Mai bine ti'ai umple timpul facand ceva folositor...
Cu fiecare joc pe care-l termini se mai face cate un kilometru de autostrada. Aerul e mai pur si populatia de animale pe cale de disparitie creste. La fel ca si statul pe forum, bautul de bere, povestitul de bancuri si alte chestii "utile".
Dar o discutie puerila despre avatarul unui om cu siguranta va duce Romania pe culmine progresului.
Pentru toti de care mi s-a luat sincer, va sugerez sa faceti un nou thread "Ce am muncit azi?" si sa va dezbateti acolo utilitatea existentei. Lasati oamenii de rand sa se distreze care/cum pot. O astfel de petitie mie mi s-a parut fun, indiferent de decizia pe care o adopta MonkY la final.
P.S. Daca n-aveti timp de pierdut de ce cititi astfel de threaduri? Paradoxal dar ce mai conteaza..
I don't mind... eu unul ma simt ca intr-un grup de prieteni pe-aici. Pe langa munca la forum (bugs and upgrades and tech stuff)... ma simt super ok. De parca as sta la o bere si discuta despre orice. Si nu-mi spuneti ca la o bere discutati numai despre problemele Universului sau rezolvati ecuatii cuantice. Asa si cu threadul asta care are un subiect interesant pe cineva. Haios as spune si care arata si faptul ca oamenii sunt mai atenti la detalii decat am crede... Nu e nimeni obligat sa comenteze sau sa-si sacrifice din timpul liber. Pentru toate celelalte exista Mastercard![]()
Cred ca pana la urma orice avatar e bun pentru MonkY, cu o singura conditie: sa aiba flacari in fundal![]()
Nu e bine, întâi vrea avatarul lui Monky, apoi o sa ceară revenirea lui tacconi. Suntem cu ochii pe tine tudy!!!
O singura certitudine am pe lumea asta, ca atata vreme cat e tudy aici tacconi nu va mai reveni vreodata decat ca spectator. He silenced that annoying ,,voice" forever.![]()
MonkY, ai cedat prea usor (cum au facut dobitocii aia din parlament, dupa o prima iesire in strada). Puteai sa mai astepti si tu 2-3 zile, ca sigur uitau oamenii pentru ce scriau aici si s-ar fi ajuns la cerut jelly beans
![]()
By tudyniuz in forum Tech News
By Strike105X in forum Console Club
By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
By MonkY in forum Muzica, Filme & Seriale
By DJ_Andrei in forum Stories & Other News
Bookmarks