Filmuletele tale sunt cel putin la inaltimea pozelor de pe blog, keep up the good work. Nu te lasa influentat de "invidiosi".
Daca Grey e mai diplomat ca o prajitura diplomat, eu sunt cam din topor asa si presupun ca daca acest canal a fost postat pe gloriosul nostru forum se doresc si pareri: in afara de penibilu' ala de a stat prin "amerika" si ne face pe toti handicapati, filmuletele acestea s-ar putea, repet s-ar putea sa fie cel mai patetic lucru vizionat de mine vreodata. Da, depaseste OTV-ul!!
Si ce vroiai, sa te intrebe daca are voie sa scrie asta inainte sa posteze? Stai tu linistit, nu e singurul care crede asta.
Nu inteleg de ce vrei sa iti filmezi monitorul ala frumos (am si eu unul) si nu folosesti fraps pentru o calitate mai buna ,doar ai un monstru de calculator
Deasemenea ai putea incerca sa vorbesti in romana ,ma repet,youtube-ul e plin de filmulete in engleza . Iti urez mult succes si vreau sa vad mai multe filmulete facute de tine
![]()
No offence da am crapat de ras cand am auzit I WANT A BIG SOLID ...state drive.E ceva gen semnatura la cineva de pe forum :big black long ears up on a bunny head sau ceva de genu
Intrebare : nu e mai usor sa filmezi cu xfire sau fraps si sa pui vocea peste ( in romana ) ?
Fraps xfire filmeaza la 30 fps eu incercam sa vad acolo cate fps scoate in jocuri ..Daca filmezi cu fraps xfire nu vezi mai mult de 30 fps.
Pai tu faci review la joc sau la placa ta video? Cu fraps se verifica si cate fps-uri ai in jocuri....ca poti scoate limitarea aia de 30 fps si il faci benchmark.
Cand filmezi cu fraps din joc nu arata mai mult de 30 fpsAm facut un mini review cum merge pc ala cu Conan .Conan rupe pc-urile in doua.
man, sper sa nu o iei prea personal, da...exceptand faptul ca nu ai nici o treaba cu limba engleza (chiar daca de nush cati ani vb cu lumea in engleza in MMO-uri, asta nu inseamna ca stii sa si pronunti acele cuvinte), dar eu, pur si simplu nu inteleg ce treaba au aceste 3 filmulete, in care iti lauzi tu extra-super-mega calculatorul, pe un forum pentru console.
Rasko a fost chiar prietenos cand ti-a zis ce ti-a zis.
asta mai lipsea acum. ca toata lumea sa-si faca un canal de youtube si sa se apuce sa-si puna toate filmuletele patetice de prezentare a vietii lor, la fel de patetica si sa le publice in cate un topic separat pe acest forum.
referitor la pozele tale de pe blog, daca tu oferi fotografii profesioniste la nunti, botezuri, samd si ai si clienti, yo ma las de fotografie, chiar si doar ca hobby.
"Prietene", poze la campanii prezidentiale, nunti si botezuri poate face orice copil de 12 ani, cu un aparat foto de unica folosinta.
Despre fotografie de presa, nu cred pana nu-mi arati.
Cat despre "limba romana", nu cred ca este cazul sa intram in discutii (desi nu stiu cum ai pierdut cuvantul "nush")...
Poti sa fi pe site-u asta de 10 ani, cat timp vorbesti la subiect. Dar sa deschizi un asa topic, mi se pare destul de patetic...
Eu nu am nimic personal cu tine, nici nu am mai interactionat pana acum, dar din ce vazusem pe forum, te credeam om serios.
Prietene lucrez ca fotograf de 12 ani in presa .Am doua campani electorale in spate (una din ele prezidentiala) eu zic sa te lasi ti-am vazut site praf si pulbere toti credeti ca faceti poze daca va pun un aparat pe film in mana va prindeti urechile in el.Viata ta e patetica a mea e frumoasa.O sa pun si filme legate de console asa ca lasa-ne ca deja ne plictisesti.Si apropo mai invata limba romana si pe urma scrie pe un forum.YO
Cat despre forum de console asta stiu si eu sunt aici din ziua 1 .Plus am cam 10 console si 200 de jocuri originale pentru ele.....
Cat despre presa am lucrat la ziar National am fost scolit de Stefan Ionita (Fane jeg ) Daca ai auzit este nr 1 in tara la imagine imi este si tata pe deasupra... Eu zic sa stam on topic ca deja sunteti penibili.Daca tu faci poze cu o savoniera eu fac cu un aparat profesional un Nikon d700 dar tu visezi la asa ceva defapt salivezi ....Dar la cum gadesti ma lasa rece (Aparat de unica folosinta e posibil sa folosesti tu cand pozezi masti de gaze).
"Prietene", faptu ca nu-mi permit sa dau 2-3000 euro pe un aparat profesionist, nu inseamna ca nu stiu sa fac "poze".
Cu "savoniera" care o am, dau clasa multor "profesionisti".
Felicitari pentru tatic si pentru aparatul pe care-l folosesti. Poate ai bunavointa sa-mi arati si mie niste fotografii.
Si mai usor cu jignirile, ca nu ne cunoastem si nu-ti permit.
Dar hai sa continuam pe PM, daca doresti sa-mi arati niste fotografii, ca nu vreau vre-un ban pentru aceasta discutie off-topic.
Din youtubel o dati in poze...bizar.Anywayiti dai seama ca el a facut topicu pe aria offtopic ....arie unde s-au postat chestii si mai bizare decat asta,omu parca va forteaza sa va uitati la video asa urat faceti unii.n care iti lauzi tu extra-super-mega calculatorul, pe un forum pentru console.
Asa e romanu man daca nu da cu muci in fasole si nu se da el mare si tare nu se simte bine...Din pacate suntem o natie de cretini toti zic asta si o meritam cu desavrasire uneori imi este rusine de natia mea .Daca unu incerca sa faca ceva alti il ia la p...a ,romanu mai intai injura , critica si pe urma da un sfat .....Dar sa stam on topic aici e partea a 2-a a coletiei mele de jocuri de ps 3 sper sa va placa .
El macar uploadeaza video-uri cu propria lui voce.
A mai facut cineva de aici asta ? sunt convins ca nu.
Cronical of Ridlic, Isceip from Buciar Bei... Raclet and Clank, mai sunt niste chestii de genul asta, insa astea sunt mortale.
Iar tot ce spui despre jocuri este: e bun, e prost, e misto, e naspa. Atat. Ai un tic gen Fernando de la Caransebes (Se stie), tu spui: toata lumea stie...
Si te rog eu, ai criticat mai sus, limba romana a unui user care scrie mult mai corect decat tine. Te rog sa nu mai faci remarci de genul asta, daca nici tu nu stapanesti limba romana. Poti sa faci ceva mult mai constructiv cu camera aia.
By EuSuntChuckNorr in forum Microsoft Xbox 360
By TheQuen in forum Hardware
By heLLboy :x in forum Foto & Video
By andreiaka in forum Foto & Video
By Hyp in forum Offtopic
Bookmarks