Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 257 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast
Results 261 to 280 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

  1. #261 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Experience cred....

  2. #262 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    cred ca ledurile se primesc in functie de cat de multe Thanks primesti. nu tine neaparat de nivelul de Experience. Sunt useri care au mai mult Experience ca mine dar mai putine thanks si nu au decat un singur led

  3. #263 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da. Eu glumeam, iti dai seama... ca doar stiu exact ce face
    Este sistemul de Reputation. Urmatorul meu pas (peste 100 de puncte) va fi "MonkY is a name known to all". Is it ?

    P.S. Vai de cel care va ajunge vreodata sa aiba "User is infamous around these parts". That would be like -999999 points

  4. #264 SP
    Member N3O2005's Avatar
    bine bai beacon of light ce esti

  5. #265 SP
    is the man! trickz's Avatar
    neo, asa e ca vrei si tu 3 leduri?

  6. #266 SP
    Member N3O2005's Avatar
    rosii preferabil

  7. #267 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Man sunt unii care de fiecare data deschid consola fac o rugaciune sa nu le de-a RROD,iar tu dabia astepti sa primesti arhi-binecunoscutele "beculete".

  8. #268 SP
    Member N3O2005's Avatar
    oricum azi am primit iar beculete ... s-a luat lumina for a few seconds si cand a pornit la loc consola a pornit cu beculete

    off, am scos powerbrickul din priza si din consola ... stat cateva secunde, pus la loc, works just fine

  9. #269 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Guess who's back

  10. #270 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Guess who's back
    Eminem ?

  11. #271 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eminem ?

    BURN !!!

  12. #272 SP
    Member N3O2005's Avatar
    <- new avatar ... shot-ul este tras azi de mine

  13. #273 SP
    is the man! trickz's Avatar
    My dear plldk master, te rog sa raspunzi la ce ti'am zis eu pe topicul cu Destroy a wish

  14. #274 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    m-am intors.

  15. #275 SP
    Member alalalt's Avatar
    pablo loves you all

  16. #276 SP
    is the man! trickz's Avatar

  17. #277 SP
    Manager paul's Avatar
    50-50, mie mi-e indiferent. Abia astept sa vad ce o sa iasa din toata treaba asta.

  18. #278 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pe scurt, s-a comportat ca un copil de 7-8 ani, care si-a luat jucariile si-a plecat. Imi pare rau sa o spun, dar cam acelasi lucru s-a intamplat astazi cu h0stile, pentru care nu aveam decat un respect enorm. h0stile care nu a putut deasemenea accepta regulile de postare (cu care culmea a fost de acord ca moderator, ca doar sunt puse regulile acolo de o luna). Si care a spus ca ne paraseste pentru ca el nu are timp sa modifice poze si sa puna text de la el acolo unde nu este in stire.

    Imi pare rau, dar tin prea mult la comunitatea asta ca sa accept jigniri si mofturi de la oricine. Poate este acest site de putin timp, dar imi place sa cred ca suntem profesionisti fiecare la ceea ce facem. Ca suntem aici gameri adevarati, nu indivizi care alergam dupa high-scores indiferent daca ne folosim de cheaturi sau nu. Nu inteleg exact ce s-a intamplat cu h0stile. Eu il stiam un alt om, pe care te poti baza oricand. Din pacate, asa cum i-am spus si lui ceea ce el considera comunism, unii il numesc design. Design cu care toti am fost de acord, si pe care de bine de rau, de cel putin 300 de stiri incoace il respectam cu totii.

    Culmea este, ca pana acum h0stile a postat perfect (atunci cand a facut-o) news-uri. Brusc, s-a trezit intr-un comunism, pe care nu-l inteleg. Probabil are si el problemele sale personale. Doar ca nu trebuie sa ne varsam of-urile pe ceilalti. Anyway, asa cum i-am si spus, il asteptam oricand inapoi in comunitatea ConsoleGames. Si per Ronan de-asemenea.
    Stiu ca poate raspund cu intirziere, insa m-am decis ca ar fi mai bine sa clarificam unele lucruri. Tot ce ai spus aici e adevarat, insa, din pacate, incomplet. Poate ca, in conversatia pe care am avut-o atunci, nu ai fost atent si ai aruncat niste cuvinte fara sa iti dai seama. Poata ca din cauza asta am ales sa ies din ecuatie. O sa te las sa descoperi singur, insa iti dau niste tips (5 dimineata, 3 coloane, sectiune console club, poza la news, player si cu siguranta mai sunt insa nu mi le aduc aminte acu). Gindeste-te bine si incearca sa iti aduci aminte ce ai spus, lucru care m-a durut mai mult decit daca m-ai fi injurat. Din momentul acela nu mai avea pur si simplu sens sa mai raman in functie si da, recunosc ca ti-am cerut chiar sa imi stergi contul, lucru pe care tu ai refuzat sa o faci (poate ca e mai bine asa). Eram asa de nervos incit vedeam negru in fata ochilor (asta pentru ca nu m-am asteptat niciodata ca tu sa imi spui asa ceva). Stiu ca si tu erai nervos. Era dupa saptamana cu GC 2008 si, in timp ce eu eram ocupat cu GH unde eram SINGUR (iar acolo treburile au loc la cu totul alt nivel dpdv cantitativ), tu aveai grija de site...tot singur (aici nu intru in detalii ca nu are sens).

    Stiu ca probabil si tu ai simtit nevoia sa iti versi oful pe cineva si m-ai luat la puricat cu alea 3 stiri, dintre care una era cu booth babes. Ce pana mea vroiai sa aberez in 500 de caractere despre booth babes? Si da, era chestie de pus intr-o stire. Toti fac asa. Sorry, dar mai mult de o fraza nu am avut ce sa zic si nici nu se preta sa zic mai mult de atit. Pozele spuneau totul. Tu nu, o dadeai inainte ca trebuie minim 500 de caractere, ca au dat astia report ca nu respect regulile, ca nu se vede bine, etc. Regulile sunt facute pentru majoritatea cazurilor, insa asta nu inseamna ca ele trebuie aplicate fara sa iei in calcul si contextul. Poate ca tu esti cel care tine balanta in mina, insa cu siguranta nu esti orb deci, nu inteleg de ce ai actionat asa. Anyway, de aici, discutia a degenerat pina cind tu ai incheiat-o cu succes, spunand cuvintele magice. Asta e. Life sux, get a ****in helmet. E vina mea ca nu m-am autodotat cu una de la inceput, so, acolo unde nu sunt acceptat (asa...incomod cum sunt), nu are sens sa raman.

    Sper ca am mai lamurit cit de cit lucrurile. Cit priveste revenirea, well, nu am plecat niciodata nicaieri (cu toate ca am vrut sa o fac). Tot aici sunt, doar ca m-am decis sa reduc la minim contributia mea, iar daca o fac, o voi face indirect. Cum ziceam si mai sus, daca contributia mea (scuzati cacofonia), asa cum e ea, nu e binevenita, nu are sens sa ma mai agit.

  19. #279 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Contributia ta h0stile este intotdeauna binevenita. Si eu iti sunt recunoscator pentru ajutorul pe care inca mi-l oferi cand am nevoie.

  20. #280 SP
    Admin MonkY's Avatar
    No comment. h0stile is right. Ignore /me

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 257 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast

Similar Threads

  1. Spambox XXL By Graft in forum Offtopic
    Replies: 10181 Last Post: Yesterday, 02:30
  2. SpamBox XL :> By MonkY in forum Offtopic
    Replies: 15027 Last Post: 12-07-2012, 14:57
  3. SpamBox Reloaded :P By MonkY in forum Offtopic
    Replies: 10005 Last Post: 13-07-2010, 14:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts