loc de ospatar o sa apara un ogre,mai cade si un rocket launcher,hop mai apare si o hidra,apare si John Carmack si Liza Minnelli si asa mai departe...sooooo LET'S GET IT ON !

16. #36 SP
    Gata a inceput experimentul !!!

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Gata a inceput experimentul !!!
    Am simtit si eu. Mi-a crescut glicemia

18. #38 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Si eu am simtit. Pikamerele de la santierul de vis-a-vis de dormitorul meu.

19. #39 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Io am simtit nevoia sa fac aici primul post de azi... nush de ce poate se trage de la expeiment . Sau poate sa arat ca inca-s viu ?

20. #40 SP
    "De-a lungul a miliarde de ani, natura a generat pe Păm�nt coliziuni �ntre particule c�t un milion de astfel de experimente - şi planeta continuă să existe." Mai mult, durata de viaţă a găurilor negre de mici dimensiuni este "foarte scurtă"

PS. TRATAMENT CONTRA GAURII NEGRE > O DAI CU CLOR PANA SE FACE ALBA !!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast